Doğum yapmış emzirme donemi bitmis anneler

Hamileyken göğüslerim 2 beden büyüdü o halini hiç sevmemiştim taş gibi dursada büyüğe alışkın değilim:) 3-4 ay emzirdim oğlum 10 aylık emmiyor şuan maşallah diyim göğüslerim eski haline kavuştu çok şükür :) ama malesef karın eskisi gibi kalmıyor eskisi gibi gergin kalması için heralde ebru şallı gibi hergün plates yapmak lazım ama nerdeeee biz ev hanımları o vakti nerde bulucaz
Bu da kisiden kisiye degisiyo:) ilk gebeliklerinde gogusler iyiydi gobekte sanki ben dogurmadim. Son gebelikte gobek pek yok ama sıkılaşması gerek goguslerde yumusadi biraz. Fazla kiloda almamistim ama cok kilo verdim belki ondandir

Hamileyken göğüslerim 2 beden büyüdü o halini hiç sevmemiştim taş gibi dursada büyüğe alışkın değilim:) 3-4 ay emzirdim oğlum 10 aylık emmiyor şuan maşallah diyim göğüslerim eski haline kavuştu çok şükür :) ama malesef karın eskisi gibi kalmıyor eskisi gibi gergin kalması için heralde ebru şallı gibi hergün plates yapmak lazım ama nerdeeee biz ev hanımları o vakti nerde bulucaz
O zaman sizi dışarı alalım, burada diri memelileri sevmeyiz. :KK53:
Ya ben evden çalışıyorum, öyle saatlere ihtiyacınız yok. Günde yarım saat spor yapsanız, birkaç aya taş gibi oluyorsunuz. Spor salonuna gitmeye zamanım yok, o yüzden ben hep evde yaparım, tavsiye ederim. Benim de karın bölgem çok çabuk toparlıyor, ama yok memintolar gitti, gelmez artık.

Ben çok yere yazdım ama net ve kesin bir cevap alamadım..6 aylik kizim var çok şükür bugüne kadar emzirdim ama göğüslerim çok büyüdü önceden de büyüktü ama bukadar degildi..Rabbim nasip ederse en az iki yıl emzirecem ama bu büyüklük ve sarkma psikolojimiyi bozdu emzirme bitince birazda olsa kuculur mu

Ben kendimi bildim bileli göğüslerim küçük olduğu için banada 2 beden büyümesi baya garip gelmişti:) 10 aylık oğlum şuan eskisi gibi oldu çünkü fazla emziremedim malesef çok sıkıntılar yaşadım. Hiç kafana takma emzirdiğin için şanslısın keyfini çıkar ben emzirenlere imreniyorum o duyguyu uzun süre ağız tadıyla yaşayamadım yaşadığım zamanlardada sıkıntı ve acılarım yüzünden hiçbişey anlayamadım :(
Bir abladan duymuştum 2 kız büyütmüş bana tavsiyesi kesinlikle sütyensiz durmamakmış bez sütyen en rahatı yukarı kaldırıp o şekilde durursan sarkma olmaz

23. ay 18. günden bildiriyorum; öyle bir küçülür ki böyle içi boş süzme yoğurt torbası gibi bir şeye dönüşür.. :olamaz:

Allah kuzulara ve analarına sağlık versin bir askı operasyonuna bakar.. :KK48:

Sen şu an aktif süt üretiyorsun tabi ki büyük duracak..

Küçülecekmiş. Ben daha hamileyim ve kocaman olan memelerim iyicene kocaman oldu. Herkes üzülme küçülecek ve sarkacak diyorlar. Zaten büyük olduğu için sarkıktı emzirme bittikten sonra pantolonumun içine sokarım herhalde. :/

:KK70::KK70::KK70:
Ay sinirim bozuldu hala gülüyorum. Pantolona niye sokuyorsun toplarsın balenli sütyeninin içine kim anlayacak.. :KK70::KK70:

O zaman sizi dışarı alalım, burada diri memelileri sevmeyiz. :KK53:
Ya ben evden çalışıyorum, öyle saatlere ihtiyacınız yok. Günde yarım saat spor yapsanız, birkaç aya taş gibi oluyorsunuz. Spor salonuna gitmeye zamanım yok, o yüzden ben hep evde yaparım, tavsiye ederim. Benim de karın bölgem çok çabuk toparlıyor, ama yok memintolar gitti, gelmez artık.

İşte o yarım saati bulmam zor benim için zaten vaktim olsada spor salonlarına gitmemde evde vaktim olmuyor kendi karnımı bile çoğu zaman doyuramıyorum bütün vaktimi oğlum alıyor bide tek başıma olduğum için zor bacım şuan nasıl yazıyorsun diyecek olursan oğlanı ayağımda sallıyorum uyuyamadı dünden beri hasta fena üşüttü bende kafayı yiyorum akşama kadar

İşte o yarım saati bulmam zor benim için zaten vaktim olsada spor salonlarına gitmemde evde vaktim olmuyor kendi karnımı bile çoğu zaman doyuramıyorum bütün vaktimi oğlum alıyor bide tek başıma olduğum için zor bacım şuan nasıl yazıyorsun diyecek olursan oğlanı ayağımda sallıyorum uyuyamadı dünden beri hasta fena üşüttü bende kafayı yiyorum akşama kadar
Anlıyorum sizi. Ben de yalnız büyüttüm kızımı. Yürümeye başladıktan sonra, etrafımda takılırdı, kendi kendine oynamaya başlardı, o aralar yapardım sporumu. Şimdi kreşe gidiyor, daha rahatım. Umarım sizin de zaman bulabileceğiniz günler gelir. İnsan fiziksel olarak daha dinç hissetmeye başlıyor.

4 çocuk emzirdim. Ikizlerimi bile 6 ay sadece anne sütü 2 yıl emzirdim. Doğumdan sonra rengi koyulasiyirdu . Emzirme bitince açılıyor. Hâlâ büyük çünkü eski kilomdan 20 kilo fazlayım

Back
X