Doğum testimde çizgi var mı?

bitahanhulya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
131
21
98
Samsun
arkadaşlar bakar mısınız, Tuvalette son umut bir test yapayım dedim adetime bi kaç gün var, ben dayanamadım test yaptım. İlk başta baktım çıkmadı ilk beş dakika dfelandı.. Sonra orada unutmuşum, Yaklaşık bi saat sonra gittim baktım bu çizgi gibi bişey çıkmış. Bende daha önce bu kadar silik bir çizgi bile yoktu..sadece bir çizgi çıkardı bir yıldır .. sizce boşuna mı umutlanıyorum
83D4D7AA-FF9A-4991-9BB8-005DC067ED7D.webp

arkadaşlar bakar mısınız, Tuvalette son umut bir test yapayım dedim adetime bi kaç gün var, ben dayanamadım test yaptım. İlk başta baktım çıkmadı ilk beş dakika dfelandı.. Sonra orada unutmuşum, Yaklaşık bi saat sonra gittim baktım bu çizgi gibi bişey çıkmış. Bende daha önce bu kadar silik bir çizgi bile yoktu..sadece bir çizgi çıkardı bir yıldır .. sizce boşuna mı umutlanıyorum Eki Görüntüle 2693559
Ilk 5 dk ıcınde cıkmadı ise kuruma cızgısıdır
Regli bekleyin eğer gecıkırse tekrar test yapın (geç döllenme ihtimaline karşı)

arkadaşlar bakar mısınız, Tuvalette son umut bir test yapayım dedim adetime bi kaç gün var, ben dayanamadım test yaptım. İlk başta baktım çıkmadı ilk beş dakika dfelandı.. Sonra orada unutmuşum, Yaklaşık bi saat sonra gittim baktım bu çizgi gibi bişey çıkmış. Bende daha önce bu kadar silik bir çizgi bile yoktu..sadece bir çizgi çıkardı bir yıldır .. sizce boşuna mı umutlanıyorum Eki Görüntüle 2693559
Canım merhaba seni üzmek istemem ama kuruma çizgisi bu 5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar geçirsizmiş benimde 3 gün gecikmem var testim negatif üzülme bifahaki ay inşallah emin olmak için adetin gecikirse yine test yap yada erken gebelik testi dene istersen adete 6 gün varken sonuç veriyor hayırlısı inşallah 🤲

sitede bir çok silik bir çift çizgi bile çıksa hamile olanları okumuştum . Belki benimde öyledir diye umut etmiştim teşekkür ederim cevaplarınız için

sitede bir çok silik bir çift çizgi bile çıksa hamile olanları okumuştum . Belki benimde öyledir diye umut etmiştim teşekkür ederim cevaplarınız için
gebelıkde olabılır ama reglınıze kaç gün var ?
normalde regl gecıkınce test yapılır doğru sonuç ıcın ama tabı sabırsızlık olunca ki ben de dahilım buna kendımızce çizgi arıyoruz 😅
Ve ilişki üstünden 10-12 gün gecınce döllenme oluyor vücut hcg hormonu salgılamaya başlıyor

İdrar damlattığınız yere iki üç damla su damlatın. Eğer çizgi geçerse kuruma çizgisidir

Back
X