- Konu Sahibi pempe_panter
-
masallah ezracim sen sezeryan olmusun ama niye 1 gece kaldin anlamadim.
burda normal yapanlari bile 3 gece yatiriyorlar sezeryan olanlari da 1 hafta..
metal olan şeyleri neden çıkartıyorlar, ben kürtaj olurken de çıkartmışlardı,,
bir de bu loğusaların başına bağladığı kırmızı kurdela nerede satılır? hazırı var mı? yoksa bildiğimiz kurdelayı mı bağlıyoruz..
ben bebeğe 4 tane bez koydum yeter mi ki? ya doğum çantası hazırlmaak ne zor iş, kaç takım koyacağım, kendime ne koyacağım şaştım kaldım yaaa...
:) niye 4 tane koyuyorsun canım fazla koy bez ne kadar yer tutcak. ayrıca bebek bunlar 4 taneyı bir kaç saatte de halledebilir yani.
metal olan şeyleri neden çıkartıyorlar, ben kürtaj olurken de çıkartmışlardı,,metal eşyaları çıkarttırmalarının sebebi seni takip ettikleri mönitörü etkilemesinden canım (cep telf.gibi elektronik eşyaları etkiliyormuş metaller.)
bir de bu loğusaların başına bağladığı kırmızı kurdela nerede satılır? hazırı var mı? yoksa bildiğimiz kurdelayı mı bağlıyoruz..normal kurdaelayı alıp bi fiyonkla süsleyip takabilirsin yada bazı parfümerilerde saç bantları oluyor kırmızı hazır fiyonklu dilersen onlardan alıp da takabilirsin
ya doğum çantası hazırlmaak ne zor iş, kaç takım koyacağım, kendime ne koyacağım :telaş yapma şeker 3 takım bebişe koy ıslak mendil bez havlu battaniye pişik kremi hastaneden çıkarken kullanmak üzere portbebe çıtçıtlı body.kendin için havlu 2 gecelik takımı önden düğmeli olursa ii olur emzirmede.hırka çorap ped ayna genital bölge için özel temizleme şampuanı tarak iç çamaşır yatak koruması terlik duş varsa şampuan saç kurutma fotğraf mak.şimdilik aklıma gelenler bunlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?