valla bu gidişle bende kırk uçurma falan yapamıcam havaar soğuk zaten çıkmayız biryere
Kızlar biz dün doktora gittik 15 günlük kontrole oğluşum doğumdan sonra yaklaşık 500 gr almış , birde duyma testi yaptırdık, allaha çok şükür sağlıklıymış kulakları işitiyormuş, testi yapan dr bana bebeğini kesinlikle tv bulunan odada tutma, yanında radyo dinleme dedi çünkü duyduğu ses ile ekrandaki ses senkronize olmuyor ve çocuk algılama güçlüğü çekiyor ve geç konuşma yada yanlış konuşma olabiliyormuş, mozart falanda dinletme dedi, klasik müzik dinleyen çocuklar daha zeki olsaydı orkestra çalışanlarının çocuklarının hepsi dahi olurdu der gibi bir şey dedi haklıda hiç düşünmemiştim)) ilk kelimesini 8-12 ay rası söylemesi gerek normal şartlarda dedi, bol bol konuşun onunla herşeyi sizden öğrenecek ne kadar konuşursanız o kadar çabuk öğrenir dedi, birde net yayınlarının ilk sözlüğüm diye bir kitabı varmış onunla öğretmeye başlayabilirsin dedi
cnm dün demek ki ikimiz de aynı doktora gitmişiz aynılarını bana da söledi, prof bi bayan di mi academicten, amerikada torunları varmış falan:) ben pek katılmadım ama bazı şeylere 2 günlük bebeimi odasında bırakmamı söledi, koy telsiz mıkırdanınca git dedi, kusura bakmasın hep yanımda, tv de abartmadan izlicem sürekli 24 saat zaten yetişkinlere de zararlı bişey
15.15 randevusuydu cnm bizim, benden önce de 10günlük ada diye bi bebiş vardı, sen de ondan öncesindir:)Evet prof canım, sen saat kaçta ordaydın , ben saat 14:00 gibi ordaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?