Doğum ve okul

Hira__98

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2024
16
2
6
26
Hanımlar 38 haftalık hamileyim bir tane de kızım var anasınıfına baslayacak 1 Eylül'de tanışma olacak kızım çok içine kapanık ben doğum yapmak üzereyim ve bu süreçte nasıl olacak nasıl ilerleyecek bilmiyorum. Hiç başınıza gelen oldu mu hem doğum hem okul nasıl olacak yani çok tedirginim onu yanlız bırakmak istemiyorum ama hem küçük bebek hem kızımla okula nasıl gidicez. Ve ya doğum okulun basladigi zamana denk gelirse annemler uzakta kayınvalidemlerde başka bir köyde

Babasi ilgilenmeli bu surecte siz yeni dogum yapmis olacaksiniz , saglikli dogumlar dilerim

Mümkün olduğunca babası gidip gelmeli sonuçta siz ne kadar veliyseniz babası da veli olduğu için bi farkı olmaz. Eğer babanın işten izin alması mümkün değilse gidip gelme okula götürme getirme olasılığı yoksa anneniz veya kayınvalideniz bi süre sizde gelip kalsın bence. Hem size destek olurlar hem de çocukla ilgilenmeye çalışırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…