- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Herkes doğum anına odaklanmış durumda. Net tarih bekliyorlar. Şu gün desem herkes hemen bilet alacak. Tuvalet vs sıkıntı olacak. Kırmadan nasıl söylenir?hepsini ayri ayri zamanlarda davet edin,
atiyorum dogumdan bir hafta sonra ablasini, 2 hafta sonra babasini vs gibi.
boylece herkes ayni zamanda gelmez, size de zor olmaz.
veyahut direk bir ay sonra gelin deyin, hastalik mastalik bahaneleri ile yenidoganken gelmeyin deyin.
Ev hiç müsait değil. Dubleks ama yatacak yerler ve tuvalet yukarıda. Herkes tek katta tuvalete gidecek vsBizim insanımız bi tuaf cümbür cemaat gelmeye bayılırlar belki yuruyemicen sezeryanlo dikişli olacan herseyde ayıbı bilirler gelin doğum yapınca bilmezler eşin söylesin ablasına
Herkes doğum anına odaklanmış durumda. Net tarih bekliyorlar. Şu gün desem herkes hemen bilet alacak. Tuvalet vs sıkıntı olacak. Kırmadan nasıl söylenir?
Cok mantikli. Sonucta bebek her zaman beklenen tarihte gelmiyor. Arkadasim 14 kasim diye tarih vermisti 4 kasimda dogumu oldu mesela.Doğum tarihini söylemesem önceden, doğurup iki hafta sonra mı söylesem ki.
Laftan anlamayacak kişilerse öyle yapın diyeceğim de daha sonra sorun yaşamaz mısınız? Kayınvalidenize söyleyin. Anne ben rahat edemem çekinirim, kendimi toparlayınca gelsinler diye. Hem kış, hem ortada birsürü salgın var. Yenidoğanın yanında o kadar yetişkinin ne işi var? Hatta eşiniz söylesin. Doktor şu salgın döneminde kimseyi almayın yanına dedi gibi. Eşinizde bitiyor olay. O söylesin. Siz de kendi tarafınıza söyleyin. Olmazsa anneniz söylesin.Doğum tarihini söylemesem önceden, doğurup iki hafta sonra mı söylesem ki.
Tamam ne güzel emrivaki yapmıyorlar. Size soruyorlar 1 hafta aralıkla tarih verin ..Artık onlar nasıl anlarlarsa anlasınlar onların bileceği iş..Açıkçası ben olsam gelmeyin demezdim bana değer vermişler kendilerince destek olmak istiyorlar.O yüzden öyle bir planlama yapardım.Herkes doğum anına odaklanmış durumda. Net tarih bekliyorlar. Şu gün desem herkes hemen bilet alacak. Tuvalet vs sıkıntı olacak. Kırmadan nasıl söylenir?
Kesinlikle kesinlikle gelmesinler. Tum beyin hucrelerinizi maksimum kapasitede calistirip gerekirse atomu parcalayacak enerji uretip bir caresini bulun. Kesinlikle gelmesinler. Not ; ben yandim eller yanmasin diyen bir uyeEv hiç müsait değil. Dubleks ama yatacak yerler ve tuvalet yukarıda. Herkes tek katta tuvalete gidecek vs
ne kadar acayip insanlar var yaa gerçekten bazen şaşıyorum35 haftalık hamileyim. Yaklaşık 4 "hafta sonra doğum olacak. Eşim de ben de görev sebebiyle buradayız. İkimizin memleketi de değil. Annem ve babam yanımda. En yakın akrabalar 12 saat uzakta. Doğuma eşimin annesi gelemez büyükbaş hayvanları var. Ama babası, iki ablası, ablasının çocuğu, benim teyzem, kuzenim gelmek istiyorlar. Ben kesinlikle istemiyorum. Çok sıkıntı olacak çünkü. Evde kedim de var. İyice stres olacağım. Eşim, annem zaten yeter. Bu insanlara gelmeyin nasıl denir.
Aynısını yasadım hem benm tarfım hem eşimin tarafı curcuna gibi olduk ne agrımı anladım ne lohusalıgımı basımı yastıga koyup uyuycam 30 kişi gelirdi odaya.aslında basta eşimle konustuk önce benm ailem gelecekti cünkü dogum zamanı anneme ihtiyacım olucaktı bana bakması için.ne yazıkki kayınvalidem anlamadı yine bildiginden sasmadı geldiler ve karmakarışık misafir doluydu ev hiç bi özelm kalmadı.35 haftalık hamileyim. Yaklaşık 4 "hafta sonra doğum olacak. Eşim de ben de görev sebebiyle buradayız. İkimizin memleketi de değil. Annem ve babam yanımda. En yakın akrabalar 12 saat uzakta. Doğuma eşimin annesi gelemez büyükbaş hayvanları var. Ama babası, iki ablası, ablasının çocuğu, benim teyzem, kuzenim gelmek istiyorlar. Ben kesinlikle istemiyorum. Çok sıkıntı olacak çünkü. Evde kedim de var. İyice stres olacağım. Eşim, annem zaten yeter. Bu insanlara gelmeyin nasıl denir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?