- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Travma yaşamışsın, bunun için yardım almalısın . Bu zamana kadar geçmeliydi korkularin ..kabus gibi her an gözünün önünde olması normal değil ve şu durumda ikinci çocuk fikri hiç normal görünmüyor .. önce ruh sağlığın iyi olmalı .. bebek kararı ortak alınır fakat şuan sadece senin kararın önemli ve uzunca bir zaman düşünme lütfen. .Selam Arkadaslar,
öncelikle yazi hatam olursa özür diliyorum. Türkcem pek iyi degil.
9 aydir anneyim. ama dogumda yasadiklarimi bi türlü unutamiyorum. esim ikinci cocugumuz olsun diyor. ben kariyere baglayip istemedigimi söylüyorum.
hergün hergün cektigim aci düsünülür mü ki? oysa hani bebegine sarildiginda bütün acilar gidicekti? ben iki gün evde dogum sancisi cektim, her hastaneye gittigimde heyecandan sancim kesiliyordu. en sonunda evde kanamam oldu öyle aldilar beni dogum odasina. 3 saatde dogurdum ama artik agri kesici filan vermediler etki yapmaz diye. kafasi yolda kaldi, kramplar yüzünden artik ikinamadim ve ikinci ebe üzerime cikip karnima bastirdi oglum resmen icimden firladi. kaslarim cok sertmis bu yüzden her yerim yirtildi. 6 ay asiri agri cektim yeni yeni gecmeye basladi. ki alt kisimda o eski halimden eser yok. ben mu abartiyorum yoksa o ani böyle kötü hatirlamak dogal mi? birinin yeni dogurdugunu duydugumda dizlerimin bagi cözülüyor. gecicek dimi bu korku? siz nasil unuttunuz?