cnm 40+1 bugun aman senin rekoru kirmayim her iki gune bir hastaneye gidiyoruz bebegin durumuna bakiyorlar 10 gun bekletecekler hersey normalse tabi gelmezsede suni sanci verecekler ama ben suni sancidan cok korkuyorum isallah gerek kalmaz bakalim hayirlisi
korkma canım. ben 9 ay boyunca benim doğumum çok kolay olcak dedim dedim, Allaha çok şükür pırt diye 2 saatte soğuruverdim. üstelik sunii sancı ile. ki beni de sunii sancıdan çok korkutmuşlardı.. sakın korkma canım, inşallah herşey gönlüne göre olucak..
suzi senin de geçmiş bayaa. sana da geçerli yazdıklarım. moralinizi yüksek tutmanızı tavsiye ederim canı gönülden. olumlu düşünün olumlu şeyler yaşayın:teytey:
suzi seni kac gun daha bekletecekler
ahh cnm acaba senin kadar sansli olabilirmiyiz bende hic korkmadim dogumdan hep seninki gibi dusundum ama suni sanciyi dusunmedim acikcasi ama hakkimizda hayirlisi neyse o olsun artik sen alistinmi yavruna ay nasil bir duygudur cok merak ediyorum rabbim bizede yasatsin o duyguyu isallahhhhhhhhhh
kızlar az kaldı az kaldı dayanın.loracığım annen yanında halen dimi.
başka kim kaldı doğurmayan.çok merak ediyorum sizi yaa
bugün yine gittim hersey normal sorun yok bu arada acilmada yok
carsamba günü yine gel dediler dogmazsa suni sanci verecekler canim
annemde geldi ama hala bekliyoruz kac gündür yine ses yok:sm_confused:
biz heralde ocak anneleri olacaz
suzicim bende bugun gidecem hastaneye eminim banada hersey normal diyecekler hadi carsamba isallah sende kuzuna kavusursun evet bencede biz ocak annesi olacaz hayirlisi neyse o olsun haberini bekliyoruz
insallah sende bize bugün iyi haberlerle gelirsin loracim
sonunda carsamba günü kavuscam kizima insallah
suzicim gittim bende hastaneye aciklik varmis ama malesef sanci yok carsamba bizde gidecez tekrar isallah ikimiz ayni gunde dogurruz kimbilir belki banada suni sanci verirler carsamba gununden cok umutluyum bittim artik inanki kendimi tasiyamiyorum bugun ebe cati muayenesi yapinca cok aci cektim bebegin kafasini hissediyorlar artik hayirlisi olsun isallah ikimizde guzel haberlerle geliriz
arkadaslar sabah benden kirmizi renkte akinti geldi sancim da var ama düzenli deil
hastaneye gittik hersey normal aciklik var ama eve gönderdiler sancilarim sklasinca yine gidicem ayy acaba bugün gidermiyim doguma ins:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?