Doğum yapmış emzirme donemi bitmis anneler

Semra5454

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
21
4
6
Ben çok yere yazdım ama net ve kesin bir cevap alamadım..6 aylik kizim var çok şükür bugüne kadar emzirdim ama göğüslerim çok büyüdü önceden de büyüktü ama bukadar degildi..Rabbim nasip ederse en az iki yıl emzirecem ama bu büyüklük ve sarkma psikolojimiyi bozdu emzirme bitince birazda olsa kuculur mu

Ben çok yere yazdım ama net ve kesin bir cevap alamadım..6 aylik kizim var çok şükür bugüne kadar emzirdim ama göğüslerim çok büyüdü önceden de büyüktü ama bukadar degildi..Rabbim nasip ederse en az iki yıl emzirecem ama bu büyüklük ve sarkma psikolojimiyi bozdu emzirme bitince birazda olsa kuculur mu
Benim büyüdü ama sutum olmadi , sonra kilolar gidince kuculduler, sarkma sanırım zengin sosyetik bacılarınkine gıpta 3derek bakacağız:))

Ayy insalah dediğiniz gibi olur kuculur birazda olsun..kızım emsin bana yeter ama çok takıyorum koca seyelri);

Ben sirf 4 ay emzirdim Eden Bye indi tekrar ve suan dizlerimde nerdeyse :KK53: ama hicte umrumda degil :KK53:

Ayy insalah dediğiniz gibi olur kuculur birazda olsun..kızım emsin bana yeter ama çok takıyorum koca seyelri);
Hiç üzme kendini daha geçen hafta yengem sordu “sen herhangi bişey mi uyguladında küçüldü emzirmeden mi dedi” bariz belliydi benimki kambur olacaktım nerdeyse saklayacam diye ama emzirme bitince iyce farkediliyo küçülüyo tecrübeyle sabit

6 ay emzirdim cok güzel hayalimdeki gibi kocamandilar. simdi hamilelik zamanindan önceki hallerinden dahada kücükler bise sarkti bacilar

Küçülecekmiş. Ben daha hamileyim ve kocaman olan memelerim iyicene kocaman oldu. Herkes üzülme küçülecek ve sarkacak diyorlar. Zaten büyük olduğu için sarkıktı emzirme bittikten sonra pantolonumun içine sokarım herhalde. :/

Benimki zaten küçüktü. İki buçuk yıl emzirdim. Hiç sarkmadı . Öyle Bariz bir büyüme olmadı. Sanırım küçük olduğu için .

Küçülüyor ama eski hali biraz bozuluyor ben de iki yıl emzirdim hatta 25 ay:deli: sporla filan göğüs kaslarımı kuvvetlendirince daha ii oldular,hala giderleri var yani üzülme :halay:

Sarkacak göğüs bekarliktan belli olur. Benimkiler küçüktü emzirme bitince bir süre sönük ve daha küçük gibi oldu, sonra toparlanıp biraz daha büyüdü ama sarkma olmadi hiç. Bakarken göğüslerin biraz aşağıda duruyor idiyse sarkabilir ama bunun birkaç egzersizi var. Güzelce egzersiz yapar toparlayıcı veya zeytinyağı kullanırsan eskisinden daha güzel olurlar.

Napsam ben de hiç kesmesem mi emzirmeyi o zaman, ne güzel 70 beden göğsüm 80 olmuştu :olamaz:

Küçülecekmiş. Ben daha hamileyim ve kocaman olan memelerim iyicene kocaman oldu. Herkes üzülme küçülecek ve sarkacak diyorlar. Zaten büyük olduğu için sarkıktı emzirme bittikten sonra pantolonumun içine sokarım herhalde. :/
Ben de gülsem mi ağlasam mı bilemedim yorumunuza yaaa:/
Ben de aynı durumdayım. 15aydır emziriyorum hem de ger dk nerdeyse, meme tiryakisi bebem :anne: ben çocukken daha,ablam dalga geçerdi,”sen evlenip bebeğin olduğunda memelerin yere değecek” diye :KK57:
Korkulu rüyamdı çocukluktan beri,gerçek oldu :cry: şimdiden sarkık,emzirmeyi bırakınca nasıl bir hal alıcak düşünmek dahi istemiyorum. 3-5 hareket yapıyorum ama sanmak ki kurtulsun:///

kuculuo ama keske bnm ki hic kuculmese ah ah :KK51:

Back
X