- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 31
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Böyle bir boyutu da düşünmek lazım.. Çünkü herşey hayal ettiğimiz gibi ilerleyemeyebiliyor.. 6 gün sonra da olsa almışsınız yinede daja çok bekleyenler var aylarca.. Artık herşey gösteriş olmuş gibi geliyor gerçekten her şey bi yarışa dönmüş bunu farkettim özellikle bu süreçteO dediğiniz seylerin hepsini aldım neredeyse. Ama hiç birini takamadim. Doğumun zamanında olmasına rağmen çocuğum 6 gün kuvezde kaldı. Keske hic biri olmasaydıda o 6 gün kucağım boş kalmasaydı. Herkesin kucağında bebegi varken benim ki yoktu. Başımda taç olsa ne olur. Hayatımda büyük bi eksiklik şimdi o 6 gün. Çocuğum şimdi kucağımda sag salim en önemlisi bu. Rabbim sağlıklı bi sekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Hiç takmayın kafanıza.
Evet fotoğraf daha önemli bu süs püs işlerinden bende eşime demeyi düşünüyorum hep çeksin yani hiç ara vermesin.. Oda süslemek isteyen tabiki yapsın ama biz zaten uzaktayız kim gelecek kim gidecek ki.. Hem de pandemi var belki hastane de bile kalmaya gerek olmayacak işte gereksiz kasıyorlarHamile kadının şişmesinden daha doğal ne olabilir acaba?? Bu süs püs şatafat da şnstagram annelerinin dayattığı bir durum sanırım. Ben iki doğumu da aynı özel hastanede yaptım oda süsü içinde vardı, ilk doğumda oda süslüydü ben de sıradan bir lohusa geceliği giydim emzirmeye kolaylık sağlayan, bebeğe de pamuklu kıyafetler aldım tek dikkat ettiğim şey pamuklu olmasıydı, ama ilk doğumda benim bebekle fotoğrafım bile yok heyecandan unutmuşuz, sadece bebeğin fotoları var. İkinci doğum pandemi ortasına geldi oda süslemeyi hijyen açısından istemedik, bize poşetle teslim ettiler poşetinden bile çıkmadı , direk dolaba kaldırdık. Hastanede sezaryen sonrası 2 gün kalınıyordu 1 gün sonra taburcu ettiler. Önemli olan sağlıkla doğması, ama ilk anlarda beraber fotoğraf çekilmeyi unutmayın ilk bebekten içimde kaldı o(sosyal medyam yok kendimize anı olması için)
Aynen öyle sırf göstermelik hepsi. Etrafımdaki herkes herşeyin en iyisini yaptı benim ne eksiğim var bak hiç bişey yapmamış demesinler diye yapıldı hepsi ama boş. Hiç bisey istediğimiz gibi ilerlemedi. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hak eden herkese nasip etsin.Böyle bir boyutu da düşünmek lazım.. Çünkü herşey hayal ettiğimiz gibi ilerleyemeyebiliyor.. 6 gün sonra da olsa almışsınız yinede daja çok bekleyenler var aylarca.. Artık herşey gösteriş olmuş gibi geliyor gerçekten her şey bi yarışa dönmüş bunu farkettim özellikle bu süreçte
Herkese soylecegin cevap şu olsun. Evet sen haklısın ama ben böyle yapıyorum. Ben hep böyle dedim. Kimsenin lafıyla değil aklımla hareket ederim ben .Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Öncelikle doğumuna az kalmış bir anneyim ama çok stresliyim. Hem milletin yorumları hem değişen vücudum ki doğum stresi de var.. İnsanların beni görür görmez tepkisi aaaa nasıl şişmişsin ya biliyorum ama elimde olan bişey değil.. Ödem topladım dikkat te etmeme rağmen. Ve sürekli akıl vermeleri hastane için şunu al, şundan yaptır. Ben çok öyle sevmiyorum ne biliyim süslü püslü şeyler. Ama bakıyorum diyorlar lohusa seti al taç al şundan al bundan yaptır. Yürüyüş yap, oturup durma, yiyip durma. Bu psikolojil baskı muhtemelen doğumdan sonra daha beter oluyordur.. Nasıl başa çıkarım ben zaten pimpirikliyim kafama takarım her şeyi.. Stres olurum.. Yani hastane de hepiniz de böyle şatafatlı mı oldunuz gerçekten ben hiç sanmıyorum o acıyla onların derdinde olacağımı onu da merak ediyorum :))
öncelikle kolaylıklar dilerim bu süreç için, benim doğumum hiç beklemediğimiz anda başladı çok hazırlıksız yakalandım. hazırlık dediğim de hastane çantası yani hediyeymiş oda süsüymüş değildi. doğuma girecek olan benim, o ağrıları sancıları çekecek olan iki büklüm yürüyecek olan benim, gelip bebek sevsinler diye süs mü hazırlayayım bir de. doğumdan önce sadece evi temizleyecektik eşimle dip köşe perdeler vs. sadece onu yapamadım onu da arkadaşım sağolsun ben hastanedeyken eve gelip temizledi. babam da dalga geçerdi sen biraz kilo mu aldın diye, hamile olduğum için olabilir mi diye tersliyordumMerhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Öncelikle doğumuna az kalmış bir anneyim ama çok stresliyim. Hem milletin yorumları hem değişen vücudum ki doğum stresi de var.. İnsanların beni görür görmez tepkisi aaaa nasıl şişmişsin ya biliyorum ama elimde olan bişey değil.. Ödem topladım dikkat te etmeme rağmen. Ve sürekli akıl vermeleri hastane için şunu al, şundan yaptır. Ben çok öyle sevmiyorum ne biliyim süslü püslü şeyler. Ama bakıyorum diyorlar lohusa seti al taç al şundan al bundan yaptır. Yürüyüş yap, oturup durma, yiyip durma. Bu psikolojil baskı muhtemelen doğumdan sonra daha beter oluyordur.. Nasıl başa çıkarım ben zaten pimpirikliyim kafama takarım her şeyi.. Stres olurum.. Yani hastane de hepiniz de böyle şatafatlı mı oldunuz gerçekten ben hiç sanmıyorum o acıyla onların derdinde olacağımı onu da merak ediyorum :))
Valla benim de dogumuma az kaldı. Bebeğe de kendime de hiç abartmadan ufak bir hazırlık yaptım. Lohusa seti falan aman kalsın! Normal bir pijama takımı aldım, uygun fiyata, hepsi bu... şişme konusuna gelirsek, yani son haftalarda zaten kaçınılmaz bir durum. Ben hem şiştim hem de kilo aldım, zaten tansiyon hapı da kullanıyorum.. ne kilo umurumda ne de ödem... zaten korkunç zor bir hamilelik geçirdim, sinirim tepemde... Bana aptal saptal akıl vereceğini bildiğim tüm toksikleri hayatımdan çıkardım... size de önerim, bu tiplerle görüşmeyin bile....Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Öncelikle doğumuna az kalmış bir anneyim ama çok stresliyim. Hem milletin yorumları hem değişen vücudum ki doğum stresi de var.. İnsanların beni görür görmez tepkisi aaaa nasıl şişmişsin ya biliyorum ama elimde olan bişey değil.. Ödem topladım dikkat te etmeme rağmen. Ve sürekli akıl vermeleri hastane için şunu al, şundan yaptır. Ben çok öyle sevmiyorum ne biliyim süslü püslü şeyler. Ama bakıyorum diyorlar lohusa seti al taç al şundan al bundan yaptır. Yürüyüş yap, oturup durma, yiyip durma. Bu psikolojil baskı muhtemelen doğumdan sonra daha beter oluyordur.. Nasıl başa çıkarım ben zaten pimpirikliyim kafama takarım her şeyi.. Stres olurum.. Yani hastane de hepiniz de böyle şatafatlı mı oldunuz gerçekten ben hiç sanmıyorum o acıyla onların derdinde olacağımı onu da merak ediyorum :))
Ben hamileyken kilo almayi birak bide bi ilk gerceklestirip 8 kilo verdim.herkes aaaa bu nr niye kilo vermissin senin bebek kucucuk olacak dediler.hic takmadim ki bebegim kilolu bile sayilirdi.oyle taç sus falan yapmadim zaten dogumum zordu bide oyle seylerle hic ugrasamazdim.benim iskencem lohusa donemiydi herkes bisey soyluyordu ve ben surekli agliyordum.ilk cocuk oldugu icin ister istemez kim ne dese kendimi sucluyordum.ikinci dogumum olsa asla takmam kim ne derse desin.sizde kendinizi belli kaliplara sokmayin herkes susli dogum yapacak yada mukemmel kiloyla doguma girecek diye bisey yok.hamile olsam deli gibi yerdim bi daha bu zamanlar gelmez.kilo alinir verilir bu zamanlarin tadini cikarin bosverin insanlariMerhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Öncelikle doğumuna az kalmış bir anneyim ama çok stresliyim. Hem milletin yorumları hem değişen vücudum ki doğum stresi de var.. İnsanların beni görür görmez tepkisi aaaa nasıl şişmişsin ya biliyorum ama elimde olan bişey değil.. Ödem topladım dikkat te etmeme rağmen. Ve sürekli akıl vermeleri hastane için şunu al, şundan yaptır. Ben çok öyle sevmiyorum ne biliyim süslü püslü şeyler. Ama bakıyorum diyorlar lohusa seti al taç al şundan al bundan yaptır. Yürüyüş yap, oturup durma, yiyip durma. Bu psikolojil baskı muhtemelen doğumdan sonra daha beter oluyordur.. Nasıl başa çıkarım ben zaten pimpirikliyim kafama takarım her şeyi.. Stres olurum.. Yani hastane de hepiniz de böyle şatafatlı mı oldunuz gerçekten ben hiç sanmıyorum o acıyla onların derdinde olacağımı onu da merak ediyorum :))
Canım hiç kimseyi kafana takma ben doğum yapalı 6 gün oldu organizasyon almıyorlar hastaneye... Kimsenin ne dediğine bakma bebeğine konsantre ol herkes bişeu der sen bildiğini yapMerhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Öncelikle doğumuna az kalmış bir anneyim ama çok stresliyim. Hem milletin yorumları hem değişen vücudum ki doğum stresi de var.. İnsanların beni görür görmez tepkisi aaaa nasıl şişmişsin ya biliyorum ama elimde olan bişey değil.. Ödem topladım dikkat te etmeme rağmen. Ve sürekli akıl vermeleri hastane için şunu al, şundan yaptır. Ben çok öyle sevmiyorum ne biliyim süslü püslü şeyler. Ama bakıyorum diyorlar lohusa seti al taç al şundan al bundan yaptır. Yürüyüş yap, oturup durma, yiyip durma. Bu psikolojil baskı muhtemelen doğumdan sonra daha beter oluyordur.. Nasıl başa çıkarım ben zaten pimpirikliyim kafama takarım her şeyi.. Stres olurum.. Yani hastane de hepiniz de böyle şatafatlı mı oldunuz gerçekten ben hiç sanmıyorum o acıyla onların derdinde olacağımı onu da merak ediyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?