• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapmış olan anneler buraya....

TERAR HOŞGELDİN ARAMIZA VE ARKANDAN 2.YAŞLI BEN GELİYORUM HERHALDE ÇÜNKİ BENİMDE 35 OLMAMA 1 AY KALDIkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk Hicrancığım. Gerçi "yaşlı" kelimesini biraz da komikliğine kullandım;ama neyse...Hani kendimi çok yaşı hissettiğim falan sanılmasın,zaten de yaşımı hiç göstermediğim söylenir...Ayy,bunları yazmak da bir "yaşlılık sendromu"na girdiğimin mi göstergesi acaba??! Sanki "yaşlı" olmadığmı ispatlamaya çalışıyorum:):):1rolleyes::sm_cool::dance:

canımbenim..35 yolun başı ediyo bu zamanda boşver:)..valla millet anca 30 gibi evlenıyo artık ..35 40 arasıda bebek sahıbı oluyo..şu pilavını araştırim bakim tarifi varsa bende denicem..aman bal olsun yavruya..yesinlerde isterse ayaklarıyla yesinler:)benımkı normal irinc pilavını hayatta yemedi..neyse napalım sağlıklı olsunlarda...bu arada et ve tereyağı benım vazgeçilmezim..hele temız hava..bizdemi erzuruma taşınsak napsaak:)valla ben isterim..

hicrancım alerji ilacına devam edıyomusun ceylinin..bi bak bakalım bu doktor daha iyi ama sanıyorum..neblim bu işler hiç belli olmuyo..biçokşeyini senden almış zaten ceylin...napalım sağlık olsun..tezden geçsin sende bi rahatla..pimpirik olmak yoruyo insanı...

duygucum canımbenım ya..çok geçmiş olsun..enzor kısımları atlatmışın..3yaşında dişçi koltuguyla tanışıp neredeyse tüm ağzı kaplama olan biri olarak anlattıklarını çok iyi hissedebiliyorum..sezeryan nekii ...hadi bakalım bundan sonra daha kolay rahat işallah...apranaxıda aç karnına içme duygucum mideni rahatsız edebilir..550mglığı en iyisi..

İyi akşamlar herkese..
Bugün büyük gündü 20lik diş çekimi ve üst diş etlerimin temizliği:(
Valla anamdan emdiğim süt burnumdan geldi sezeryanda böyle hissetmemiştim kendimi..Diş ne zor şeymiş ya..Bir kere koltuğa oturdum zaten elim ayağım titremeye başladı iğneleri görünce..Bir doz vurdu yok uyuşmadı 2 doz 3 doz..Yada ben iyice uyuşsun diye uğraştım ya hissedersem diye ödüm koptu yok olmadı deyip durdum adamda çaresiz minik minik vurdu durdu..Neyse önce bütün dişetlerimi kanata kanata altına girip hepsini temizledi el atmışken 20 liğide aldı..4 te bitti ama hala ağzım kan dolu oluk oluk..His daha yeni yeni gelmeye başladı..
Bundan sonramı tövbe herhalde yemekten çok diş fırçalayıp bakıcam..Eskidende fırçalardım ama günde 1 maksimum 2 kez..Şimdi ne yesem fırçalamaya diş ipi diş suyu Allah ne verdiyse kullancam artık ders oldu bana
Aman kızlar aklınız varsa dişlerinize iyi bakın hemde çok çok iyi bakın..Benim dişlerim bembeyazdır mesela çürük falanda yok ama sağlıklı olması için yetmiyormuş bunu anladım..
Acısından çok yaşadıkları mahfediyor insanı..

Çok büyük geçmiş olsun Duygucuğum.Ben de 3-4 yıl kadar önce 2 tane 20'lik dişimi aldırmıştım 1 ay ara ile.Öncekinde çok bir şey hissetmedim,ama 2.sinin şişliği neredeyse 3 haftada ancak indi.İşyerindeki ve servisteki arkadaşlar;"Ne oldu sana?" diye soruyorlardı.Sanki kocam dayak atmış da yanağımın sol tarafı şişmiş gibi duruyordu ve öyle böyle değil,davul gibiydi yani.Hala orada sertlik kaldı,ama Allah'tan dışarıdan fazla belli olmuyor.Benim dişler çıkamamış ve dişetinin içinde kalmışlar,seninki de öyle miydi? Ben dişçiden hiç korkmam çünkü neredeyse 5 yaşından beri dişçiye giderim.Özellikle ben dişçiden iğne yapmasını isterim acıyı hissetmemek için.Dişlerime azami önem veren bir insanım ve çok iyi bakarım;ama irsi galiba,bir türlü çürükten ve dişeti rahatsızlığından kurtulamam.Şu anda ağzımda 12 tane dogu var,inanır mısın? Ön tarafta 4 adet porselen kaplama var.Allah'a şükür uzun süredir dişçiye gitmiyorum;ama kaplamaların altındaki 2diş ara sıra sızlıyor.Allah vere de başıma bir iş açmasalar.Gurbet ellerde oğluşuma yalnız bakarken bir de dişçilerde vakit kaybetmeyeyim.

Tekrar geçmiş olsun...

camışki ne camış:))homurdanan camışş...uyudu yıne horluyo koltukta..elde deil tabi ebrucum ya napalım:)
gördük hicrancım:))sen tezden büyüttün kızıda yakında söz nişan edersin:))tontonun saça ihtiyacı yokki onun zeytingözleri yeter..maşallah suphanallah ....ama çok matrak hakketen:)))benımde postişi ismete taksam :)bi deniim bakim bende
:))

edacım ya maşşalah kırkbirkeree serkana..hele bembeyazlar içinde hali beni mafffettii:))evet güzelliğini teyzesinden almış:)canımbenim..gülegüle sağlıkla büyütün..

bende de sezeryan sonrası biraz göbek keldı sarkıyor da üstelik.bu başlığı açman da iyi olmuş canım ben de okuyamadan çıkmak zorunda kalıyorum çoğu zaman.bizim oğlanın da gaz problemi devam ediyor.bir sürü şurup denedim fayda etmedi.nurse harveysi içiriyorum şimdi ama yine de ıkınmaları kesilmedi.doktor rezene çayı verdi o da pek işe yaramadı.3 aya kadar devam eder dedi doktor.siz neler yapıyorsunuz?
Canım merhaba. Hem emzirip hemde bebeğinde gaz problemi olanlar bol bol karpuz yiyin gaza iyi geliyor. Bide dere otu yiyin sabah kahvaltıdan ve yemeklerden önce bir avuç hem süt yapıyor hemde gaz derdi kalmıyor. Bende çok iyi oluyordu. Denemekten zarar gelmez.

Back
X