Doğum Tarihine Göre Kişilik Testi

MOR

Gizemli, çekici, anlayisli, insanlari etkilemeyi seven, asla bencil olmayan bir yapisi vardir. Arkadaslari arasinda oldukça popülerdir. Gününün nasil geçecegi belli olmaz, çünkü psikolojik durumu çok çabuk degisir.

Evet aynı ben!!!

PEMBE

Her zaman yapabileceginin en iyisini yapmaya çalisir. Diger insanlari korumayi ve onlara yardim etmeyi sever. Ancak zaman zaman olumsuz düsüncelere sahiptir. Masallardaki gibi bir ask ister.
opuyorumnanaktan

GRI

Çekici, hayat dolu, dost canlisidir. Hayal gücü fazlasiyla yüksektir. Duygularini asla gizlemez, bazen bencil olur. Baskalarinin gününü aydinlatir, dogru sözü dogru yerde söyler.zemuszemus

BEYAZ

Tutkulu ve hirslidir. Bu yüzden çabuk kiskanir ve her seye kolay tepki veremez. Asil bir ruhu vardir, takdir etmeyi de bilir. Bazen kendini diger insanlardan farkli ve üstün görür.
çoğunluğu doğru,ama şu üstünlük değil:)

ALTIN

Neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilir. Neseli, adil ve disadönüktür. Insanlari etkilemeye çalismaz. Çok kolay huzursuzluga kapilir. Iliskilerinde hassastir, bu yüzden aradigini bulmakta güçlük çeker.

TURUNCU

Sorumlulugu ve uyumlu iliskiler kurmayi sever. Bir seye ulasmak için çok çalisir, rekabetçidir. Arkadaslik konusunda kimseye güvenmez, ancak dogru insani bulunca ona sonsuza kadar güvenebilir.

bu çıktı bendede..gerçektende öyleyim..özellikle güven konusunda..güvenimi kazanmış biri bi defa bişi yapsın öldürse kendini inanmam..yani tam beni anlatmış:80:

GRI

Çekici, hayat dolu, dost canlisidir. Hayal gücü fazlasiyla yüksektir. Duygularini asla gizlemez, bazen bencil olur. Baskalarinin gününü aydinlatir, dogru sözü dogru yerde söyler.

çok doğruuuuuuuuuu

SARI

Abartisiz, müsfik, cömert ve tatli bir tiptir. Insanlara güvenir, iliskilerde önder olma ruhuna sahiptir. Asla altta olmayi sevmez. Baskalari için karar vermeye bayilir. Romantik bir ask arar.

KAHVE

Hareketli ve sportiftir. Baskalarini kendine yaklastirmaz, kimseyle kolay kolay yakinlik kurmaz, kuramaz. Ancak buna ragmen çabuk asik olur. Atesi de çabuk söner. Ideal olani bulana kadar da arayislarini sürdürür.

evet bu benim iste

KESTANE

Zeki, güçlü bagimsiz ve ne yapacagini bilen biridir. Sosyal olmayi sever, ancak baskalarini düsünmeden kendi bildiginide yapmaktan kaçinmaz. Espriden anlar. Akilli ve pratik olmasina ragmen tembelligi de sever.

YESIL

Her ortama ayak uydurur, kolaylikla yeni insanlarla tanisir. Zarif, lüksü seven, kendine güvenen, sagligina düskün, kararli, sabirsiz ve baskalarini yönlendiren bir tiptir. Hayatinin tek ve gerçek askini bekler.

bana uymayan tek cümle Zarif, lüksü seven...yinede hoşş..

PEMBE

Her zaman yapabileceginin en iyisini yapmaya çalisir. Diger insanlari korumayi ve onlara yardim etmeyi sever. Ancak zaman zaman olumsuz düsüncelere sahiptir. Masallardaki gibi bir ask ister.

BEJ

Sakindir, ama hemen strese girebilir. Iliskilerinde kiskançtir, küçük seylerden mizmizlanir. Sezgileri güçlüdür ve çaliskandir, bencilligi hiç sevmez. Ayrica merhametlidir. Arkadaslari için her türlü fedakarligi yapar.

VALLA BİREBİR BEN

LACIVERT

Dikkat çekici, zevkli, yasamayi seven ve hayata bagli bir tiptir. Genellikle yaptigi ise konsantre olmakta güçlük çeker. Askta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kizdigi zaman çok zor affeder.

Keşke son cümle de doğru olsaydı..

MAVI

Kendine fazla güvenmeyen, gerektigi zaman cesur olabilen bir yapiya sahiptir. Artistik bir dogasi vardir ve asik olmayi sever. Kalbinin sesini dinlemek yerine mantigini kullanmayi tercih eder.

kendine güvenmek dışında bence hepsi uyuyor

MAVI

Kendine fazla güvenmeyen, gerektigi zaman cesur olabilen bir yapiya sahiptir. Artistik bir dogasi vardir ve asik olmayi sever. Kalbinin sesini dinlemek yerine mantigini kullanmayi tercih eder.

BEJ

Sakindir, ama hemen strese girebilir. Iliskilerinde kiskançtir, küçük seylerden mizmizlanir. Sezgileri güçlüdür ve çaliskandir, bencilligi hiç sevmez. Ayrica merhametlidir. Arkadaslari için her türlü fedakarligi yapar.

MOR

Gizemli, çekici, anlayisli, insanlari etkilemeyi seven, asla bencil olmayan bir yapisi vardir. Arkadaslari arasinda oldukça popülerdir. Gününün nasil geçecegi belli olmaz, çünkü psikolojik durumu çok çabuk degisir.:86:

KIRMIZI

Sirin ve sevgi doludur. Her zaman asik olmasini sever. Genellikle neseli ve hareketlidir ama arada mutsuz oldugu anlarda yok degildir. Insanlarla iyi iliskiler kurar, çekingenlik yapmaz.

aynı ben
her zaman aşık olmasını sever kısmı evlenerek aşık olduğu adamı ömür boyu sever olarak değişti o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…