Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet canım 5 aylıktım..ben doğuma girerken karnımda iki tane kırlent bağlıymış gibiydi..bu erkek bebek karnı diyolardı..:CüvCüv:

umut yok fatma yok sonraa başka kimler yok yaaa artık girmiyolar. umutun oğlan nasıl oldu acaba. fatmada eskiden hiç aksatmazdı burayı ama şimdilerde çok nadir uğruyo.

evet canım 5 aylıktım..ben doğuma girerken karnımda iki tane kırlent bağlıymış gibiydi..bu erkek bebek karnı diyolardı..:CüvCüv:

Uydurmasını da pek severler ya... bana da galıba kucuk olcak dıyorlardı karnım kucuk yaa.. Çok üzgünüm çoook
Anlamıyolarkı dıs karnı genıs olan var ıc karnı genıs olan var anca konusuyorlar... :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3

umut yok fatma yok sonraa başka kimler yok yaaa artık girmiyolar. umutun oğlan nasıl oldu acaba. fatmada eskiden hiç aksatmazdı burayı ama şimdilerde çok nadir uğruyo.

evet yaa fatma ve umut aksatmazdı hiç artık çok nadir görünüyorlar
ismetin en son yine alerjileri çıkmıştı noldu acaba
serende uğramıyor artık evini taşıyacaktı ondan mı acaba

Hepinize İyi Günler Arkadaşlar
Umarım hepiniz iyisinizdir bebekler de öyle?
Ben ara ara uğrayabiliyorum ancak.Kızım ilgi manyağı oldu resmen.
Bu arada 3 gün önce kızımın alttan dişi çıktı.Sürekli kontrol ediyordum ama hiç bir şişliği yoktu bi anda elimi ağzına götürdüm bi baktım diş çok şaşırdım.Çok şüşür Allah'a hiç bir huzursuzluğu da olmadı.İnş diğer dişler de de aynısı olur.İnş sizler de sıkıntısız geçirirsiniz.

hayırlı olsun incileriniz inşlh diğerleride sorunsuz çıkar
inşlh bizimkilerde sorunsuz çıkarırlar dişlerini

Semacım hayırlı olsun incileriniz...bizim de birisi belirdi beyaz minik bi noktacık..diğeri de dipten görünüyor yakında patlar...bizim huysuzluğumuz büşranın ameliyatından beri vardı o nedenle dişten mi değil mi bilemeden dişi çıkıverdi :teytey: maşaAllah bebişciklere, sıra sıra bembeyaz incileri dizilir inşAllah.....

Seren avatardaki resmi de koy , ne güzel yapmışsın resminizi öyle

İŞTE ONU BECEREMEDİM BACIM IKINCISINI EKLEYEMEDIM SANA YOLLIM LINKI SEN YAP BICIRINLA:teytey:

Mix Pictures, Words, and Animations

Naime ve Merve çok teşekkür ederiz.
Umarım hepimiz sorunsuz atlatırız bu dönemi.
Mervecim Büşra daha iyidir inş?Sizin de hayırlı olsun inciler.Diş çıkaran herkese hayırlı olsun.ınsanın çok hoşuna gidiyor ama.Resmen büyüyorlar tepkileri çok daha belirginleşti.Artık abla abi oluyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…