Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar bende 10 kg vermem gerekkk 60 kg 50 olmam gerekk tabi bunun yanında çatlaklarımında gitmesii gerekk ayy yasiz bşey yapmıyormusunuzz çatlaklar içinnn

ben şu şekeraanişin yaptığı formulu uyguluyorum bakalım, madecassol ve bir kremd daha var onun ismini unuttum gece yatmadan önce birini sabah birini sürüyorum benim çatlaklar berbat bende hiç iç karın yokmuş çatır çatır göbeğimin üstüne kadar çatladım, az daha kafam bile çatlayacaktı 1 ay daha kalsaydı ege paşa içerde.

Iyı yolculuklar canım umarım guzel gecer...

gözde en güzeli maşallah onu ayrıca yazıcaktım diyim baride
unuttuğumu çaktırmıyım

:)))))
sağolun arkadaşlar
eylül annelerinin hepsi birbirinden güzel maaşallah ,aynı şekilde eylül bebekleri de çok güzeller.
bende imageshake açılmadığı için göremedim fotolarınızı eklenti yap kısmından eklerseniz görebilirim ama :)

ama betüşümmm çook güsel çıkmışsınızzzzz :1hug:

hepiniz çok güzelsiniz hatunlar allah eşlerinize bağışlasın
betül aslan sana benziyor dimi

Tesekkurler kızlar sız daha gözelsınız... naımecım banada benzıyo esımede valla bazı halı oluyor aynı ben bazı hal oluyor aynı bubası.. kaydirigubbakcemile3

ben kaçarr temizllik yapam azcıkk çamaşırları makinaya koyam bulaşıkları makinaya koyayımm evi süpürr tozz all of offffff bazen aceba işemi girsemm diyommmm

Çiğdem kız 5 aylık halın mıydı o dogrumu yazdın ben doguma gıttıgımde karnım o kadar dı.. kaydirigubbakcemile3

Zaten 9 aylık deyınce ınanmıyolardı emınmısın dıyolardı tobeee Çok üzgünüm çoook

hayır olsun inşAllah canım güzel miydim bari kaydirigubbakcemile3

hayırlı yolculuklar canım..annenin ellerinden öp yerimize a.s
.

Tesekkurler kızlar sız daha gözelsınız... naımecım banada benzıyo esımede valla bazı halı oluyor aynı ben bazı hal oluyor aynı bubası.. kaydirigubbakcemile3

ben sana çok benzetiyorum aslanı
gerçi babasını görmedim ama hele avatarındaki resimde çok benziyosunuz .
bide denizin kel halini de aslana benzettim :)

çıtır fıstukkk betül
Şeniz Sen kadar olmasakda ...
ben sana çok benzetiyorum aslanı
gerçi babasını görmedim ama hele avatarındaki resimde çok benziyosunuz .
bide denizin kel halini de aslana benzettim :)

kaydirigubbakcemile3 valla bunlar hep bırbırıne benzii zatı.. aytende egeye benzetıyo hafıf..
babasına ılk bakısta benzemıyor pek ama bazen benzıyor ıste mımık vs derız ya.. aynı zafer dıyebılıyoruz yanı oyle olunca.. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…