- 17 Ocak 2020
- 28.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi bebeklinick
-
Kız annesi olmayan okur tecrübeli biri diyelim alınmasınlar canısı.Mesela evrak işleri siniz gitti.bebek agladi sezeryanli yada dikişlisin bebeği nasıl alacaksın.yada lavaboya gideceksin esin götürdü bebek ne olacak.hadi eve geçtin banyo yapacaksın bebek yalnız mı olacak esin senknleyken yani kendin bilirsin ama bence anne olmalı
Haklisin bebeğimKız annesi olmayan okur tecrübeli biri diyelim alınmasınlar canısı.
BilemedimBen bazen diyorum ki doktor bile gelmesin doğumhaneye tek doğurayım. O kadar fazla biriyle bir şey yapma özürlüyüm ki. Mesela annem gelse yardıma derim ki sen dokunma ben yapıyım yanlış yapıyosam söyle.iki çocuklu anneler bile 2. Çocukta dahi mümkünse yanlarına birini ararlar. Yeni doğan döneminde bi bebek gözlemle şansın oldu mu bilmiyorum. E bi yandan ev işleri de var onları eşin yapabilir mi? Hadi eşin de ev işi yapabildi diyelim. Meme tuttururkenki mücadelede bile sana şöyle yap böyle yap diyen birini arayabilirsin. Haa bi de o ara bence insanın beyni duruyo ve yanındaki tecrübeli yüce bilge kadının söyleyecekleri daha önce hiç duymamışsın gibi sana ilaç olacaktır.
Benim annem zaten gelemez deMesela evrak işleri siniz gitti.bebek agladi sezeryanli yada dikişlisin bebeği nasıl alacaksın.yada lavaboya gideceksin esin götürdü bebek ne olacak.hadi eve geçtin banyo yapacaksın bebek yalnız mı olacak esin senknleyken yani kendin bilirsin ama bence anne olmalı
Sil bu mesajı haklısın yaz.Bilemedim
Aaa niye dikis attirdiniz bana hemen..belki dikişsiz dogururum ( hamile değilim bu arada )Olmaz mutlaka biri olsun yanınızda eşiniz cocugun altı alınacak ustu degstrlck vs bunları yapamaz eğer ilk bebekse 2. Bile olsa zorlanır ya anneniz ya kv niz vs biri 1 hafta en az olmalı isleri yapacak evı derleyecek siz de sadece zaten emzirme uyuma ve dikisleriniz iyileşena kDar çoğu zaman yatarsiniz cok zor olur aksi takdirde
Ne guzel destekler yardımlar olmus cok şanslısınız insan İnsana muhtaçtır boyle zamanlarda özellikle birileri gelsin etsin isterBenim yardımıma sağolsun sülale geldiAllah razı olsun hastaneden eve geldik eltim yatağımı yaptı yemekleri yaptı ben yatağa yattım kızımla ilgilendim annemler babam kardeşlerim geldiler sonra annem ve kayınvalidem nöbetleşe kaldılar bikaç gün sonra gelen giden çok olur diye 2 görümcem gelip evimi süpürdüler sildiler sonra bir ziyaretçi akını Bismillahirrahmanirrahim mevlidi erken okutmadığıma pişman oldum arkadaşım 15 günlük iken okuttu diye tuhaf gelmişti sonra dedim haklıymış ne yapacaksın yalnız gelsinler yardıma
Oho siz hamile değilsiniz şimdiden bunumu düşünüyorsunuz kader kısmet hayat ne gösterir bilinmez sartlamayin kendinizi dikişsiz doğumlar da cok nadir oluyor umarım gönlümüze göre olur herseyAaa niye dikis attirdiniz bana hemen..belki dikişsiz dogururum ( hamile değilim bu arada )
İnsan hayal ediyorOho siz hamile değilsiniz şimdiden bunumu düşünüyorsunuz kader kısmet hayat ne gösterir bilinmez sartlamayin kendinizi dikişsiz doğumlar da cok nadir oluyor umarım gönlümüze göre olur hersey
Çok şükür hele sezeryanlı iseniz çok daha zor oluyor bebeğini kucağına alırken bile zor oluyorNe guzel destekler yardımlar olmus cok şanslısınız insan İnsana muhtaçtır boyle zamanlarda özellikle birileri gelsin etsin ister
OffKeşke olsa ama imkanı yok. Sezeryan olursa zaten yatıp kalkarken bile yardıma ihtiyacınız oluyo. Kaldıki bebeğin alt değişimi, emzirmeniz için doğru şekilde kucağınıza verilmesi... Bi de acemi oluyo insan en ufak şeyden korkuyo, kakası normal mi, niye bu kadar hapşurdu, emerken süt boğazına mı kaçtı, uyurken fazla mı derin nefes alıyotecrübeli biri hem psikolojiniz için hem sağlığınız için şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?