doğum yapmamış aralık anneleri buraya

merhaba arkadaşlar
ben yeni katıldım aranıza.. biraz geç oldu sanırım. bugün itibariyle 39 hafta 1 günlük hamileyim son günüm 1 ocak. doktorum kesin bişey söylemedi. artık sabırsızlanıyorum. inş hepimiz sağlıkla kolaylıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza.....

hosgeldin canim aramiza:1hug:
insallah fazla bekletmeden dogar bebisin
bende hala beklemedeyim gördügün üzre

hoşbuldum canım
çok tşk ederim. artık sabrım tükendi inan depresyona girdim. sürekli telefonum çalıyor. herkez daha doğurmadın mı diye soruyo. çıldırmak üzereyim. kimsenin beni tanımadığı biryerlere gitmek istiyorum
sen ne durumdasın? umarım psikolojin iyidir. benim ilk bebeğim belkide o nedenle bu kadar sabırsızım...
seninde ilk mi?
görüşmek üzere.

aynen canim beni de arayip soruyolar ama ben genellikle telefonlari ya anneme ya da esime actiriyorum napiyim artik duymak istemiyorum
bende cok skldim arada agliyorum durup dururken
benimde ilk bebegim ah bi gelseydi kucagima alsaydim daha ne isterdim

Dogum yapmamis Aralik anneleri
*chealnadle
*ECEM2003
*goldgelb
*hfzhfz
*lora
*rapunzel26
*SUNiS
*suzi19
*ttuluk
gülbeyza çıktı kaldık 8 kişi kızlar.darisi bizehihoyyyt

gold da gittii....7 kaldık...ama yeni bir arkadaşımız geldi....8...
salı gidicem ben de doktora...o gün suni sancı teklif edebilir.....ama eşim son gün olan 7 ocak a kadar bekleme taraftarı...kafam karıştı....salıya kalmadan haftaasonu kendiliğinden gelsedelikafadulden

kızlar benimde bugün 39+2 son günüm 1 ocak bende ne ağrı var ne sancı artık ben de gelmesini istiyorum tosun paşamın

kizlar allah tez zamanda yavrulariniza kavusmayi nasip etsin ins.
ben ocak annelerindeyim bizdede dogumlar basladi onlar aralik anneleri oldu sizde belki ocak anneleri olcaksiniz :) bebisler nezaman gelcek kimse bilemiyor valla.

benimde ilk dogumumda cok uzun sürmüstü kizimin keyfi yerindeydiki 41. haftada normal dogumla geldi ilk olduklari icinmi bukadar naz yapiyorlar acaba?
simdiki bebisim aceleci heran gelebilir bende bundan korkuyorum hakimizda hayirlisi neyse o olsun.

tekrar allah hepinize tez vakitte yavrulariniza kavusmayi nasip etsin ins.

merhabalar.. birkaç gündür giremedim nete bende hala doğuramayanlardanım. çok sabırsızlanıyorum artık.. telefonum postane gibi hergün onlarca kişi arıyo nasılsın sancın falan varmı diye. yok demekten dilimde tüy biti..
en son perşembe gittim dr a başı tam yerleşmemişti daha önce gittiğimde ama perşembe yerleştiğini öğrendik ve normal olması için bekliyoruz. dr belki ocağa kalabilir diyo..bugün tekrar gideceğim bakalım bi değişiklik olacakmı? rahatı iyi anlaşılan ama bebişlerde haklı dışarısı çok soğuk, bulmuşlar sıcacık yerleri çıkmak istemiyolar..

Merhaba herkese, arkadaşlar bende ocak annesiyim.Ama bebişler kendilerini ne zaman hazır hissederlerse o zaman gelecekler sonuçta.1 ocak normal doğum tarihimiz.Ama bebek hala kanala inmemiş, o yüzden bekliyoruz, bir çok ocak annesi sanırım 11 oldu, aralık annesi oldular:))))Bizler kendimizi ne kadar hazırlasakta , onlar kendilerini hazırlamadıkları sürece keyifleri yerinde sanırım ki, gelmeyi düşünmüyorlar.

benimde 30 aralık dogum tarihi 3 gün kaldı
bakalım zamanında olcak mı
her ne kadar beklesekte 40 hafta dolmadan kolay kolay gelmiyor bebekler...
benim oğlusum 15 gün önce dogum kanalına iyice yerlesmişti
doktor heran dogum olur dedi ama hala yokkkkkkkkkkkk
ocak annesi olcam galiba....
salı günü dr gitcem bakalım ne der............

yazdıklarınızı okuyunca ben heycanlandım son günler ne güzel tabi siz şimdi birde gelin bize sorun diyorsunuz .benimde 11 yaşında oglum 20 aylık kızım var .allah hepinizi sag saglim bebişlerinizi kuçagınıza almayı nasip etsin
dip not gülbeyza arkadaşımla görüşdüm dogum yapdı bebşini kucagına aldı .4 kg 53 dogmuş metehan

lora kaç oldun kız sen?
bakalım benim rekorumu elimden alabilecek misin? nedir son durum doktor ne kadar bekleticek

lora kaç oldun kız sen?
bakalım benim rekorumu elimden alabilecek misin? nedir son durum doktor ne kadar bekleticek

cnm 40+1 bugun aman senin rekoru kirmayim her iki gune bir hastaneye gidiyoruz bebegin durumuna bakiyorlar 10 gun bekletecekler hersey normalse tabi gelmezsede suni sanci verecekler ama ben suni sancidan cok korkuyorum isallah gerek kalmaz bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…