doğum yapmamış aralık anneleri buraya

listeye benide yazın canlarım 23 aralık sezeryan tarihi.ama öncede sancı suyum falanda gelirse hemenpırtlataçam sezeryanı mezeryanı beklemem yani...

ademelcim.ishallede doğuma gidilir canom.
benim ilk kızım da ben önce hastaneye karın ağrısı ishalim diye gitmiştim bana dedikleri doğum başlamış senin.sonra lama yaptılar zaten.sonrada 3saat sonra kızım doğdu.yani her an herşey olabilir şekerim.hatta bende şimdi ara ara ishal oluyomda acaba doğum olurmu diye düşünmüyor değilim.
zaten dünde wcye giittim çıktıktan sonra bir su geldi benden tamam dedim doğuruyorum .doktorumu aradım devam ederse durmazsa hemen gel dedi hastaneye.ama velakin durdu yani benim afacan bir heyecanlandırdı beni ama gelemedi .gelseydi negüzel bayram şekeri olcaktı.neyseki demekki vakti ssatini bekliyor benim küçük aşkım..

Aralığın sonuna kadar buralardayım ben de sositososito

Fas diş çıkartırken çok sıkıntı oluyormuş. bence dişleri çıkınca doğur. rahat edersin sırnaşık şey

tabi tabi. dişini filan çıkarsın.. bi de onunla uğraşmayalım di mi amaşakkıdı

canım bende de var bi gariplik anlamıyorum ki noluyo
gurul gurul ama ishal yok
hayırlısı olsun canım hakkında geliyo senin oğlan sanırım baksana yoklamış biraz
gerçi benimki de yokladı ama sonu gelmedia.s

listeye benide yazın kızlar 23 aralık normal dogum olucak o yuzden 40 haftanın tam doldugu gunu soluyorum ama once ama sonra orası allaha kalmıs

aa hani niye liste yok..
kız ademel yap bence bir liste..
ilk sayfaya da koy bence..
hem bu liste gittikce küçülne bir liste olacağında öle moral bozucu da olmaz bence..
nacizane fikrim tabi :)):1hug:

şekerim ben de henüz doguramayanlardanım bayramda gelir diye bekliyorum ama bilmiyorum artık öyle yogun bir sancım ağrım yok genelde geceleri giriyor bi de..kendimi sıktıgım iiçin de yanii korkudan sancı geri çekilebiliyomuş galiba eğeröyleyse kendimi rahatlatmak zorundayım çünkü bi ağrıda kurtulmak isteyenlerdenim her ne kadar ağrı geldğnde korksam da..

kızlar bende varımm 25 inden once gelmez bence bizim tatlıcık gamyoncuiremsu (tam bu basliği açmayı aklımdan geçirmiştim Adamel supersin) kaç gundur ugrayamadım bu vesileyle bayraminizi da kutlarım

kızlar bende varımm 25 inden once gelmez bence bizim tatlıcık gamyoncuiremsu (tam bu basliği açmayı aklımdan geçirmiştim Adamel supersin) kaç gundur ugrayamadım bu vesileyle bayraminizi da kutlarım

sağol canım
beni buna mecbur bıraktılar:jeyyar:erkenden açtım başlığı

iyi yapmışsın canımcım, nasıl keyifler?
biz de bugun arkadaslarla kahvaltıya gittik (tabii ben evden bir posta kahvaltı edip çıktımkaydirigubbakcemile3) sonra eşimle bayağı gezindik şimdi hafif sancım var kendimi halen 3-5 aylık hamile saniyorum herhalde...

:CüvCüv:henüz doğum yapmamışların listesi:CüvCüv:

*ademel
*ceyrem
*çelik198408
*edam_y
*f_a_s
*fatmanehir
*goldgelb
*gülbeyza
*HYM60
*mihenk
*orkidem
*perikızı06
*samira
*serpilla
*tutku03
*zeynepocn
*watergirl

not:alfabetik sırayla yapılmıştır
toplam 17 kişiyiz şu anda

bhk seni kırmayım dedim yeni annemiz ee ne de olsa lohusalar kırılmaza.s.
özellikle beklenen doğum tarihine göre yapmadım
çünkü normal doğum bekleyip tarihi belli olmayan var görüp günüm geçti daha duruyom diye morallerimiz bozulmasın
çabucak listenin azalması dileğiylekaydirigubbakcemilebirer birer dökülün sırnaşık şey
listemiz uğurlu gelsin inşallah:Saruboceq:

Son düzenleme:

çok gezeyim çabukcak doğurayım diyon dimi
iyi taktik annem gelsin yarın bende başlayacağım gezmeye:roflol:

ademelcim liste için saol
ihşallah hayırlısıyla bizlerde doğum yaparızda yavaş yavaş
doğum yapanlar listesinde yer alırız..
ihşalahhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile5

Teşekkürler ademel canım. Biz de hala bekliyoruz. Bugün nst çektirdim gayet rahat çıktı bir problem görnmüyor:lepi: sanırım bayramı rahat atlatacağız. Aman inşallah bayram geçer doktorumuz da gelir de bir de onun stresine girmeyiz.
Herkese Allah kolaylık versin...
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı olarak kavuşuruz bebişlerimize...:Saruboceq:

benı de ekleyım lısteye şekerler .bu ayın son annesı ben olacağım galıba en sona bıle eklersenız olur doktor 30 aralık dedı :))))))) tabıkı sızlerden once davranmazsam şimdilık çok rahatız

rabbim herkezi bır nefeste kurtarsın inşallah bu yolda eylendırmesın.mınık bebişlerimizin yuzlerını gostersın inlallah

arkadaslar bende varim daha doguramayan kaydirigubbakcemile
gerci daha var kirki 22 aralik ta doluyor ama sabirsizlaniyorum annecim gelsin ondan sonra
yani cumartesi gününden sonra diyelim

:CüvCüv:henüz doğum yapmamış aralık annelerinin listesi:CüvCüv:

*ademel
*ceyrem
*çelik198408
*edam_y
*f_a_s
*fatmanehir
*goldgelb
*gülbeyza
*HYM60
*mihenk
*orkidem
*perikızı06
*rapunzel26
*samira
*serpilla
*suzi19
*tutku03
*zeynepocn
*watergirl

not:alfabetik sırayla yapılmıştır
şu anda toplam 19 kişiyiz

bayramda douran olmadı daha kızlar sanırım bakalım bayram bitimi dökülecez artık

şindik şöle oluyo: herkes bana tembih etti sakın bayramda doğurma biz şehir dışındayız die. ben de söz dinliyorum. sıkıyorum kendimi doğurmuyorum sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…