Bebek Beslenmesi Doğum yapan ocak anneleri bebeklerimizin sorunlarını paylaşalım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
inanacım sorma benim oğlanda gündüzleri pek huysuz oldu uyumuyor emmiyor ay üzüntümdem napıcamı şaşırdım banyo yaptık zorda olsa uyuytuk bakalım ne kdar uyyacak ay kıslar sizin bebekler ne kadar süre emiyor benim oğlan 5 dakika anca emiyoryaa

kızlar dün akşam 60cl mama verdim nile üstüne kaç kere emdi ama kaka yapamıo kızım valla kıpkırmızı kaç saattir,napsam??

Kızlar ıslak mendil olarak ben uni yeni doğan kullanıyorum sanırım çoğumuz onu kullanıyor , ilk aldığımda doğum öncesi tanesi 3.3 liraydı geçen aldığımızda 5 lira olmuş bende nette araştırdım ve bir bebek sitesinde 3.3 e buldum ve 30 paket sipariş verdim, kullananlar için yazıyım dedim zamlı almayın boşu boşuna diye

Merhaba kızlar,nasılsınız_?

Dün akşam miniğimle msnden görüşüyordum, o da metsil veriyormuş, çok iyi geldi diyor. Zinco kusturuyor diyorsanız belki deneyebilirsiniz.
Ben şimdilik ilaç kullanmıyorum, ama ekinsu en iyisi senin yöntemin canım, bende çok sorun olursa 1-2 damla zeytinyağı vereceğim.İlaç vermekten daha iyi.

kızlar merhaba bende ocak annesiyim şimdilik bir sorunumuz yok akşamları mızmızlanmasının dışında.evin kalabalığı yeni dağıldı.yalnızdaha rahatız.doktorun söylediğini söyleyeyim mama verenler için sütün üstüne mama vermeyin dedi ikisi karışmayacakmış rahatsız olur dedi.

saol ekinsucum:))
nası sütle mama kakışmayacakmış sonuçta süt ağırlıklı içilio mutlaka üstüste biner ha ama aynı öğünde diosan ben geç anladım:)

ekinsu bende 10 paket kadar kullandım unibaby ama şimdi dalin kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım pişik falan olmadı.

kıslar bebeğiniz için kangru kullnıcakmısınız vede kaçıncı ayda başlanıyor bu kanguru kullanılmaya

Benim eşim almış kanguruyu.Havalar biraz ısınmaya başladığında 1-2 aylık olduğunda kullanmaya başlarız sanırım. Dışarı çıkarken babası kanguru ile dolaştırır oğluşumu:)))))

ben gülsuyu ve pamukla siliyorum unibaby pişik yaptı bizde bi daha da almadım

bende uni kullanıorum çok memnunum benim de eşim almıştı 3 lü paket yanın da şampuan hediyesi vardı fiyatını bilmiorum..

günaydın annelre az önce sağlık ocağından aradılar kuzumdan yine topuk kanı istediler ay çok endişelendim işalah bişeyi yoktur yavrumun yine çok ağlıcak içim gidiyor ağlamasına dua edin oğlum için arkadaşlar .((

waterfull maşalah bebegine 5100 gr bende 2009 nisan anesi olucam allah izin verırse neyle beslendinde tombiş oglun oldu
benımde oglum olucak inşallah neler yedinde annesinin karnında kocaman olmuş maşalahhhh

inaysacım bu kaçıncı kan,nie bu kadar sık alıolar,hem zaten ilk 10 gün yapılan bi test dilmiydi bu test??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…