doğum yapmamış aralık anneleri buraya

korkma canım. ben 9 ay boyunca benim doğumum çok kolay olcak dedim dedim, Allaha çok şükür pırt diye 2 saatte soğuruverdim. üstelik sunii sancı ile. ki beni de sunii sancıdan çok korkutmuşlardı.. sakın korkma canım, inşallah herşey gönlüne göre olucak..

suzi senin de geçmiş bayaa. sana da geçerli yazdıklarım. moralinizi yüksek tutmanızı tavsiye ederim canı gönülden. olumlu düşünün olumlu şeyler yaşayın:teytey:

ahh cnm acaba senin kadar sansli olabilirmiyiz bende hic korkmadim dogumdan hep seninki gibi dusundum ama suni sanciyi dusunmedim acikcasi ama hakkimizda hayirlisi neyse o olsun artik sen alistinmi yavruna ay nasil bir duygudur cok merak ediyorum rabbim bizede yasatsin o duyguyu isallahhhhhhhhhh

kızlar az kaldı az kaldı dayanın.loracığım annen yanında halen dimi.
başka kim kaldı doğurmayan.çok merak ediyorum sizi yaa

suzi seni kac gun daha bekletecekler

bugün yine gittim hersey normal sorun yok bu arada acilmada yok
carsamba günü yine gel dediler dogmazsa suni sanci verecekler canim
annemde geldi ama hala bekliyoruz kac gündür yine ses yok:sm_confused:
biz heralde ocak anneleri olacaz

Son düzenleme:

öyle bi duygu ki sanki yıllardır anneymişim gibi ama aynı zamanda da öyle bir duygu ki çok iyi bildiğim şeylere bile yabancı kalıyorum. Allah tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu. çok güzel çoook. tarifi yok:asigim:

kızlar az kaldı az kaldı dayanın.loracığım annen yanında halen dimi.
başka kim kaldı doğurmayan.çok merak ediyorum sizi yaa

evet cnm annem yanimda uc ayligina gelmisti subatta gidecek geri annem benden daha fazla heyecanli her an yokmu sancin diyor artik her bu soruyu sordugunda kahkaha atiyoruz olsa dukkan senin diye bugun hastanede yine kontrol var her iki gune bir gidiyoruz benim hislerime gore ayin birinde gelecek benim keratam basindan beri hep soylemistim cunku ruyamda gormustum bakalim cikacakmi hayirlisi

suzicim bende bugun gidecem hastaneye eminim banada hersey normal diyecekler hadi carsamba isallah sende kuzuna kavusursun evet bencede biz ocak annesi olacaz hayirlisi neyse o olsun haberini bekliyoruz

suzicim bende bugun gidecem hastaneye eminim banada hersey normal diyecekler hadi carsamba isallah sende kuzuna kavusursun evet bencede biz ocak annesi olacaz hayirlisi neyse o olsun haberini bekliyoruz

insallah sende bize bugün iyi haberlerle gelirsin loracim
sonunda carsamba günü kavuscam kizima insallah

insallah sende bize bugün iyi haberlerle gelirsin loracim
sonunda carsamba günü kavuscam kizima insallah

suzicim gittim bende hastaneye aciklik varmis ama malesef sanci yok carsamba bizde gidecez tekrar isallah ikimiz ayni gunde dogurruz kimbilir belki banada suni sanci verirler carsamba gununden cok umutluyum bittim artik inanki kendimi tasiyamiyorum bugun ebe cati muayenesi yapinca cok aci cektim bebegin kafasini hissediyorlar artik hayirlisi olsun isallah ikimizde guzel haberlerle geliriz

hadi insallah sende carsamba günü kavusursun oglusuna benim gibi
aciklik varsa seninki insallah suni sanciya gerek kalmaz loracim
hadi hayirlisi

ben de varım arkadaşlar
yarın sabah erkenden kontrol var; suni sancı verme olasılığı yüksek....bazen diyorum versin sancıyı alayım kızımı kucağıma bazen diyorum 2 gün daha dursun ayın 1 inde gelsin 2009 doğumulu olsun diorum ama öyle diince sanki o 2 gün daha dayanamayacakmışım gibi gelior....çoook kararsızım...inşallah doktor beni seçmek zorunda kalacağım 1 durumda bırakmaz.....yarın yazmazsam bilin ki hastanede kaldım doğuruyorum....

kalanlarımızın hepsini hayırlı doğumlar diliyorum

he canim kimseden ses cikmayinca herkes doguma gitti sandim
insallah istedigin gibi gerceklesir hersey
ozaman yarin senden de haber bekliyor olacagiza.s.

doğum yapmayan arkadaşlar ha gayret 2 gün daha sabredinde yeni yıl hediyesi yavrularınızı alın kucaklarınıza sağlıkla inş. onlarda dolu dolu 2009 ocak bebekleri olsun ama siz yinede aralık annesi kalın ama allah yar ve yardımcınız olsun...doğum hikayelerinizide yazarsınız inş.

merhaba arkadaşlar,

ben yine buradayım....büyük bir umutla gittim ama geçen hafta doğum pozisyonunda olan kızım bu hafta kafasını çevirmeye karar vermiş...bu durumda suni sancı versem de çıkmaz dedi....alttan muayene yaptı...sonra nst de hafif sancılar çıktı (muhtemelen tetikledi)...belli de olmaz belki bu akşam gelirsiniz dedi.....cumaya kadar kendiliğinden gelmezde cuma sabahı epiduraal sezeryan ile çıkartacağız hanımefendiyi

sizler ne durumdasınız?

Henüz doğum yapmamış hamiş anneler;
Galiba sizin keratalar 2009'da gelmeye karar verdiler:))
Az daha dayanın şekerler.Biliyorum son günler çok zor geçiyor.İnsan iyice ağırlaşıyor,ama yine de hamileliğin tadını çıkarmaya çalışın.Artık bebeğiniz içinizdeyken geçireceğiniz son birkaç gününüz;hatta belki son birkaç saatiniz.Gözlerinizi kapatıp içinizdeki mucizevi canlıya odaklanın ve onu içinizde doya doya hissedin.
Doğduktan sonra onu kucaklamak mutlaka bambaşka bir duygu,ama onu içinde hissetmek gibisi yok.Hem de bunu çok kısa bir süre hissedebiliyoruz aslında.Sadece birkaç ay.
Ben çok kilo aldığım için şu anda 5 aylık hamile gibiyim.Bazen dalgınlığıma geliyor ve elimle göbeğimi okşuyorum.Artık hamile olduğum zamanki gibi sertlik hissetmiyorum tabii.Yumuşacık yağ tabakasını hissedebiliyorum sadece.Bir anlık hayal kırıklığına uğruyorum:))

Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.Bebekleriniz de sağlıkla gelsinler inşallah.
Öpüyoruz kızımla göbüşlerinizdena.s.

arkadaslar sabah benden kirmizi renkte akinti geldi sancim da var ama düzenli deil
hastaneye gittik hersey normal aciklik var ama eve gönderdiler sancilarim sklasinca yine gidicem ayy acaba bugün gidermiyim doguma ins:Saruboceq:

Suzi'cim sancın geldikçe saate bak.Düzenli olması gerekiyor.Önce uzun aralıklı geliyor.Sonra sıklaşıyor.5dk'da bir gelmeye başlarsa o zaman hastaneye gitme vakti geldi demektir.
En geç yarın doğuma gideceksin sen bence

arkadaslar sabah benden kirmizi renkte akinti geldi sancim da var ama düzenli deil
hastaneye gittik hersey normal aciklik var ama eve gönderdiler sancilarim sklasinca yine gidicem ayy acaba bugün gidermiyim doguma ins:Saruboceq:

ay ne guzel suzicim sonunda sende doguruyosun kirmizi akintin kendiliginden geldiyse yarina kadar en gec dogurursun ama hastanede elle alttan muayeneden sonra geldiyse normal bendede oyle olmustu cunku alttan parmakladilar iki gun lekelenmem oldu ama malesef doguramadim ama isallah sen dogurursun doguma gidersen mutlaka iki satir yazki haberimiz olsun cnm hayirli haberle gelirsin isallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…