Doğum yapmış hanımlar yardımmmm!!!

uktispor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
74
0
86
Bursa
Meraba hanımlar.Kışın doğum yapacağım nasibse lakin yalnızım ve ilk gebeliğim tecrübesizim.Bana yardım edecek kimse olamayacak yanımda.Çok kafaya takıyorum.Başarabilir miyim tek başıma?Tecrübeli bayanlardan fikir istiyorum.

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Neden başaramayasın, Rabbim anneleri tam donanımlı kılıyor merak etme

Hem kk var, burada istediğin her bilgiyi bulabilirsin,herkes seve seve destek olur

sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş..
annelik öğrenilmiyo doğuştan gelen bişey.. sen tek başına ona herkesten iyi bakabilirsin...
ben kucağıma aldığım ilk an sanki önceden 3,4 çocuk büyütmüş gibi hissettim kendimi...

Bende 6 bucuk ay önce dogum yaptim. Yanimda sadece kocam oldu. Ise gidince yapayalnizdim evde. Basardim. Sende basarirsin emin ol

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Neden başaramayasın, Rabbim anneleri tam donanımlı kılıyor merak etme

Hem kk var, burada istediğin her bilgiyi bulabilirsin,herkes seve seve destek olur

Teşekkür ederim.Korkuyor insan işte;doğumdan,iyileşme sürecinden ve o süreçte bebekle iyi ilgilememekten...

Bende 6 bucuk ay önce dogum yaptim. Yanimda sadece kocam oldu. Ise gidince yapayalnizdim evde. Basardim. Sende basarirsin emin ol

Doğal doğum mu yapmıştınız? Aklıma bir sürü şey geliyor.Daha belli değil nasıl doğum yapacağım.Ya sezaryen olursam,ayaklanamazsam hemen...

Teşekkür ederim.Korkuyor insan işte;doğumdan,iyileşme sürecinden ve o süreçte bebekle iyi ilgilememekten...

Hiç korkma, kardeşimde senin gibiydi, hepiniz çalışıyorsunuz yalnız napıcam diye dertleniyordu. 3 yaşına geldi oğlu, öyle bir baktı ki hepimizin ağzı açık kaldı, ne bir yardım ne bir ufak soru =)) Sanki her şeyi biliyor gibi, sanırım bu annelere Allah tarafından verilen bir şey, korkma güzel kardeşim çok da iyi altından kalkabileceğine inanıyorum=)

Ne güzel MaşaAllah kardeşine :) Korktuğum dönemler geçtikten sonra inşeAllah ben de derim tek başıma her şeyi yaptım Allah'ın izniyle diye

Normal dogum oldu. Ama son anda epidural anesteziye karar verdim. Herseyi akisina birak bence. Bende tamamen normal dogum istiyordum, epiduralsiz.
Dogumdan cok korkuyordum ben. Ama cok sükür ki korktugum gibi degildi.
Kucagima verdiklerinde inanilmaz duygu yogunlugu yasadim. Cok güzeldi :)
Kiz mi erkek mi? Allah bit avazda dogurmayi nasip etsin, saglikla insallah.
Sonrasini ise hic takma kafana. Anne icgüdüsü zaten sana herseyin en dogrusunu yaptiriyor. Sorularin oldugunda sorabilirsin her zaman :)

bakarsin canim allah yardim ediyor ic güdüsel yapiyorsun bazen kendine sasiyorsun
ben dogum yaptigimda 16 yasinda üstelik esim ve ben bakacak kimsemiz yoktu ben baktiktan sonra haydi haydi bakarsin
bunda 25 yil önce bebek hastanede dogdu burda bir hafta hastanede yatiriyorlar normal dogum olsa bile annenin bebegin kontrolleri bitiyor sonra eve gidiyorsun ben eve gidecegim gün nasil agliyorum dilimde yokkkkkk
doktor geldi bebegimi istemiyorsun dedi hayir evde nasil bakacam diye agliyorum ben bebek bakmasini bilmiyorum dedim
beni hastanede 3 gün daha yatirdi bebegi bezlemesini emzirmeyi birda banyo yaptirmayi iyice ögrettilerrr dinince dinlensin hastaneden cikarken en ufak promlemde burdayim dediii sükür promlem olmadiii doktoruma ne kadar tesekür etsem azzzz

Seyda66, almanyada mi dogum yaptin? Ben almanyadayim ve artik eskisi gibi 1 hafta birakmiyorlar. En fazla 2 gün. Ne iyi imkanlar varmis o zamanlar

Seyda66, almanyada mi dogum yaptin? Ben almanyadayim ve artik eskisi gibi 1 hafta birakmiyorlar. En fazla 2 gün. Ne iyi imkanlar varmis o zamanlar

viyanada dogum yaptim eski imkanlar güzeldi simdi nerdeeee burdada 2 gün bilemedin 3 gün yatiriyorlarrr

Amin teşekkür ederim.Kızım olacak inşeAllah :) Canım kızım benim daha doğmadan,tepikleriyle bile müthiş güç veriyor bana :)

ilk bebeğim ama ona benden iyi kimse bakamaz gibi geliyor bana ağlayınca niye ağlıyo biliyorum aç diyolar diyil uykusu var diyorum uyutuyorum şaşırıyolar falan bende kendim bakıyorum kimsem yok başarırsın merak etme

mecbur kalınca kendi canını unutu ona bakıyosun doğum yapptım devlet hastanesinde sabah refakatçiler aşağı insin dediler banada bebeği soy getir dediler daha yeni doğum yapmıştım başım dönüyodu ayağa kalkınca ağrım vardı ama öyle bir kalktım götürdümki bebemi bende şaşırdım kendime:) soydum giydirdim daha önce hiç bebek giydirmemiştim mesela allah cesaret veriyor banyoyuda 16 günlüktü ben yıkadım babaannesi gidicekti kimseye yalvaramam ben yaparım dedim yaptım 3 çocuk annesi kocaman kadının komşusuna yıkattığını biliyorum ben sen cesaretli ol kendin yap korkma internette videolar var nasıl yıkanır tırnağı nasıl kesilir nasıl emzirilir herşey var artık imkanlar çok

Hiç korkmaaaa ,,, bende 6ay once dogum yaptijmm.. 40gun annem bkti, snraaa sadec bn.Esim calistgndan pek yardimci olamadi.
Banyosunu da bn yaptirdm. Ew isini de, yemegi de, kocann camasiri ütüsü... inan bn yaptysaam herkes yapar. Biz sna burda da yardmci olurz skma canini

Amin teşekkür ederim.Kızım olacak inşeAllah :) Canım kızım benim daha doğmadan,tepikleriyle bile müthiş güç veriyor bana :)

Oyyy oyyy hele bi de dogsuun. Gozlerinin icinee baksin, aglamasi bile sni dinlendirir emin ol.

Benim de oglum var. Allah acilarini vermesin. Bu duygulari tadabildigimiz icin cok sansliyiz.
Benim oglusumda cok hareketliydi karnimda. Bazen tekmeleriyle uyaniyordum :) hamileligim inanilmaz güzeldi yaa...
Dogumdan önceki günlerini kendine ayir bence :) bakim, hobi, dinlenme gibi...
Bu arada ne zaman dogum tarihi Allahin izniyle?

Selam ben 17 ay önce normal doğumla erkek bebek sahibi oldum..öncelikle şunu söylemek isterim ki normal doğum diye tutturmamak lazım çünkü ben acayip zorlandım...neden böyle bir saçmalık ağtın dersen ailem zorladığı için diyeyim gerçi sonra onlar daha pişman oldu ya neyse...
Doğumdan sonra lohusalık depresyonunu okuya okuya mıdır nedir ben de girdim o aptal şeye...her gün ağlama krizim oluyor bebeğe bakamıyorum falan filan şimdi çok şükür iyileştim ama o süreç beni ve eşimi çok yordu

Benim size naçizane tavsiyem en azından 1ay size yemek yapacak evi temizleyecek ve gerektiğinden bebeğe yardım edecek bir kadın ayarlamanız...birkaç danışmanlık firmasıyla görüşün şimdiden ayarlayın kafanız dingin olur diyorum
Umarım rahat bir doğum olur ve böyle bir tramva yaşamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…