- Konu Sahibi ZeynpEylul
-
bu herkeste oluyor neredeyse.
sıkma canını inşllh sağlıcakla alırsın bebeni kucağına.
canım arkadaşım ben daha iki aylık hamileyken bozuldu psikolojim doğumu düşünmekten korkularım tavan yaptı bende bana akıl verecek birini arıyorum gurbet ellerde
başlardaki korkular daha farklı bi kaç hafta sonra azalır korkuların emin ol ama sonlara doğru tekrar başlıyor :) inşallah sen yaşamazsın bu tür duygular rahatlıkla atlatırsın. burada yaz sıkıntılarını gerçekten bazen tanımadığın kişiler o kadar güzel moral veriyolar ki çok rahatlıyosun..herkes elinden geldiğince bişeyler söylemeye çalışıyor yalnız değilsin :)
ben varımm :)doğum korkusu kayınvalidemin sürekli kilomla karnımla ilgili yorumları sürekli zeynep kamil devlet hastanesini övmesi doğurmadan yedirtecekler kafayı bana..
BEenim zaten psikolojim bozuk kadın iyice pislik yapıyo uff
Doğurmaktan çok kiloma taktım bende
en azından karışacak bi kayınvaliden var:))) benimkilerin de ilk torunu sözde ama 9 aylık hamileyim en fazla 2 defa arayıp sormuştur nasıl gidiyor diye..oğlunu arayıp soruyo :) sanki o doğuracak :) aman şimdi bi de onu takamam bence sen de öyle yap evet de haklısın de geç sen yine bildiğini okursun boşver. Ayrıca kilona takma ben başlarda boyum kısa çok kilo alırsam top gibi olcam diye dikkatli yedim, ekmeği bıraktım falan ama şimdi sonlara gelince çok pişman oldum. Bebeğim biraz zayıf belki çok yeseydim kilosu iyi olurdu diyorum.. Boşver ye gitsin eğer kararlı bi yapın varsa zaten verirsin doğumdan sonra
benim 14.haftam psikolojim çok bozuldu.. hani bi film vardı ya hamile kız çizgi film izlerken ağlıyor o dereceyim yani( her şeye alınıyorum, üzülüyorum, ağlıyorum.. nasıl geçecek böyle hamilelik bilmiyorum............
bende varım kızlar çok kilo aldım çirkinleşmedim ama dobicik oldum bayaaarkadaş çevrem uzakta ben izindeyim eşim çalışıyor tabi patlıyorum saracak yer arıyorum. daha bu haftalarda hareket etmek baya zorlaştı millet son haftalara kadar fıldır fıldır gezer benimse mutfağa gitmeye halim yok
amann sakın kilona takma arkadaşım benden sana tavsiye ben de 47 kilo ile hamile kaldım zaten hayatımda en çok 51 kilo olmuştum.. birden 53 54 57 derken bi ara acayip psikolojim bozuldu yemek istemedim aynaya bakmaktan bi hal oldum..şimdi 36 haftalık hamileyim bebeğim biraz zayıf ayına göre o kadar vicdanım sızlıyor ki acaba kiloma taktım diye mi zayıf diye. sakın takma benden tavsiye .. protein ve kalsiyuma yüklen onlar zaten sana çok fazla kilo aldırmaz ama bebeğe aldırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?