Aralığın sonuna kadar buralardayım ben de sositososito
Fas diş çıkartırken çok sıkıntı oluyormuş. bence dişleri çıkınca doğur. rahat edersin sırnaşık şey
listeye benide yazın canlarım 23 aralık sezeryan tarihi.ama öncede sancı suyum falanda gelirse hemenpırtlataçam sezeryanı mezeryanı beklemem yani...
ademelcim.ishallede doğuma gidilir canom.
benim ilk kızım da ben önce hastaneye karın ağrısı ishalim diye gitmiştim bana dedikleri doğum başlamış senin.sonra lama yaptılar zaten.sonrada 3saat sonra kızım doğdu.yani her an herşey olabilir şekerim.hatta bende şimdi ara ara ishal oluyomda acaba doğum olurmu diye düşünmüyor değilim.
zaten dünde wcye giittim çıktıktan sonra bir su geldi benden tamam dedim doğuruyorum .doktorumu aradım devam ederse durmazsa hemen gel dedi hastaneye.ama velakin durdu yani benim afacan bir heyecanlandırdı beni ama gelemedi .gelseydi negüzel bayram şekeri olcaktı.neyseki demekki vakti ssatini bekliyor benim küçük aşkım..
kızlar bende varımm 25 inden once gelmez bence bizim tatlıcık gamyoncuiremsu (tam bu basliği açmayı aklımdan geçirmiştim Adamel supersin) kaç gundur ugrayamadım bu vesileyle bayraminizi da kutlarım
iyi yapmışsın canımcım, nasıl keyifler?
biz de bugun arkadaslarla kahvaltıya gittik (tabii ben evden bir posta kahvaltı edip çıktımkaydirigubbakcemile3) sonra eşimle bayağı gezindik şimdi hafif sancım var kendimi halen 3-5 aylık hamile saniyorum herhalde...
çok gezeyim çabukcak doğurayım diyon dimi
iyi taktik annem gelsin yarın bende başlayacağım gezmeye:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?