doğum tarihinizi gönderin tarot falınıza bakayım

armes2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
71
11
28
doğum tarihinizi gönderin tarot falınıza bakayım yalnız benim falımada bakacaklar yazsın lütfen

Ben sıraya girmek istiyorum. Adım Seher, 22.11.80 doğumlu, evliyim. Şimdiden teşekkürler..

Bende istiyorum:) 24.09.1983

22.08.1991 .. bakarsanız sevinirim, fal bilmiyorum. iş için...

yok canım.o zaman adım merve 15 kasım 1990 doğumluyum.kahveni iç buralardayım ben

özellikli konumda yüksek lisansa başvurdum kendi okulumda olumlu gibiydi hocalar o.şehir dışında okudum da.birde eski sevgilim orda 2 yılı var daha.onunla bi gelişme olur mu.istersen özelden adını doğum tarihi atayım onunda

yok canım.o zaman adım merve 15 kasım 1990 doğumluyum.kahveni iç buralardayım ben

Ters gelen Ermiş

Dikkat etmeniz gereken öğütleri dinlemiyorsunuz. Siz konuyla ilgili kendi yargılarınıza güveniyorsunuz. Fakat dikkatli olmalısınız çünkü daha sonra bu tutumunuzdan pişmanlık duyabilirsiniz. Meselenizi dikkatli bir şekilde çözümleyebilmeniz için güvendiğiniz bir dostunuza açmalı ve onun tavsiyeleri ile birlikte içinizden gelen sesi dinlemelisiniz. Bunun tersiniz yaptığınızda ise kendi davranışlarınızın sorumluluğunu kabul etmek zorunda kalacaksınız ki bu da üzülmenize neden olabilir. Çünkü henüz bu konuda deneyimsizsiniz, bu yüzden utanabilirsiniz.

Asa yedilisi

Sizi rahatsiz eden konuyu karsinizdakilerle tartisabilirsiniz. Fakat tartismak için seçtiginiz zaman dogru zaman degil. Bu yüzlesme ters durumlar yaratabilir ve tartismanin boyutlari degisebilir. Dogru zamani beklemelisiniz.

Ters gelen Kılıç kralı

Yaşamınızda şu sıralar hainlik ve gaddarlık yapan kişiler diz boyu.Dost görünen düşmanlara karşı tedbirli olun.İnatçılığınız sonu kötü bitecek olaylara yol açabilir.
Mahkeme

İs hayatinizda bir dönüm noktasina geldiginizi gösterir. İstifa ya da köklü bir degisim, girilecek degisik bir pozisyonu haber verir. Meslek degisiminiz söz konusu olmayacak sadece kapali kaldiginizi düsündügünüz duvarlar yikilacak ve yükseleceksiniz. Kart süreli ya da yeni baslayacak bir iliskide gerçek aski bulacaginizi gösteriyor. Bu dönemde aklinizin ucundan geçmeyen firsatlari yakalayabilirsiniz. Dogru adimi atarsaniz pisman olmayacaksiniz. Sizi tutsak eden tüm düsünceleri ve konumu geride birakin. Deneyimleriniz size yol

teşekkür ederim canım ama sen yeni misin bu tarotta ben çok baktırırımda çünkü.bekliyorum kahveni

banada bakın ya benim kafam kel mi ..

yoo değil kii

19.02.1990 doğumluyum canım bende şu lanet kafamı toplaya bildiğim ilk an kahve falına bakarım hemde ayrıntılı ve uzun bilenler bilir iyi bakarım yaniii

Son düzenleme:

yeni sayılırım aslında ben kahve falına bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…