Doğum yapan anneler bakabilir mi acilllll :(

zubeydeursavas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
16
3
1
31
Arkadaslar dogum sonrasi adet duzensizliginiz nasıldi ne kadar surede oluyordunuz ve ne zaman duzene girdiniz ? Cok sinir bozucu bi durum 1 ay gecikmeli oluyorum hep bu normal mi ya 8 aylik oldu bebegim emiyor 4 aylikti adet olmaya basladim ama hep nerdeyse 1 ay gecikmeli cok sinir bozucu bi durum (

Canım benim 40 im biraz geç çıktı 50 gün sürdü. Bu kanamam bittikten 1 hafta sonra ilk regl imi oldum çok şükür 20 ay oldu kızım doğalı 2 3 gün gerileme dışında bir sıkıntı olmadı. İstersen bi jinekolaga git muayene ol hiç birşey sebepsiz degildir

Son düzenleme:
Oyle yapiyim dimi ya yani neden olmayim ki tamam emziriyo olabilirim ama 1 hafta falan gecikme olsa amenna ama 1 ayi geciyo olmuyorum... en iyisi oyle yapmak olucak sanirim

Emziren her kadinda duzsensiz olabilir ben normal oldugunu biliyorum bazi kadinlar hic olmuyormus adet emzirirken. Benim kirkim cikti ondan bir ay sonra normal duzenli bir sekilde adet oldum nerdeyse iki yasina kadar emzirdim hep duzenli oldu

Oyle yapiyim dimi ya yani neden olmayim ki tamam emziriyo olabilirim ama 1 hafta falan gecikme olsa amenna ama 1 ayi geciyo olmuyorum... en iyisi oyle yapmak olucak sanirim
Emzirmeye alakası yoktur canım ki ben doğum yaptıktan 2 yıl sonra regl olanları duydum yani hem rutin muayene olursun hemde sebebini öğrenmiş olursun

Ben sezeryan dogum yaptim dogumla beraber 2 hafta kanamam oldu 2 ay sonra adet oldum oda 5 gun surdu bebeklerim suan 4ylik oldular hala bende adet olmadim duzene girer canim merak etme

ben 2 doğumumda da 4-5 aylık olunca normal adet döngüme geri döndüm. Sadece regl uzunluğu ve miktarı değişik, süre olarak oynama olmuyor.

Sezeryan dogum yaptım
Emzırmem boyunca adet olmadım sutden kestıgımın 1. Haftası adet oldum
6. Aya dogru
2 saatde bı 25 30 dk emzırırdım sabaha kadar aralıksız yogun bı emzırme seklınden sanırım
Her ay duzenlı oldum eskısı gıbı
Tek fark eskıden sancım olmazdı dogumdan sonra muthıs sancılı oluyorum

Ilk kizimda 40 gun bitince her ay duzenli olmustu.Ikinciyse suan 3 aylik ve hiç adet olmadim

emzirdiğiniz müddetçe düzensiz gitmesi normal
benim doktorum 3 ayda bir bile olabilirsin dikkat elden bırakma demişti
1 yılı bekleyin düzelme olmazsa hekime görünün derim

Carsamba gunu bi gorunucem dogum sonrasi hic jinekolojik muayeneye de gidememistim bi problem olup olmadigini dahi bilmedigim icin gorunmemde fayda var sanirim aksi bi durum olucagini bnde ssnmiyorum kistlerim vardi dogumda atip atmadigimi bile bilmiyorum o bakimdan bi gorunmem gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…