sadece emzirmek kilo vermek için yeterli değil. doğru beslenmen gerekiyor. ihtiyacından fazla enerji (kalori) alırsan kilo veremezsin ben sana birazdan zorlanmayacağın karnında tok kalıcağı bir liste vericem harfiyen uy bak o kilolar nasıl birer birer gidicek okselam kızlar size sıkıntımı anlatayım bana çare bulun bulun lutfen.
2012 agustosta 70 kiloyla evlendim 3 ay sonra hamile kaldım tartıldıgımda 81 kiloydum. hamileliliğin 6.ay süreci içinde 4 kilo aldım sadece 9 aya kadar 103 kilo oldum. son ay 10 kilo almıştım. sezaryan oldum doğumdan sonra tartıldığımda 3 kilom gitti 2 kafta sonra 95 e düştüm. 1 hafta önceye kadar 91.5 dim ama tekrar kilo aldım 94e cıktım emziriyorum da ama kilo veremiyorum napmalıyım. 1 ay önce spora başladım ama bel rahatsızlığım oldugu için daha yapamadım. ekmeği kestim. sarımsak çayı içiyorum. çok acil kilo vermeliyim moralim çok bozuluyo. kıyafetlerimin içine giremiyorum zayıflıcam diye almıyorum da bana yardım edin napiyim
bende 91 le doğuma gırdım 2 hafta sonra 82 ydım şimdi 85de kaldımkızım 3 aylık.emzırıyorum ama yetmıyo mamada verıyorum. burayı takıp etmek ısterım yazan arkadaşlar onerıler olursa .....bu arada evde kılo vermek çok zor ya...
hergün bir saat yürüyüş yapın beslenmenizide düzeltin bakın o yağlar nasıl eriyip gidiyorbende 91 le doğuma gırdım 2 hafta sonra 82 ydım şimdi 85de kaldımkızım 3 aylık.emzırıyorum ama yetmıyo mamada verıyorum. burayı takıp etmek ısterım yazan arkadaşlar onerıler olursa .....bu arada evde kılo vermek çok zor ya...
hergün bir saat yürüyüş yapın beslenmenizide düzeltin bakın o yağlar nasıl eriyip gidiyor
aerobik yapın sizde.......Dogru yürüyüş şart ama evde bebege bakacak kimse yok. Kış da geldi. Sadece evde spor yada dans olabilir.
aerobik yapın sizde.......
zaten kilo verirken sıkılaşmanız lazım yoksa sütlaç gibi olursun hareketleri doğru yaparsan beline hiç bir şey olmaz haftada 3-4 gün yap kafana göre değil bir antrenör izleyerek yap ok. hadi şimdiden yağlara elveda diyelimDenicem onuda ana duzenli olmuyo sürekli yapamıyorum bide kilo verdirmiyo sıkılastiriyo sadece. Belimede dikkat etmeliyim.off off Bunlari düşünmek de yoruyo
zaten kilo verirken sıkılaşmanız lazım yoksa sütlaç gibi olursun hareketleri doğru yaparsan beline hiç bir şey olmaz haftada 3-4 gün yap kafana göre değil bir antrenör izleyerek yap ok. hadi şimdiden yağlara elveda diyelim
buna sevindim zaten şu karamsarlık yok mu bizim içimizi yaşlandırıyor sen verirsin zaten karar vererek işin yarısını halletmişsin hadi sana çıtır olma yolunda başarılar canımAyy moralimi düzelttin sagol:) yaglara elveda:))
buna sevindim zaten şu karamsarlık yok mu bizim içimizi yaşlandırıyor sen verirsin zaten karar vererek işin yarısını halletmişsin hadi sana çıtır olma yolunda başarılar canım
olur olur sen istedikten sonra..............Sagol 5 sene öncede karar verdim ve yaklasik 25 kilo vermiştim insallah yine olur. Hamilelik bana cok kilo aldırdı.
emzıren anneler olarak konuyu devam ettırsek ya
Olur tabiii :) buyrun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?