Doğum yapmış olan anneler buraya....

anladım
bundan sonra en ağlak beni seçmeyin ama sırnaşık şey

oyyy denizim deniz kenarındaaaa bu da aynu annesi yawww...gözdecim deniz ismini çok severim hatta ilk bi listemiz vardı anne isimleri ve yanında bebişlerimize koyacağımız isimler o zamanlar kesin deniz koyacağız ismini bebişin diyorduk sonra işte aile meclisi biraz karışınca bizim bebişin adı tunahan olduu sositososito

ŞenizŞenizcanım yaa teşekkürler ben zaten enlerimi zaten yazmamıştım kendilerini biliyorlar demiştim sende benim enlerimdesin en sıcak en tatlı en iyi kalpli arkadaşlarımdansın..
duygucum çok geçmiş olsun birşey olmadığını umuyorum uyanınca gene bi kontrol edersin...

canım benimm çok teşekkür ederimmm mutlu oldumm muttluuukaydirigubbakcemile3
Sağol canım görünürde birşey yok çok şükür sizede geçmiş olsun canım yaa insan nasıl korkuyor:1no2:
duygucum canım bişey olmamıştır umarım tontona
eşinde çok üzülmüştür dikkatsizlik işte olur böyle şeyler canım
evet canım benden çok üzüldü gitti geldi içim parçalandı mahfoldum diye diye bir ha oldu nede olsa o da babası aynı yanar yürek ama yinede dikkatsiz işte:mymeka: Şeniz
çok çok geçmiş olsun egeye allah korumuş valla babasıda 190 boyunda 90 kilo adam vallaaa aman yaaa

Yok canım 1.98 kiloda 100kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gıı ayten senin şu meşhur resimlerini göremedim gitti.yarım sattlik öğle uykusuna yatmıştım.hemencecik koyup kaldırmışsın anacıım...bari fasebook a koda göreyim canıım

Naimecim maşaAllah kızına ay çok tatlı tombiş tombiş
kot elbisesi de pek şık annesi öp yerime o tombul nanaklardan Şeniz

tedavülden kalktı :)

bu da büşra ile ben :lepi:
italyada pisa kulesinin önünde çektirmiştik kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
evet merve maşallah sana ve kızına senin yüzünden nur akıyo maşşallahh kızına zaten söyleyecek bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…