doğum yapmamış aralık anneleri buraya

selam kızlar herkezin bayramı mübarek olsun benim şafak 4 pazara doğuracam işallah kendimi hazırlamaya başladım yavaş yavaş bu arada hep kar da doğum yapmak isterdim dün çok güzel kar yağdı buraya işallah pazar günüde yağar:)

allah gönlüne göre versin canım.inşallah yağar..ve meleğine kavuşursun..

canım bende de var bi gariplik anlamıyorum ki noluyo
gurul gurul ama ishal yok
hayırlısı olsun canım hakkında geliyo senin oğlan sanırım baksana yoklamış biraz
gerçi benimki de yokladı ama sonu gelmedia.s

ademelcim bu tosuncuklar yokluyolar ama gelmiyolar..

dün çok yoruldum.ah dedim bu hareket ve yorgunlukla bu tosun gelir dedim gene ama
gelmedi.gelmediği iyi oldu bir yandqan bu yorgunlukla doğum sancısıda çekmek çok zor olurdu sanırım..

seninde bugün annen geliyor sanırım hadi gözün aydın.bak senin tosuncukta seni dinledi doğmadı.bundan sonra istediği zaman doğabilir demi annesi.yerimseniben

özcan deniz in geçmiyor günler şarkısını söyleyip evde dolanıyorum yani Allah şükür ki 9 ay sürüyor hakikaten low battery artık dayanacak gücüm kalmadı şekerler..

özcan deniz in geçmiyor günler şarkısını söyleyip evde dolanıyorum yani Allah şükür ki 9 ay sürüyor hakikaten low battery artık dayanacak gücüm kalmadı şekerler..

çok şekersin canım yaaŞenizdur bende dinleyeyim şu şarkıyı ..:CüvCüv:

evet canım annem şu anda yolda inşallah akşama burda olacak
bende bi tuhafım bugün
dün gece az miktarda şeffaf sümüksü bir akıntı geldi
sabah baktım bişey yok ağrı sancı yok önemsemedim
biraz evvelde 1 damla kan gelmiş:1shok:
sabahtan beri de ishalim
oğlum bu kadar söz dinler mi acaba bu akşam gelir mi ki
heyecanlandım birdenkaydirigubbakcemile3

ademelcim senin bu işaretlerine bakılırsa sabaha kalmıyacan herhalde
her an hazırlıklı ol canımm.
hadi hayırlısı olsunn

ademelcim senin bu işaretlerine bakılırsa sabaha kalmıyacan herhalde
her an hazırlıklı ol canımm.
hadi hayırlısı olsunn

aayy heyecanlandım valla
bakalım sancı mancı hak getire:sm_confused:
hatta annem geliyo diye mutfağı temizliyordum detaylı bıraktım artık kendimi takibe başladımkaydirigubbakcemile3

ademelcim hadi hayırlısı inşallah oğlun sözünü dinler. bak bu güne kadar dinledi gelmedi şimdi de işaret göndermeye başladı. Annenannesini bekledi o da demekki... Hadi Allah kolaylık versin güzel haberlerin bekliyoruz inşaallah...

sağol canım inşallah:Saruboceq:
çocuğu nasıl sıkı tembihlediysem artık ayın 10 geldi başladı sıra bana geldi diye herhalde
bakalım gerçek mi yoksa beni mi kandırıyo:uhm:
bu akşam kontrolüm vardı nst çekilecek
doktorumun izni bitiyo akşama orda olurum demişti
sadece anneanneyi değil dr teyzesini de bekledi benim oğlum

ay güsel olmuş burası.bizde bekliyossss.salı günü dr.gitcez benimde sezaryan mı normal mi belli olur sanırım.

ilkim senide ekledim canım

ademel teşekkürler canım henüz aranızda çok yeni olmama rağmen benide unutmamışsınız.keşke bu siteyi daha önce fark etseydim çok sevindim

aa listemiz güzel olmuş ya teşekkürler canım listen için
bu arada ne kadarda çok aralık annesi varmış

kızlar selam,
adamel sayet burdaysan doktor bir damla bile kan görürsen bana hemen haber ver demişti ama herhalde seninki bugun yarın gelir hayırlısıyla...
ilkimcim naber bebişim, görüşemedik kaç gundur nasılsın?

kizlar ben cok sikildim artikkk ne akinti ne su nede bir belirti hic bisey yokkk
ama sancilar muthiss geceleri uyutmuyorrr ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…