- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.317
- 208
- 32
- Konu Sahibi bebeklinick
-
Düne kadar istiyordum .Hamile drgilsinbende diyorum niye istemesin ki demekki psikoloji ile alakali
Isteyince haber etDüne kadar istiyordum .
Dün bı istemedim.
Bugün tekrar istiyorumkesinlikle dolduruşa gelerek açtım konuyu
Isteyince haber et
Belki ile olmaz ki. Dogumlarin bircogunda kesi yapilip dikis atılıyormuş normal dogumda daAaa niye dikis attirdiniz bana hemen..belki dikişsiz dogururum ( hamile değilim bu arada )
Istesemde kimse olmicak yanimda esimden haruc annem gelse bile kalcagi 2 gun anca ben hastaneden cikana kadar esime bakar sonra annemi eve iole baglasam durmaz kendi evinden baska yerde dofuma girerkende esim yanimda olsun istiyorum ilk aksami yanimda olur sonrasinda ben tek kalabilirim diye dusunuyorum inssallah hersey yolunda giderde bide esim bi kac gun izin alsin istiyorum simdi yurt disinda babalarada dogum izni alma var hatta uzaltildi bu zaman ama benm dogum yapcagim zamana denk gelmiyo ama hic yokdan iyidir 15gunluk izin diye dusunuyorumKızlar hem doğuma gittiğimizde hem sonrasında bir hafta kadar yanımızda birileri mi olmalı ailelerimizden?
Yalnızca esimiz ve biz doğum için hastaneye gitsk beraber... ve doğumdan sonra ailelere haber edilse( hatta görüntülü arayarak üç kişilik bir sürpriz bile yapılabilir diye düşünüyorum) ve biz eve geçtikten bı hafta sonrasinda filan hem biz hem bebek toparlaninca ailelerden gelmek isteyen gelse kalsa daha mantıklı olmaz mı ?
Anne baba Bebek ilişkisi kurulsa önce bı ..zaten bocaliyor da olacağız ya üçümüz adapte olsak önce .. diye düşünüyorum
Sizin düşünceleriniz ve deneyimleriniz ne soyler ?
ilk akşam hastanede.sonra evdesiniz ki zatenIstesemde kimse olmicak yanimda esimden haruc annem gelse bile kalcagi 2 gun anca ben hastaneden cikana kadar esime bakar sonra annemi eve iole baglasam durmaz kendi evinden baska yerde dofuma girerkende esim yanimda olsun istiyorum ilk aksami yanimda olur sonrasinda ben tek kalabilirim diye dusunuyorum inssallah hersey yolunda giderde bide esim bi kac gun izin alsin istiyorum simdi yurt disinda babalarada dogum izni alma var hatta uzaltildi bu zaman ama benm dogum yapcagim zamana denk gelmiyo ama hic yokdan iyidir 15gunluk izin diye dusunuyorum
Minnet etmeyi sevmem o yüzden dedim. Bide bebeği öyle tutma .emzirirken öyle yapılmazBelki ile olmaz ki. Dogumlarin bircogunda kesi yapilip dikis atılıyormuş normal dogumda da
Tut cagirmadin dikis attilar esin baska is yapıyor evraklarla ilgelinio senin insana ihtiyacin var ne yapcan?
Birbirimize alisalim lafi bana boş geliyor. Zaten yuzlerce gün birliktesin. Yardim yardimdr.
Canım tabiki ilk gece sen ve babası hastanede olmalısınız. Ben anneme söyledim yanimda bir aksilik olmazsa sadece eşimi istiyorum dedim.cunku tek kisi alıyorlar pandemi nedeniyle. O da sağolsun alınmadı. Tabiki babası sonuçta dedi. Ailen evde bekler. Yemeğini vs. Yapar :)Kızlar hem doğuma gittiğimizde hem sonrasında bir hafta kadar yanımızda birileri mi olmalı ailelerimizden?
Yalnızca esimiz ve biz doğum için hastaneye gitsk beraber... ve doğumdan sonra ailelere haber edilse( hatta görüntülü arayarak üç kişilik bir sürpriz bile yapılabilir diye düşünüyorum) ve biz eve geçtikten bı hafta sonrasinda filan hem biz hem bebek toparlaninca ailelerden gelmek isteyen gelse kalsa daha mantıklı olmaz mı ?
Anne baba Bebek ilişkisi kurulsa önce bı ..zaten bocaliyor da olacağız ya üçümüz adapte olsak önce .. diye düşünüyorum
Sizin düşünceleriniz ve deneyimleriniz ne soyler ?
Benim eşim bana ben çocuğu tutamam, altını değiştiremem, annen kalsın doğum gecesi yaninda ,dese ben fena bozulurdumOlmaz mutlaka biri olsun yanınızda eşiniz cocugun altı alınacak ustu degstrlck vs bunları yapamaz eğer ilk bebekse 2. Bile olsa zorlanır ya anneniz ya kv niz vs biri 1 hafta en az olmalı isleri yapacak evı derleyecek siz de sadece zaten emzirme uyuma ve dikisleriniz iyileşena kDar çoğu zaman yatarsiniz cok zor olur aksi takdirde
HaklısınBen sadece annemi isterim yanıma başka da kimseye gerek yok. Yenidoğan bebeğe her türlü bakarım baktım da çok ama o anki yorgunluktur acemiliktir tek zor bence
yok cnm ben yurt disinda oldugum icin 2 gun yatiyosun eyer hafta sonuna denk geldiysen daha fazlasini yata biliyosun eyerki sezeryensen 15gun yatiyosun hastanede turkiyedeki gibi deil burdaki sistem aksam fogur sabah cik hastenden yapmiyolar dogan cocuk anne babanin uzerine gecmemis cikarmazlar hastaneden cikarsalarda arkandan takip ederler naptilar diyeilk akşam hastanede.sonra evdesiniz ki zaten
Vaaaayyok cnm ben yurt disinda oldugum icin 2 gun yatiyosun eyer hafta sonuna denk geldiysen daha fazlasini yata biliyosun eyerki sezeryensen 15gun yatiyosun hastanede turkiyedeki gibi deil burdaki sistem aksam fogur sabah cik hastenden yapmiyolar dogan cocuk anne babanin uzerine gecmemis cikarmazlar hastaneden cikarsalarda arkandan takip ederler naptilar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?