Bebek Beslenmesi Doğum yapan ocak anneleri bebeklerimizin sorunlarını paylaşalım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar sordum ama bir daha sorayım bizim gözümüz çapak oldu gözünü zor açıyor , bu durumla karşılaşan var mı

ekinsu oglumun gözünde azcık capak vardi bir ilaç kullandım capaklanma daha da arttı sonra herkes anne sütü sür gecer hemen dedi denedim ve hemen gecti cok şükür....
ben mevlütü daha sonra yapıcam asıları filan tam degil şimdi ister istemez öpcekler sevcekler zaten herkes grip mart gibi düşünüyorum kısmetse...

teşekkürler montecim bende az önce süt sürdüm annem dedi, bakalım geçecekmi sen denemişsin geçmiş inşallah bizimkide geçer , mikrop kapması yada gözyaşı kanalı tıkanıklığından oluyormuş inşallah öyle bir şey değildir, birde başından üşütünce oluyormuş bizimkinin kafaında şapka durmuyor ki tak çıkar tak çıkar olduk

Merhabalar herkese,nasılsınız bakalım, bebişler büyüyor çok şükür:)))
ekinsu gözdeki çapaklanmaya süt damlat , geçirir.Yüzünü her sabah anne sütüyle silin bebişlerin.Kızarıklığını , isilik türü şeyleri hemen geçiriyor.
Montesori daha ayıramıyorlar gece gündüz farkını, yavaş yavaş öğrenecekler.Gece uyandığınızda ışık yakmayın odada, gece lambası tarzında bir şey varsa onunla aydınlatın sadece odayı. Gündüz de yüzünü örtmeden ışıkta uyusun.Alışıyor, yavaş yavaş.
Barçlı, geçmiş olsun canım, bol bol süt yapacak şeyler ye, ve sürekli emmesini sağla bebişin. Bence şu sıralar hiç te saat filan düşünecek durumda değiliz açıkçası:)))))Ne kadar çok emerse, o kadar süt gelir.
Ekinsu, mevlüt olayını bence 40 ından sonra yap canım yaaa, tam hastalık dönemindeyiz, herkes gelecek, elleyecek, koklayacak.Allah korusun, hasta filan olmasınlar. Burada bir anne vardı, 40ının içinde yapmıştı mevlüdü de o sırada bebek mikrop kapmış, bebeğin sağlığı çok bozulmuştu, onu sen okumadınmı?Bence dikkat et bu durmlara.

Benimkinin elinde eldiven duruyor ama ben çıkartıyorum çoğunlujkla.Hava alsın elleri diye. Özellikle kafasını üşütmesin diye, şapkasını çıkarttımamaya dikkat ediyorum ama , hiç tutmuyor şapkayı başında bizimkide.

kıslar ya enim bebeğim çok az emiyor acaba doyuyormudur 5 dakika anca emiyor bıakıyor ne ypsam almıyor sonra enim oğlumun sol gözü çapaklanıyor gözyaşı tıkanıklığı olmuş geçmedi hala ılık çayla pansuman yapıyorum

geçmiş olsun ekinsucum inş geçer bebişinin gözü...çok saolun kızlar ya inş eskisi gibi olur sütüm

ben geçen cuma yaptım mevlüdümü allahtan sorunsuz atllattık..

İnanna ve İnaysa kızlar çok geçmiş olsun..

Barcli cnm sanada geçmiş olsun bende geçen anneme sinirlenmiştim oluk oluk akan sütüm birden kesildi gerçekten üzüntü sütü kesebiliomuş neyseki çok uzun sürmedi İnşallah seninkide biran önce düzelir..

Ekinsu Emirinde sol gözü çapaklanıodu dr.Tobrex die bi damla verdi 4 5 gün kullandım düzeldi...

Burun içinde damla kullanıorum physiologica Gifrer daha sonrada aspiratörle çekiorum..

Monte korkma cnm bebeinin tadını çıkar bende Valla yalnız kalmak istiorum ama annem bırakmıo:)))

blooms cnm çok saol gerçekten üzüntü çok etkilio ama ben herşeye hemen sinirleniyorum eşim beni sevmiyomuş gibi gelio paranoyak oldum valla ne olcak halim bilmem

barçlcim aynı şeyi bende düşünüyorum hatta geçen hafta boşanmayı bile düşünüyırdum loğusa depresyonu bu olsa geererek işalah bir an önce kırkımız çıkarda normale döneriz

kıslar buarada ben prima yenidoğan kulanıyorum bez olarak ama bebeğimin altını alırken bakıyorum bez bebişimin popişine yapışıyor sizler hangi bezi kullanıyorsnuz ve sizdede böyle oluyormu

Barclicim inan benim de kimseye tahamülüm yok bizimki sanırım hormonel eşin tabiiki seni çok seviodur böyle şeyler aklına getirme hayırlısıyla şu kırk günü bi atlatırsak herşey yoluna giricek üzülme .....

bende prima kullanıorum yapışma sadece bezi fazla beklediinde oluo cnm onun dışında ben memnunum..

ılk zamanlar bebegın kakası yapıskan gıbı oluylormus herkes benı uyarıyor boyle olusa korkama dıye anladıgım kadarıyla her bebekde olmuyor ama olmasıda sorun degıl

yahu sızı takıp etmek nasıl hosuma gıdıyor anlatamam :))))))

sıkı durun pazartesı bende burdayımm :))) allah nasıp kısmet ederse tabii

Evet canım, yeşil bir kaka oluyor ilk günler. Zamanla sarıya dönüyor.

İnşallah p.tesi seni de burada göreceğiz güzelim.

ii akşamlar kızlar:)
üzmeyin kendinizi kaç.masın sütler:))
bizim kakamız ara ara hala yeşil ??
durmuo nil kaçıorum ben..

özlmcim işallah hayırlısı le bekliyoruz seni ve diğer arkadaşlarımzıda bu kısma

kimsecikler yok bugün
bizim kızımız bi acayip arkadaşlar bi gün uyuo ertesi gün ağlıo,tüm gün( bugün ağlak günü ama ben artık ayakta duramadığım için biberona ve emziğe alıştırdım az önce ve uyudu:))
şu göğsümdeki acı ve ağrı sanırım iltihap oldu,sağıorum ama çok yok sütüm,bi gelio bi gelmio..
o yüzden azda olsa sağayım dedim diğeri bitti gibi çünkü ve açlıktan biberonu aldı 100ml e yakın içti 3 turda soona da hadi dedim biberonuda alır şimdi onu da aldı ama bırakmıo şimdi de umarım yanlış bişi yapmadım.bi de diorum ki bewn bugün mamaya başlım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…