- 30 Ocak 2017
- 16
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi zubeydeursavas
-
Canım benim 40 im biraz geç çıktı 50 gün sürdü. Bu kanamam bittikten 1 hafta sonra ilk regl imi oldum çok şükür 20 ay oldu kızım doğalı 2 3 gün gerileme dışında bir sıkıntı olmadı. İstersen bi jinekolaga git muayene ol hiç birşey sebepsiz degildirArkadaslar dogum sonrasi adet duzensizliginiz nasıldi ne kadar surede oluyordunuz ve ne zaman duzene girdiniz ? Cok sinir bozucu bi durum 1 ay gecikmeli oluyorum hep bu normal mi ya 8 aylik oldu bebegim emiyor 4 aylikti adet olmaya basladim ama hep nerdeyse 1 ay gecikmelicok sinir bozucu bi durum (
Oyle yapiyim dimi ya yani neden olmayim ki tamam emziriyo olabilirim ama 1 hafta falan gecikme olsa amenna ama 1 ayi geciyo olmuyorum... en iyisi oyle yapmak olucak sanirimCanım benim 40 im biraz geç çıktı 50 gün sürdü sonra bu kanamam bittikten 1 hafta sonra ilk regl imi oldum çok şükür 20 ay oldu kızım doğalı 2 3 gün gerileme dışında bir sıkıntı olmadı. İstersen bi jinekolaga git muayene ol hiç birşey sebepsiz degildir
Emzirmeye alakası yoktur canım ki ben doğum yaptıktan 2 yıl sonra regl olanları duydum yani hem rutin muayene olursun hemde sebebini öğrenmiş olursunOyle yapiyim dimi ya yani neden olmayim ki tamam emziriyo olabilirim ama 1 hafta falan gecikme olsa amenna ama 1 ayi geciyo olmuyorum... en iyisi oyle yapmak olucak sanirim
Oğlum 8 aylıkken ilk reglimi oldum ve düzenli gitti hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?