Doğum yapmış olan anneler buraya....

yaa ben senı nasıll unutmusum kii yaa... kaydirigubbakcemile
vallahı canım bunu herkes bılsın bakın ben cok unutkanım cook hemde bırsey unutursam kımse bana kızmasın..
Bu arada benı aranızda en unutkan olarak ta secebılırsınız.. :roflol:

Cok tesekkur ederım canım yalnız bacak dudak kol bacak olaylarına bıttım yanıı.. :roflol:
Hemen belırtıyorum sen de '' en ıyı kaplı, en kıbar, en samımı, en tatlı dıye olmak uzere 4 kategorıye secıyorum''... Şeniz

işyerinde bilgisayarda resim yok fazla belki daha öncede görmüşsünüzdür bu resmi

..............................

Son düzenleme:
aytencim hepsi çok güsel hepsi çok şeker senin ege beni bitiro aşık oluyorum annesiiiii
bizim yeni fotolarımız yok burda olunca koyarııızzz

yav neden beni en çalışkan annelere koymuyorsunuz bende çalışıom senağlama
iş ev çocuk yoruluom ama...

bencede ama işte sen düzenli olarak ben niye çalışıyorum yaaasenağlama diye ağlamıyosun bak bizim gibi hergün olmasa da haftanın 3 günü ağla akılda kal, seni o yüzden hatırlamamışlardır. işi bileceksin işe gitmeyeceksin şeker. kaydirigubbakcemile3

ayten egeye maşallah canım çok tatlanmış bıdık
sende fistuk gibimsin yavrim

betüşcüm saol canım benim

canım benim sende benim enlerimde en naturel güzel yüzlü hatun kısmındasın valahi bende nasıl unuttum senin gibi meleği yahu kendime vuruyorum şimdi :mymeka:kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

heee bi,z işi biliyok ama gene işe gidiyok o nasıl olacak aytencüüümmmmkaydirigubbakcemile

canım benim sende benim enlerimde en güzel yüzlü en doğal güzel kısmındasın valahi bende nasıl unuttum senin gibi meleği yahu kendime vuruyorum şimdi :mymeka:kaydirigubbakcemile3

saol canım benim
olur böyle vakalar türk polisi yakalar Şeniz

bende kendimi zorla enlere soktum iyimikaydirigubbakcemile2
mucuks hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…