Doğum ve misafir

Doğum sonrası lohusa kadının evine dolusulmaz. Bakalım ne durumda olacaksın. Belki dikisin olacak tuvalete banyoya zorlanacaksin. Hiç birseyin olmasa da herseyi geçtim yenidogana yazık enfekte ortami bile sağlayamazsınız o ortamda bir sürü nefes tepesinde. Bunun kırılma gucenmesi olmaz. Sonra gelin deyin. Gerekirse hafta hafta paylaştırın ki yalnız kalmayın. Birileri evi idare ederken sizde rahatça bebekle ilgilenirsiniz

Gel de anlat insanlara kirmadan nasil soylicez

aradan birkac ay gecsin bari kuzen ablanin cocugu daha yokmu yaa ne ayip farkli zamanda gelsinler gexmrye geliyorlar dedikoduya yardima degil bunu bil

Salı günü doğdu. Spinal sezeryan. Çok şükür 2 saat sonra ayağa kalktım. Ertesi gün normal hayatıma geri döndüm. Hatta perşembe günü okula doğum raporumu kendim bıraktım. Misafir işi için de şöyle bir çözüm bulduk. Corona dolayısıyla doktorumuz en az 1 ay misafir kabul etmeyeceksiniz dedi dedik. Hiç kimse gelmedi. Herşeyi eşimle ve ben hallettik. Çok da rahat oldu.

Yaaaa kuzuuuuu tecrübelerini paylaşsana ben çok korkuyomda doğumdan

Millet 12 saat uzağa düğüne gitmiyorlar yahu,ne iyi akrabalar onlar
Yazlık beldede değilsiniz dimi

aferin size bunun ayibi olmaz keske 2 3 aylik oluncaya kadar dr boyle dedi deseydiniz

Teşekkür ederim ama annem burada olacak,ben ve bebek birazcık toparlanınca sırayla hepinizi alacağım deyin geçin.
Bu kadar zor olmamalı ,onca insanın bir arada gelmesinin mantığı ne yani?

İnsanların yeni doğum yapmış birinin yanına gidip kalmalarına anlam veremiyorum ve çok kızıyorum.. Yaw bi oturun oturduğunuz yerde zaten lohusa psikolojisi geriyor insanı bide ev dolu misafir olunca fenalık geçirmemek elde değil..

Gelmeyin demek çözüm değil ben kv me iyleseyim sonra gelin dedim yapmadıkları kötülük, iftira, hakaret kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…