Doğum yaptim ağrılarım geçmedi yardım lütfen

Hanımlar 1 hafta önce 5 Ekim de doğum yaptım son iki gündür şiddetli başım ağrıyor genel anestezi ile sezeryan oldum baş ağrısından duramıyorum acile gittim iki serum bir ağrı kesici iğne yaptılar noroloji ye gittim tomografi çekildi temiz çıktı emar a sevk etti gitsem mi bilemedim ilaçlı emar yapılacak bebeğimi bir gün boyu emziremicem napsam sizce doğumdan önce baş ağrısı yasamazdim neyden ötürü
Ben normal doğum yapmıştım ama bende de olmuştu. Sanırım hormonların ani seviye değişikliği. Düşünsenize vücudunuzda geçen hafta bir canlı vardı. Vücut şimdiki duruma adapte olmaya çalışıyor magnezyum baş ağrısına iyi geliyo hem de bebeğe de zararı yok ama bu süreçte kullanmayın çünkü rahimin toparlanmasını geciktirebilir

Ben normal doğum yapmıştım ama bende de olmuştu. Sanırım hormonların ani seviye değişikliği. Düşünsenize vücudunuzda geçen hafta bir canlı vardı. Vücut şimdiki duruma adapte olmaya çalışıyor magnezyum baş ağrısına iyi geliyo hem de bebeğe de zararı yok ama bu süreçte kullanmayın çünkü rahimin toparlanmasını geciktirebilir
Ben tüpleri baglattim genel anestezi ile dortuncu çocuk olduğu için rahimde yapışıklık olmuş içten kanama olmuş damarları bağlamak zorunda kalmışlar Dr öyle bir işlem yaptıklarını söyledi magnezyum derken ilacın adı nedir söyleyin lütfen doktora yazayım da hemen pazartesi gidip alayım evde bebegimden başka çocuklarım da var yetişemiyorum agrimdan ötürü

Ben tüpleri baglattim genel anestezi ile dortuncu çocuk olduğu için rahimde yapışıklık olmuş içten kanama olmuş damarları bağlamak zorunda kalmışlar Dr öyle bir işlem yaptıklarını söyledi magnezyum derken ilacın adı nedir söyleyin lütfen doktora yazayım da hemen pazartesi gidip alayım evde bebegimden başka çocuklarım da var yetişemiyorum agrimdan ötürü
Magnezyum bir mineral takviyesi. Sezaryen de olsanız rahimin toparlanmaya ihtiyacı var. Oksit formu dışında bir form kullanın ve kesinlikle toz halinde kullanmayın. Tekrar belirtmek istiyorum rahmin gerekli sürede toparlanması önemlidir bu yüzden doğumdan kırk gün geçmeden almayın derim. Belki de sadece susuzluktan bile ağrı yapıyor olabilir. Doğumdan sonra ben bir iki ay 4 buçuk 5 lt su içiyordum. Şimdi içim almaz . Su sizi de rahatlatabilir

Back
X