ne len bu herkes sezryan yapıooo yaaa
canım sen bu konuda iddialı konuşuyorsun ama bak nasipten öte boş.ben baştan beri normal doğum istiyordum adı üstünde NORMAL diye.ama bebğim dönmedi halen daha ters duruyor artık umudumda kalmamaya başladı bekleyeceğiz ama büyük ihtimal sezeryan olacak kasım ilk hafta yani doğumama 6 gün kala düşünüyorum.bazen şartlar gerektiriyor hem eleştirmemk lazım herkes nasıl isterse oyle yapar.
:roflol::roflol::roflol:beni yanlış anladınız sanırım ben kimseyi eleştirmedim öylesine yazdığım bir yazıydınaniknanik
bu arada kızlar bir sorum var bebekler ultrasonda diyelim 3 kilo çıkıyo 3 kilomu doguyo benim oglum 4.300 kilo gözüküyordu 3 950 dogdu şimdi 36.5 faftalık hamileyim merak ediyorum kızımdamı beni yanılttıcak acaba
Heyyyyy bende geldimmm...
Daha 3 haftamız vardı ama oğluşum erken gelmeye karar verdi.
Pazartesi günü rutin kontrole gittiğimde kanamam başladı, Plasenta parçalanmış. Acil dr. sezeryana aldı. Bebişim bir miktar kan yutmuş. Doğduğunda midesini yıkamışlar. Birkaç saat sonra tekrar yıkadılar.
Allaha şükür midesinde falan kanama yokmuş. Herhangi bir başka rahatsızlık ta yok. 3 hafta erken olmasına rağmen kilo boy müthiş. Allahıma binlerce şükürler olsun...
Herkese hayırlı doğumlar......
İsim--------------------Cinsiyet----------Doğum----------Bebek ismi-----------------Kilo------------------Hafta-------- ---------doğum tarihi
1. nazlımelek----------E+E----------sezeryan----------kaan & kerem------------------------------------------------------------10.10.2008
2. mmmf27--------------E--------------sezeryan----------mehmet akif------------2.150 gr------------------34+2-----------------10.10.2008
3. ddm--------------------E+K----------sezeryan----------kayra & tuana-------E 2.780 & K2.620--------35+ 2---------------10.10.2008
4. süar--------------------K--------------Sezeryan----------Zeynep------------------------------------------------------------------------------------------
5. Aylask-----------------E-------------sezeryan-----------Yağız------------------------2.690----------------------36+3--------------13.10.2008
6. merveseyy-----------E-------------- ---------------------------------------------------------- ----------- --------------37+4--------------13.10.2008
7: serayy-------------E----------sezeryan------Sarp-----------3.430gr.-------- 37+3---------27.10.2008
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?