- Konu Sahibi bitahanhulya
-
Ilk 5 dk ıcınde cıkmadı ise kuruma cızgısıdırarkadaşlar bakar mısınız, Tuvalette son umut bir test yapayım dedim adetime bi kaç gün var, ben dayanamadım test yaptım. İlk başta baktım çıkmadı ilk beş dakika dfelandı.. Sonra orada unutmuşum, Yaklaşık bi saat sonra gittim baktım bu çizgi gibi bişey çıkmış. Bende daha önce bu kadar silik bir çizgi bile yoktu..sadece bir çizgi çıkardı bir yıldır .. sizce boşuna mı umutlanıyorum Eki Görüntüle 2693559
Canım merhaba seni üzmek istemem ama kuruma çizgisi bu 5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar geçirsizmiş benimde 3 gün gecikmem var testim negatif üzülme bifahaki ay inşallah emin olmak için adetin gecikirse yine test yap yada erken gebelik testi dene istersen adete 6 gün varken sonuç veriyor hayırlısı inşallaharkadaşlar bakar mısınız, Tuvalette son umut bir test yapayım dedim adetime bi kaç gün var, ben dayanamadım test yaptım. İlk başta baktım çıkmadı ilk beş dakika dfelandı.. Sonra orada unutmuşum, Yaklaşık bi saat sonra gittim baktım bu çizgi gibi bişey çıkmış. Bende daha önce bu kadar silik bir çizgi bile yoktu..sadece bir çizgi çıkardı bir yıldır .. sizce boşuna mı umutlanıyorum Eki Görüntüle 2693559
gebelıkde olabılır ama reglınıze kaç gün var ?sitede bir çok silik bir çift çizgi bile çıksa hamile olanları okumuştum . Belki benimde öyledir diye umut etmiştim teşekkür ederim cevaplarınız için
neden isme takıldınjz.. çok mu önemliDoğum değil hamilelik testi. Bence güvenilirliği yok, testi tekrarlayın.
Önemli değil ama onun adı hamilelik testi.neden isme takıldınjz.. çok mu önemli
Önemli değil ama onun adı hamilelik testi.
[/QUOTE
cümlemin kahyası değilsiniz, başka yerde taslayın bilmişliğinizi,