- 19 Mart 2016
- 1.620
- 2.537
- 133
Merhabalar. Yeni doğum yaptım sezaryenden sonraki gün eve geldik. Bnm ağrılarım vs vardı oturup kalkamiyorum bir yandan bebeğimi beslemek istiyorum bir yandan ağrılar. Sutum yok eşim sen kafaya takıyorsun ondan olmuyor sutun fln dedi. Sonra bn mama verelim dedim bebeğe ac kalmasın diye eşim ve kv yok mamaya alışmasın sanki ben sutum var da emzirmek istemiyormuşum gibi davrandılar bana. Yanı ben bu konuda bunlara açıklama yapmak zorunda kadim tuhaf bir şekilde.
Yine dogumdan sonraki 2. Günde eşim bana bebekle ilgilenmiyorsun başkasının çocuğu gibi davranıyorsun dedi. Kvalide de ayninsekilde bazı kelimelerden bu anlamı çıkardım. Neyse tabi ben eşimin söylediklerine karşılık verdim. Size mi kaldı benm bebekle nasıl ilgileneceğim fln dedim. Yeni doğum yapmış daha 2 günlük anne olan birine böyle konuşulur mu diye söyledim..
Sonra özür diledi gitmiş pasta fln almış.
Ama ben eşimin bu davranışlarını affetmiyieum hic onunla konuşasım yok bütün ilgim zten bebekte şu an. Kendimi ona aşırı uzak hissediyorum. En çok ilgiye ihtiyacım oldgu zaman da böyle konuşmalar duymak beni üzdü.
Yine dogumdan sonraki 2. Günde eşim bana bebekle ilgilenmiyorsun başkasının çocuğu gibi davranıyorsun dedi. Kvalide de ayninsekilde bazı kelimelerden bu anlamı çıkardım. Neyse tabi ben eşimin söylediklerine karşılık verdim. Size mi kaldı benm bebekle nasıl ilgileneceğim fln dedim. Yeni doğum yapmış daha 2 günlük anne olan birine böyle konuşulur mu diye söyledim..
Sonra özür diledi gitmiş pasta fln almış.
Ama ben eşimin bu davranışlarını affetmiyieum hic onunla konuşasım yok bütün ilgim zten bebekte şu an. Kendimi ona aşırı uzak hissediyorum. En çok ilgiye ihtiyacım oldgu zaman da böyle konuşmalar duymak beni üzdü.