- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
0 satafat yaptim, sacma buluyorum. Iyi ki de yaptirmamisim. Dogumdan iki saat sonra bebegim yogun bakima alindi. O susleri gormek canimi cok sikardi sanirim, ki eve gelince hazirladigim ikramlik cikolatalari bile kaldirdim gormeyeyim diye. Bebegim eve gelene kadar da cikarmadim. Ben genel olarak kimsenin dedigini takmam. Kendimi, karakterimi, isteklerimi kabul ettirebilen bir yapim var. Kimse beni bu tarz seyler icin uzemez. Cok sukur hic pisman olmadim bu halimden.Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Öncelikle doğumuna az kalmış bir anneyim ama çok stresliyim. Hem milletin yorumları hem değişen vücudum ki doğum stresi de var.. İnsanların beni görür görmez tepkisi aaaa nasıl şişmişsin ya biliyorum ama elimde olan bişey değil.. Ödem topladım dikkat te etmeme rağmen. Ve sürekli akıl vermeleri hastane için şunu al, şundan yaptır. Ben çok öyle sevmiyorum ne biliyim süslü püslü şeyler. Ama bakıyorum diyorlar lohusa seti al taç al şundan al bundan yaptır. Yürüyüş yap, oturup durma, yiyip durma. Bu psikolojil baskı muhtemelen doğumdan sonra daha beter oluyordur.. Nasıl başa çıkarım ben zaten pimpirikliyim kafama takarım her şeyi.. Stres olurum.. Yani hastane de hepiniz de böyle şatafatlı mı oldunuz gerçekten ben hiç sanmıyorum o acıyla onların derdinde olacağımı onu da merak ediyorum :))
Kardeşim hamileliğinde çok kilo almadı hatta benimle aynı göbeği vardı.Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Öncelikle doğumuna az kalmış bir anneyim ama çok stresliyim. Hem milletin yorumları hem değişen vücudum ki doğum stresi de var.. İnsanların beni görür görmez tepkisi aaaa nasıl şişmişsin ya biliyorum ama elimde olan bişey değil.. Ödem topladım dikkat te etmeme rağmen. Ve sürekli akıl vermeleri hastane için şunu al, şundan yaptır. Ben çok öyle sevmiyorum ne biliyim süslü püslü şeyler. Ama bakıyorum diyorlar lohusa seti al taç al şundan al bundan yaptır. Yürüyüş yap, oturup durma, yiyip durma. Bu psikolojil baskı muhtemelen doğumdan sonra daha beter oluyordur.. Nasıl başa çıkarım ben zaten pimpirikliyim kafama takarım her şeyi.. Stres olurum.. Yani hastane de hepiniz de böyle şatafatlı mı oldunuz gerçekten ben hiç sanmıyorum o acıyla onların derdinde olacağımı onu da merak ediyorum :))
Korona var zaten kimseyi almiyolar ne satafati yahu kendin ve refakatcin icin mi o kadar masrafMerhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Öncelikle doğumuna az kalmış bir anneyim ama çok stresliyim. Hem milletin yorumları hem değişen vücudum ki doğum stresi de var.. İnsanların beni görür görmez tepkisi aaaa nasıl şişmişsin ya biliyorum ama elimde olan bişey değil.. Ödem topladım dikkat te etmeme rağmen. Ve sürekli akıl vermeleri hastane için şunu al, şundan yaptır. Ben çok öyle sevmiyorum ne biliyim süslü püslü şeyler. Ama bakıyorum diyorlar lohusa seti al taç al şundan al bundan yaptır. Yürüyüş yap, oturup durma, yiyip durma. Bu psikolojil baskı muhtemelen doğumdan sonra daha beter oluyordur.. Nasıl başa çıkarım ben zaten pimpirikliyim kafama takarım her şeyi.. Stres olurum.. Yani hastane de hepiniz de böyle şatafatlı mı oldunuz gerçekten ben hiç sanmıyorum o acıyla onların derdinde olacağımı onu da merak ediyorum :))
Dogumum coronaya denk geldi herkese ziyaretçi yasak dedim zaten de öyleydi o yüzden şişe puse gerek yok. Yanımda makyaj çantası götürdüm fotoğraf çekilmek için elimi oynatacak halim yoktu. Onu bunu boşver. Birisi yeni doğum yaptığımda ay sana ne olmuş ne kadar kilo almışsın dedi ona 'bana iyi bir şey söylediğini mi saniyosun amacın üzmek mi dedim utandı sen de utandir keyfine bak bebek bakmak zaten zor bı de milletle kafayı bozup bebeğine bunu yansitmaMerhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Öncelikle doğumuna az kalmış bir anneyim ama çok stresliyim. Hem milletin yorumları hem değişen vücudum ki doğum stresi de var.. İnsanların beni görür görmez tepkisi aaaa nasıl şişmişsin ya biliyorum ama elimde olan bişey değil.. Ödem topladım dikkat te etmeme rağmen. Ve sürekli akıl vermeleri hastane için şunu al, şundan yaptır. Ben çok öyle sevmiyorum ne biliyim süslü püslü şeyler. Ama bakıyorum diyorlar lohusa seti al taç al şundan al bundan yaptır. Yürüyüş yap, oturup durma, yiyip durma. Bu psikolojil baskı muhtemelen doğumdan sonra daha beter oluyordur.. Nasıl başa çıkarım ben zaten pimpirikliyim kafama takarım her şeyi.. Stres olurum.. Yani hastane de hepiniz de böyle şatafatlı mı oldunuz gerçekten ben hiç sanmıyorum o acıyla onların derdinde olacağımı onu da merak ediyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?