- 17 Ekim 2022
- 182
- 156
- 23
- 31
- Konu Sahibi kitapkurdu93
teşekkür ederim.Üzmemek için bi şey diyememek ne oluyor? Eşiniz sizin fikrinizi sormamış, ailesi ile konuşmuş ve size emrivaki yapmış. Hadi kayınvalideniz neyse, o kadın, size faydası dokunur eğer iyi bir ilişkiniz varsa ama kayınpederinizin 1 ay boyunca sizde kalmasının ne gereği var. 3 saatlik yol uzun değil. Torununu sevsin gitsin. Ayrıca yerinizde olsam 2 hafta kendi annemi, 2 haftada kayınvalidemi çağırırdım sırasıyla. Hem anneniz kayınpederinizin yanında nasıl rahat etsin? Bence kararlı ve tatlı dille bunu eşinize söyleyin.
evet dün doguma daha var tatsızlık olmasın diye sustum ama bugun yazılanlar baya akıl verdi lohusalık hakkında bol bol konusacagım esıme ve onumuzdekı ay annesıne gittigimizde annemın kalacagını söyleyecegım. onlar gelse karı koca gelir annesi tek gelmez yapısıklar baya + onlar bana bakmaz onlar bebek icin gelir. ama ben bebegime bakmak istiyorum annem ise bana baksın, yemegimi yapsın istiyorum. o yuzden en saglıklısı ben iyileşene dek annemın kalması. bunu da söyleyecegim.