Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

edika geçmiş olsun canım.çok üzüldüm seni çok ii anlıyorum.Allah yardımcın olsun kolaylıklar versin inşallah.

günaydın hatunlar
nilo bir gelmiş pir gelmişsun tatlum ağzından bal damlamış aminnnn valla hepside gerçekleşsin inşallah . edikacım geçmiş olsun canım kış geldi bizim hastalıklar gene depreşti ya insanlarda anlamıyor ne kadar çok hasta oluyorsun falan diyip duruyorlar evde sürekli devir daim var kalabalık desen gani biz hasta olmayalımda kim olsun herkes bi tuhaf .
tatlım siyah turpu biraz oyup altını deliyorsun içine bal kaouyorsun o onu sulandırıp bi kaba yerleştir oraya suyunu akıtıyor onu veriyosun . soğanda burun açmak için odaya kesilmiş soğanı koyuyorsun bende aynuran öğrenmiştim . inşaşah çabuk toparlar

edikacım geçmiş olsun aynı trianın dediği gibi ben kara turpla balın çok faydasını gördüm birde sürekli ıhlamur ver canım.....
muallimcim canım en güzel zamanları seninkilerin ben o zamanları seviyordum inanın şimdi daha çok yoruluyorum....biz koltuk konusunda hiç sorun yaşamadık arada oturmak istemedikleri oldu tabi ama koltuga oturmak istemedikleri için değil dışarda koşmak için oturmamazlık yapıyorlardı inan alışırlar ama taviz verme sakın aman ağlıyo kucakta otursun yapma canım yani arabayı sen kullanırken mümükün değilde eşin falan kullandıgındada yapma.....muallim senin face varmı canım

selam....edıka cok gecmıs ols canım ınş gecer...dr a gıttınmı ....onlarhasta olmasınlarda ınşş bu kışı rahat gecuırsek ınş...........benımkıler hepsı yerde seda yurutece kendı cıkıyo bınıyo elayı ve dılayı gerıde bıraktı onlar hala emeklıyoo...............ınş yakında yururler ...aynur cok haklısın işimiz o zaman daha zor ...bıde senınkıler erkek daha yaramazlar tabı .....ınş saaglık ols canım evet tavız vermeden oturtmam gerek .....cunku ben yazın hep arkadaslarıma gıdıyorum alışmaları gerek ınşş ...su ana kadar ıyı gıuttım bakalım ....evet var canım nıl varsa sende ondan ekle benı...opt

nilcim duaların için aminnn inşallah diyorum. Hepimize hayırlı bir yıl olsun inş.
edika geçmiş olsun. Biz 3 haftadır her gece yarım saate bir ayaktayız enes çığlık çığlığa uyanıyo huy etti. Uyutmak zaman alıyo. Bi de grip oldular. Tahanın pipisine de dar ve yapışık ucu dedi dr. Bir an önce sünnet olcak dedi. kucağımda rahat vermiyo şimdilik bu kadar. Öptüm herkesi

edika , elitu geçmiş olsun kızlar inşallah bebişler hemencecik iyileşirler,, elitu çiş yaparken alıyormu peki taha, benim selim sünnet olurken fark edildi, ucu kenara doğru yapışıkmış, dr. biraz daha fazla olsaydı genel aneztezi ile yapmak gerektirdi dedi,, bizim iki oğlanda yaparken çok ağıyorlardı,, şimdide 4-5 defa da boşaltıyorlar, dr. a sordum ikisinde de var ve babamızda öylemiş dedim, o zaman genetiktir dedi, inşallah ilerde birşey çıkmaz,, bir de kızlar benim ömerim yaklaşık bir haftadır devam sütünü içtikten sonra gaz çıkartırken kusuyor, oldukça sesli bir gegirme sesi geliyor,, bugün iki defa kustu, yarın dr. a göstereceğiz bakalım, inşallah birşey çıkmaz,, birde çok hareketli oldular ne üst giyinmek istiyorlar, ne alt bağlatıyor,, kollarımız kopuyor...

Allah hepimize kolaylık versin..

elitu geçmiş olsun canım benim alişimde vardı aynı sorun sünnet oldu kurtuldu.
Tarçınım kolay gelsin.Aynen bizimkilerde öyle ya.Akşam eve gidiyorum mutfağa giriyorum sonra yemek faslı eşimle sırayla yemek yiyoruz. bulaşık vs. derken odaya bi giriyorum üstüme çullanıyolar resmen.Kıskançlıklar oyuncak kavgaları saat 9 a kadar oynuyoruz içerde.uyku vakti gelince üzerlerini değiştiriyoruz bu sefer tulumu giymemek için kaçmaya başlıyorlar.kollarımız kopuyor onu yakala öbürünü giydir derken.Baygın bi şekilde ben de yatağa gidiyorum.Ama bütün bu yorgunluklara rağmen ben kendi adıma hayatta en zevk aldığım günleri yaşadığımı düşünüyorum.Bu sabah kızım ağladı ben çıkarken.Askıdan aldım kabanımı, nasıl bağırıyo giymee diye.gitme anne diyo minnoşum benim.

selam kızlar nasılsınız.......bız ıyıyız cok sukur beklıyorum sedanın yurumesını ıkısı hala emeklıyoo bakalım saglık ols........ıyı bakın kuzulara...hastalara acıl sıfa

sağolun kızlar. Tarcıncım çiş yaparken ağlamıyor galiba. Ucu çok dar ve yapışıkmış galiba. mehlika Allah kolaylık versin. Sana da zor, onlara daha da zor annelerini işe göndermek. Ama yapacak bişey de yok sanırım.
muallim abla devam mamasını yaşına girince kestiniz mi? şu junior lar falan var. Onlardan veriyomusun.

gunaydın kızlar ...gece yat kalk yapmaktan delı gıbıyımm ne zaman duzenen gırecekler ya........saglık ols napalım..........elıtu canım ben kesmedım aptamıl junyırla devam edıyorum.........bazen onun sut seklınde olanı da var ondanda alıyorum onunla sutlaçlarını yapıyorum ıçmeyı sevmıyolar ama amnıyofortıs lı oldugu ıçın bende sutlaç seklınde verıyorum ..gercı bu aralar bıberon almamaya basladılar gece alıyolar sadece.........ama yazın tamamen kesıcem ın s kecı veya ınek sutu veıcem.......yıne yoğurtlarını kecıden mayalıyorum arasıra kasık maması verıyorum kavanoz maması ...puturluye bı alıssalar ıyııce evde ne varsa yeseler ıyı olucak ...

elitu geçmiş olsun canım benim alişimde vardı aynı sorun sünnet oldu kurtuldu.
Tarçınım kolay gelsin.Aynen bizimkilerde öyle ya.Akşam eve gidiyorum mutfağa giriyorum sonra yemek faslı eşimle sırayla yemek yiyoruz. bulaşık vs. derken odaya bi giriyorum üstüme çullanıyolar resmen.Kıskançlıklar oyuncak kavgaları saat 9 a kadar oynuyoruz içerde.uyku vakti gelince üzerlerini değiştiriyoruz bu sefer tulumu giymemek için kaçmaya başlıyorlar.kollarımız kopuyor onu yakala öbürünü giydir derken.Baygın bi şekilde ben de yatağa gidiyorum.Ama bütün bu yorgunluklara rağmen ben kendi adıma hayatta en zevk aldığım günleri yaşadığımı düşünüyorum.Bu sabah kızım ağladı ben çıkarken.Askıdan aldım kabanımı, nasıl bağırıyo giymee diye.gitme anne diyo minnoşum benim.

mehlikeciğim kıyamam yaa nasl üzülüyorsundur o arkandan bağırken tahmin ediyorum. Eminim çok yoruluyorsundur fakat onlara olan sevgin sana zorluklarla mücadele gücü veriyor. üstesinden geliyorsun. bu pazartesi işe başlayacağım kara kara düşünüyorum . uzun aradan sonra işe adapte olmak kızlarımdan ayrılmak çok zor olucak. İştahım gitti vallahi.

methaba kızlar hasta olan bebişlere geçmişolsun benimkilerde hafif bir grip atlatıyorlar bugün hem onun için hemde gelişimleri için dr gittik kilo alımşları iyi ama yaşıtlarına göre az dedi alıştık artık bir tahyı çok beğendi yenidoğan bebkle eşit hızda kilo almış diyor onun dışında bütün bebişleri çocuk gellişimi ve psikoloğa yönlerdirdi hem senin nasıl davranman açısından yardımcı olurlar hemde benimkilerin ağlaklığına çözüm olabilirmiş onun dışında zeka gelişimlerine bakılsın dedi eşim hafta içi izin alıcak götürücez onun dışında tam kan ve idarar tah. ve değişik bir kaç tahlil daha istedi kontorl amaçlı eymenin sünneti için cerrahada sevk yazdı taha için prtopediye sevk dışa basıyor yani anlıycağınız pek drdan çıkamıycaz buaralar valla ne yalan söyliyim ençok çocuk gelişimi ve psikoloğa sevindim çok ağladılar muayne olurken dr alışmış bunlar çığlıkla seni kullanıyor hata var dedi bir yerde her gittiğimde aynı şeyi söylüyordu zaten bakalım neymiş hatamız öğrenelim birbirlerini dövmemeleri içinde öneride bulunabileceği şeyler der belki hımm son birşey eymen aşırı aşırı korkak bir bebek özellikle makinalar cihazlardan çok korkuyor ve uzun süre kendine gelemiyor bakalım belki oda düzelir gelmişken uzun uzun yazdım öpüyorum herkesi

ne güzel kübracım ya bize hiç bi dr. böyle yönlendirmedi. Git bakalım bize de öneride bulunursun artık. Ya bizimkilerde uyku düzeni falan kalmadı. Gece 12-bazen 1 de yatıyolar. Sabah gece ağlamalar uyanma falan saymazsak 9 gibi falan kalkıyolar. Öğlen 1 civarı 1 saat uyuyolar. Akşam üzeri bir gün uyusalar ertesi gün uyumuyolar acayip oldular. Düzen olsun diyorum ama bi düzene oturtamıyorum napcam böyle bilmiyorum. Yarından itibaren yine yanlızım. Annem gitti. Tuğçe de cırıl cırıl kucaktan inince kusana kadar ağlıyor. Dr un dediği gibi resmen kullanıyolar. Ne sekilde ilgi çekeceklerini çok iyi biliyorlar.

valla elitucum çocukların psikolojisi düzgün olsun diye bende psikoloji kalmıyor orası yarı tabi bir yanımda dr dedeiklerini yapamamak beni dahamı çok yıpratır oluyor bilemiyorum kararsızım kesin kızmadan konuşarak anlat falan diyicekler dün ve bugün kızımı görslerdi çok acılardaı halime sabah bir başladı ağlamaya bu saatte kadar gecede dahil delirdim artık gece saat 3 te uyandım baş ağrısından yerlere attım kendimi sanırım gerginlikten dua ediyorum sürekli sabır ya sabırr diye

pitos cum sabret canım.Ben de geçtim o yollardan beşiklerni sallamaktan kollarım kopuyodu.uykusuzluk yorgunluk bel ağrısı.Haddim olmayarak bikaç öneride bulunabilirim.
Çocuklar düzeni çok seviyolar pitoscum.yani çocuk bişey yaparken sırada neyin olduğunu bilmek istermiş.annem sütümü verdi biraz oynicam ve sonra kahvaltı vakti gibi...bu taktik benim işime çok yaradı.evinize fazla giren çıkan varmı bilmiyorum.misafir düzeni altüst ediyor.biraz bunlara dikkat ederek inşallah durumu hafifletebilirsin canım.Allah kolaylıklar versin.

açelya, saol canım çalışmak bi zor evde olmak bi başka zor.Bazan işyeri kaçış oluyor.Bazan evde olmadığıma üzülüyorum.Allah sağlık versin bizlere ve bebişlerimize inşallah rahatlıkla büyütürüz hepimiz minnoşları.Kolay gelsin canım.

İnşallah hersey biran önce iyi olur, düzene girerler. Sürekli huyları değişiyor. Bizim eve giren çıkan da yok ama olmayınca olmuyo işte. Ben de bağırıyorum. Hatta Enes gözümün içine baka baka yapma diyorum olmuyo. Sırıta sırıta gidip diğerlerinin saçına asılıyo bırakmıyo. Çaresiz eline de vuruyorum. Bu sefer iyice hırçınlaşmasından korkuyorum. Valla benim psikoloji de alt üst.

selam kızlar.........herkes bunalmıs ...ee uç tane kolay mı..........bende ne zaman yururle konusurlar dıye bakıyorunm ınş bı sıkıntı olmaz .........beklıyorum ........heryerı karıstırıyolar ama hala duzeltılmıs onıkıncı aya dun gırdık anlasılır kelımeler solemıyolar......sızınkıler ne zaman basladı dıla sadece mama dıyo anşasılır o yanı..........ıse gıdenler anlıyorum sızı hem ıyı hem de kotu ama olsun saglık ols arkanızdan aglamaları zor ama alısacaklar aksama saklayın herseyı........rabbım hepımıze kolaylık versın

elitu, benimde aliş öyle kızdıkça kahkalara boğuluyo daha bi hırslanıyo oyun sanıyo.mesela biz aylarca koltuklara çıkmalarıyla uğraştık.in dedikçe çıkmayanıda teşvik ediyoduk sanki.Görmezden gelip o yöne bakmamak en etkili çözüm oldu bizim için.yada tam o sırada yerde oyuncaklarıyla oynuyomuş gibi yapardım hemen yanıma gelirlerdi.şimdi bizim başka prob. var.kızım uykudan kalkar kalkmaz altını çıkartıyo.pijamaysa pijamayı külotlu çorap giydirdim alttan onu bile çıkartıyo.tulum giydiriyorum onu komple çıkarıp atıyo beşikten.her sabah kaklkıyoruz asyanın yelkenler fora:)))

muallimcim o çocuğa göre çok değişiyo.benim kızım erken konuştu 1 yaşına yakın başladı konuşmaya.oğlanlar daha geç konuştular.

Back
X