doğum ücretleri hakkında bir sorum var

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
merhaba kızlar ben üniversitede doğum yapacaktım,ama kadın doğum hocalarının hasta bakması ameliyata girmesi yasaklanmış ben de hocaya gidiyordum..şimdi işler karıştı..pekiii dışarda yani özelde yapmam gerekirse bunu devlet karşılamıyor mu herkes çok yüksek fiyatlardan bahsediyor 3 milyar 5 milyar gibi..bu fiyatı alanların güvencesi ne ki böyle fiyat veriyorlar acaba merak ediyorum ben.benim eşim üniversitede asistan emekli sandığı yani.bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirimmm

kızlaaar kızlar sadece özel hastaneye gidip fiyat öğrenenlerin kurumlarını öğrenmek istedim zor bir soru değil

kdz ereğli özel hastane echomarda sezeryan 400 civarı normal dogum 200 ben hem arastırmaya hemde özele gidiyorum muayene ücreti 25 tl özelde

ben de emekli sandığındanım.özele gidiyorum muayene ücreti 12 tl.tahliller dahil değil tabi onların da yüzdeliğini ödüyoruz.gittiğim hastanede sezeryan 400

ben de emekli sandığındanım.özele gidiyorum muayene ücreti 12 tl.tahliller dahil değil tabi onların da yüzdeliğini ödüyoruz.gittiğim hastanede sezeryan 400

tamam canım anladım demek ki milyarları bulan fiyatlar başka güvenceler için teşekkürler

Küçük yerlerde ücretler uygun ama büyükşehirlerde fiyatlar artıyor. Ankarada yaşıyorum, eski gittiğim hastane 2000 demişti bana doğumu ama burada aynı hastanede doğum yapanlar 3500 ödediklerini yazmışlar (bana söylenen fiyatta paket programıydı)
Şimdi Akpol tıp merkezine gidiyorum. 1500 dendi doğum şekli farketiyormuş. Ama yine burda 1750 ödediğini yazan olmuş. Yine çoğu hastaneye göre iyi fiyat Ankarada.

Essen bu verdiğin fiyatlar Emekli sandığına bağlı olanların ödeyeceği miktar mı? ve hangi hastane bunlar?
ben de yakında Tobb, Medicana, Akropol ve Korudan fiyat alacağım..gerçi son ikisini ben bu forumlardan duydum bilmiyordum ve ne derece donanımlılar, yeni doğan ünitesi vs konusunda araştırmam lazım..benim gönlümde ilk doğumumu yaptığım Tobb var muhtemelen de oraya gideceğim ama yine de araştırmak lazım.

Benim gittiğim hastanede muayene 52 tl..Doğum 720 tl..normal,sezaryen farketmiyor ve 2 gün yatış..pazarık payıda varmış..

bursa da doruk tıp merkezi ssk ile anlaşmalı olarak sezaryan 1350 normal 900 bahar hastanesi sezeryan 750 normal 750 sen kendin sezaeryan istersen 1500 tl alıyor 15 gün onceki araştırmalarıma göre 2 gün hastanede yatış kuvez falan süresiz dahil özel doktorunu alıp hastaneye gidersen 2000 tl den başlıyor acıbademe falan gidersen 8000 tl ye kadar çıkıyor

8 bin liralık ayrıyetten napıyolar acabaa altın kaplı odalarda ameliyat edip altınlarla susluyolar odaları fıyatlar ne kadar ucuk yahu

Essen bu verdiğin fiyatlar Emekli sandığına bağlı olanların ödeyeceği miktar mı? ve hangi hastane bunlar?
ben de yakında Tobb, Medicana, Akropol ve Korudan fiyat alacağım..gerçi son ikisini ben bu forumlardan duydum bilmiyordum ve ne derece donanımlılar, yeni doğan ünitesi vs konusunda araştırmam lazım..benim gönlümde ilk doğumumu yaptığım Tobb var muhtemelen de oraya gideceğim ama yine de araştırmak lazım.

Akpol tıp merkezi ile akropol hastanesi aynı yer. Doğum 1500 dendi bize doğum şekli farketmiyormuş. Dr umdan çok memnunum. (Işın hn)
İlk gittiğim hastane koru hastanesi. Hastanenin ortamı çok güzel ama sürekli masraf çıkartıyorlar. Bir kan tahliline 179 tl ödediğimi biliyorum. Sürekli bir testin çok gerekliliğinden bahsedip yapıyorlar ve para alıyorlar. Bana normal epiduralli dğum 2000 dendi. burda Koru Hast. doğum yapanlar 3500 ödediklerini yazmış. Hiç de şaşırmadım. Kim bilir ne masraflar çıkarmışlardır.

Ama akpol de böyle bir muammeleyle karşılaşmadım. testleri kurumumda yaptırıyorum. Doğum 1500 dendi. Birisi burda 1750 ödedğini yazmış. 3500'ün yarısı :)

Ankara için,
Güven-2.750 (3 aydan itibaren bu hastanede kontrollere geliyorsanız kurumunuzun indirimini alıyorsunuz)
Bu fiyatta kendi doktorunuzun fiyatı yok.

Koru-1.400 (SGK_Emekli Sandığı İndirimili hali)
Bu fiyatta kendi doktorunuzun fiyatı yok.

Özel doktorlarla toplam fiyat 5.00-6.500 TL arası.

8 bin liralık ayrıyetten napıyolar acabaa altın kaplı odalarda ameliyat edip altınlarla susluyolar odaları fıyatlar ne kadar ucuk yahu

acıbadem işte otelcilik hizmetleri çok iyiymiş odalar konforlu hemşireler bebeği evde ziyaret ediyor daha sonra kuaför hizmetleri falan varmış doğumdan sonra ama bizim için önemli olan iyi bir doktor temiz bir hastane ve güleryüzlü hemşireler sonuçta tatıle gitmiyoruz oraya bence hiç gerek yok

Back
X