Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dogum neysede sonraki dikisleri duymadim diyen çok pis yalan soyler
bir daga bebek dusunurseniz epidural oneririm prenses dogum da denir :)
TR de deilmsin sencok yalvardim ama vermediler o etki edene kadar cocuk gelir zaten diye. nerdeyse son anda yetistim hastaneye kanamam olmasa gitmicektim doktorlar zaten sancim olduguna inanmiyor diye.
TR de deilmsin sen
Sizinkisi normal bir dogum agrisi olmamis anlattiklariniza gore
O uzerinize abanan ebeyi islak odunla dovesim geldi. Ya birsey olsaydi size?cocuga? Normal dogum icin bunca israr edilmemeli ve sezaryene alinmali diye dusunuyorum. Tibbi olarak mumkunat yoksa bu aciyi cekip de neden normal dogursun bir kadin?
Aman aman allah korumus sizi. Bir dahakine sezaryen olun eger bu kadar zor olduysa. Tekrar tekrar geriiceri girme durumunda yapiyorlar diye biliyorum ama yanlis olmasin.o aciyla ebenin kolunu mos mor etmisim... sonradan duydum cok riskliymis. bi kadinin o an karni yarilmis bastan asagi. o an bana sormadilar bile. bi cevirdiler baktim basimda cellat gibi biri duruyo. sezeryan olurmuydi basi yoldayken? cünki artik kafasinim ucu cikiyordu ama geri giriyodu her defasinda. oglum nefesiz kalmasin diye sanirim böyle yaptilar. hastaneye gittigimde bi gün öncesi sancim yüzünden, siz niye geldiniz ki sizin dogurmaniz en az iki hafta sürer dediler. ertesi gün dogurdum
Ben duymadım. :))) Dikerken uyuşturucu iğne yaptılar çünkü. Sonrasında da dikiş ağrım olmadı. Sadece oturup kalkarken hassasiyet oluyor ve dikkat ettim biraz o kadar. Asıl ben basuru dikiş ağrısı sandım. :)) Korkudan alta da bakamıyorum. Doğumdan bir hafta sonra doktordan öğrendim nur topu gibi basurum olduğunu.dogum neysede sonraki dikisleri duymadim diyen çok pis yalan soyler
bir daga bebek dusunurseniz epidural oneririm prenses dogum da denir :)
kız aynen anneme dedim popumu dikmişler annem bir baktı bağırsaklar disarda sanki meğerse dikiş acısı değil basur acısıymış cektigimBen duymadım. :))) Dikerken uyuşturucu iğne yaptılar çünkü. Sonrasında da dikiş ağrım olmadı. Sadece oturup kalkarken hassasiyet oluyor ve dikkat ettim biraz o kadar. Asıl ben basuru dikiş ağrısı sandım. :)) Korkudan alta da bakamıyorum. Doğumdan bir hafta sonra doktordan öğrendim nur topu gibi basurum olduğunu.![]()
Selam Arkadaslar,
öncelikle yazi hatam olursa özür diliyorum. Türkcem pek iyi degil.
9 aydir anneyim. ama dogumda yasadiklarimi bi türlü unutamiyorum. esim ikinci cocugumuz olsun diyor. ben kariyere baglayip istemedigimi söylüyorum.
hergün hergün cektigim aci düsünülür mü ki? oysa hani bebegine sarildiginda bütün acilar gidicekti? ben iki gün evde dogum sancisi cektim, her hastaneye gittigimde heyecandan sancim kesiliyordu. en sonunda evde kanamam oldu öyle aldilar beni dogum odasina. 3 saatde dogurdum ama artik agri kesici filan vermediler etki yapmaz diye. kafasi yolda kaldi, kramplar yüzünden artik ikinamadim ve ikinci ebe üzerime cikip karnima bastirdi oglum resmen icimden firladi. kaslarim cok sertmis bu yüzden her yerim yirtildi. 6 ay asiri agri cektim yeni yeni gecmeye basladi. ki alt kisimda o eski halimden eser yok. ben mu abartiyorum yoksa o ani böyle kötü hatirlamak dogal mi? birinin yeni dogurdugunu duydugumda dizlerimin bagi cözülüyor. gecicek dimi bu korku? siz nasil unuttunuz?