cnm ben de kızıma alıcam bak anne ne hale gelmiş senin için dicem:CüvCüv: değerimi bilsinalisha bu barbie süper çocukken bende de vardı ama çok bulunmuodu,pahalıydı,diretmiştim,o geldi aklıma:))
mrb cnm nasılsın, ne kullanıosun süt sağmak için pompalılardanmı, hastanede verioruz demişlerdi sorun olursa ilk gün süt gelmesse verdilermi
ekinsucum geçmiş olsun canım,ya dün geceden beri bende de bi baş ağrısı,üşüme,göğüslerim dolu ve acıo bööle sanki sol göğsümün damarları çekilio gibi..kazak giyince de bi ateş basması..beni de aydınlatır mısın canım bu da mı sıtma,napim öleyse..bi de emziriorum emziriorum bi türlü boşalmıo göğsüm..
kızlar emzirmeniz ne kadar zaman alıyo??
en fazla 25 dk sürüyor , ortalama 2 saatte bir emiyorsa 20 dk sürüyor ama 2 saaten daha az ise 10 dk falan emiyor
bu arada kızlar göbeğimiz düştü bu sabah, yalnız göbek deliğinin içinde kurumuş kordon parçası kaldı azıcık normalmi bu sizinde öylemi oldu ?
saol sheedacım bu teşekkür butonu kalktı kötü oldu ya
rica ederim sen söyleyince fark ettim gerçekten kalkmış :)
benim miniğim uyurken mızırdanıyor eğer elini tutmazsam , onunla konuşmazsam uyanıyor, emzirirken uyuyor yerine koyunca uyanıyor.. sanırım kokuma çok alıştı, mememe yapıştırıp gezcem .. hani bu aylarda alışkanlıklar oluşmuyordu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?