doğum yaptım doğam kollarımda

ertesigxuxn

doğa'nın annesi
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2007
916
2
96
Bursa
kızlar cumartesi saat 19,30da sezeryanla doğum yaptım 3,250 kg 50 cm kızımın resimlerini yollıycam ama çok sancım var gene gelicem:)

gözünüz aydın canım çok geçmiş olsun sağlıcakla analı babalı büyütün doğanızı her şey gönlünüzce en güzel günler sizin olsun

sonunda sende doğurdun demek
doğuruyom doğruyom derken miniğin şimdi yanında
allah analı babalı sağlıkla büyütsün darısı başımıza inşallah
bende o günü iple çekiyorum
ayrıca resimleri bekliyorum

Canım gözünüzaydın
Doğa'mıza sağlıklı, mutlu, başarılı sevgi dolu bir hayat sana da geçmiş olsun diliyorum

Gözün aydin canim, allah güle güle büyütmeyi nasip etsin...Şeniz

Kendine iyi bak canim, hem cok güzel hemde cok zor günler bekliyor seni simdi

Gözünüz aydın Ertesi bacım. Koy hadi resimlerini bekliyoruz:smiley-cool:

:ecrin_bebek:Ay canım gözünüz aydın..:lepi:
.Allah hayırlı uzun ömür versin prensesine..:ecrin_bebek:

Kutlarım..:ecrin_bebek:a.s.

Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı uğurlu olsun bebişin. Darısı başımıza. Kendine de geçmiş olsun umarım kolay geçmiştir.

kızlar cumartesi saat 19,30da sezeryanla doğum yaptım 3,250 kg 50 cm kızımın resimlerini yollıycam ama çok sancım var gene gelicem:)

a.s.canim gözün aydina.s.
cok sevindim
allahim nazarlardan korusun sizi:Saruboceq:
saglikla sihatle büyütürsün insallah bebisini:ecrin_bebek:
dogum öykünü ve fotograflari 4gözle beklicem canimsengözlerimebaksanab
kendine cok iyi bak ve minik prensesi öpüp koklahihoyyyt

aaa maşallah 2 gün ortadan kayboldun doğurmuşun..Allah analı babalı büyütsün...sağlıklı hayırlı evlat olsun

geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün

bende seni merak etmiştim 1 cm açılmam var yazmıştın benimde dr.um 1 cm açılman var dedi çatı muayenesinde ve rahim ağzın yumuşamış demişti hafif pembelikler gelmişti ama bazı arkadaşlar muayeneden sonra geliyo demişti öyle eni konu kırmızı değildi ama ben hala doğurmadım zaten nstde sancımda çıkmadı

canim gözün aydin bak sende kavustun bebisine darisi bizim basimiza
sizi tebrik ediyorum saglikli uzun ömürlü olsun ins.

allah analı babalı buyutsun ınsallah canım ...hayırlı bır evlat olur ınsallah darısı basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…