- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #22.421
Çiğdem kız 5 aylık halın mıydı o dogrumu yazdın ben doguma gıttıgımde karnım o kadar dı.. kaydirigubbakcemile3
Zaten 9 aylık deyınce ınanmıyolardı emınmısın dıyolardı tobeee Çok üzgünüm çoook
evet canım 5 aylıktım..ben doğuma girerken karnımda iki tane kırlent bağlıymış gibiydi..bu erkek bebek karnı diyolardı..:CüvCüv:
maşaAllah naimecim maviler de çok yakışmış
naimecim maşşallhhh sanada çıtırız çıtırsınız çıtırlar
umut yok fatma yok sonraa başka kimler yok yaaa artık girmiyolar. umutun oğlan nasıl oldu acaba. fatmada eskiden hiç aksatmazdı burayı ama şimdilerde çok nadir uğruyo.
Hepinize İyi Günler Arkadaşlar
Umarım hepiniz iyisinizdir bebekler de öyle?
Ben ara ara uğrayabiliyorum ancak.Kızım ilgi manyağı oldu resmen.
Bu arada 3 gün önce kızımın alttan dişi çıktı.Sürekli kontrol ediyordum ama hiç bir şişliği yoktu bi anda elimi ağzına götürdüm bi baktım diş çok şaşırdım.Çok şüşür Allah'a hiç bir huzursuzluğu da olmadı.İnş diğer dişler de de aynısı olur.İnş sizler de sıkıntısız geçirirsiniz.
allam allam o ne güsel resim öle serncim maşallah
Semacım hayırlı olsun incileriniz...bizim de birisi belirdi beyaz minik bi noktacık..diğeri de dipten görünüyor yakında patlar...bizim huysuzluğumuz büşranın ameliyatından beri vardı o nedenle dişten mi değil mi bilemeden dişi çıkıverdi :teytey: maşaAllah bebişciklere, sıra sıra bembeyaz incileri dizilir inşAllah.....
Seren avatardaki resmi de koy , ne güzel yapmışsın resminizi öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?