Inanki cok guzel anlatmışsıniz... önce sorularina cevap vermek istiyorum islere cok yardimci oluyor bugün 6.gün mesela hergun farkli cesit yemek yapıp önüme getiriyor tepsiyle.. o gune kadar problemimiz yoktu eltim demiski kvdem icin ben dogum yaptım benim dogumuma gelmedi... demis benim annemde 20 gun sonra gelicem dedi bana bunuda ögrendi kaynanam ne alakaysa diyorki devamlı onun annesi gelmedi ben geldim diger gelinle aram açıldı... gelmicek annesi diyor esimde ilk konusmada gelmicekler diyordu ama su an iyiyiz esimleSağolsun gelmiş kayınvalideniz doğuma , anneniz neden gelmedi? Belki de annenizin gelmeyişine olan kızgınlığınızı da kayınvalidenizden çıkartıyor olabilir misiniz? Bu arada pek anlamadım ben elti olayını kusuruma bakmayın. Kim kime gelmemiş elti mi küsmüş kayınvalide mi o kısmı hiç okuyamadım.. Biraz daha düzgün virgüllü falan yazarsanız editleyip daha iyi anlaşılır sanırım. Eşinizin eski halini bilmiyorum ama ne güzel size bebeğinize ilgiliymiş. Bu arada kayınvalideniz yemek falan yapıyor mu yardımcı oluyor mu size bebeğe bakarken ? Yoksa eline işini alıp oturuyor mu ? Nasıl bir tutumu var yani evde. 2 ay kalacağını söyleyişine istinaden söylüyorum. Eğer yardım ediyorsa problem yok. Ama eğer etmiyorsa kötüymüş ..Bu arada size söylendiğinde ben geldim annen gelmedi diye. Sağol anne sen olmasan ne yapardım bak annem de gelmedi çok üzülüyorum bu konular açılınca sütüm kesilir bebeğim aç kalır diye korkuyorum nolur aklıma getirme bir daha konuşmayalım bunları çok üzülüyorum de bakalım ne diyecek ? Sen usul usul söylersen böyle güler yüzle en azından eşine gece yatak odanızda aynen bu şekilde anlatırsın canım ben böyle böyle dedim ama bana şunu dedi ben kötü bir laf mı ettim kusur mu işledim dersen onun da davranışı değişir emin ol tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler. Kaynananla zıtlaşmaktansa usulca söyle baktın anlamıyor sesini çıkarma gece eşine söyleAnladığım kadarıyla aranız yeni düzelmiş eşinle de hem böylece aranız bozulmaz hem de senin söyleyemediklerini eşin annesine söyler seni savunacak elle tutulur bir yanın olur ama adam kalkıp annesine kızdığında annesi de ama bana böyle böyle dedi derse susar kalır tabi anlatabilmişimdir umarım..
Aynen oyle basima kakiyor yaptiklarini zaten kvdmin piskolojik sorunlari var... o yuzden kocamda her dedgne he diyo deliricem ya dogum yaptim sanki ben insan degilimHiç gelmese daha iyiymiş yazıklarbolsun
Gitsin öylesi senin için daha hayırlı gibiAy
Aynen oyle basima kakiyor yaptiklarini zaten kvdmin piskolojik sorunlari var... o yuzden kocamda her dedgne he diyo deliricem ya dogum yaptim sanki ben insan degilim
Canım ben antlyada oturuyorum kv de ista istanbuldaCanım yanında birinin olması şartmı tamam doğum yapdın anlıyorum bende iki tane doğurdum zorluğu oluyor ama başında kimse olmayınca rahat ediyorsun ben kızımda yanlızdım kafam çok rahattıOğlumda annem yanımdaydı KV annemi bize taşındı sanıp kendide yerleşmeye kalkdı Eşimde hop noluyor dedi çok huzursuz olmuşdu annem kızımda o yüzden gelmedi KV gelmedi Ayağımda oğlumu uyuturdum göğsümde kızımı Bir an önce sepetlemeye bak iyiyim de sürekli iş falan yap gider herhalde bebekle hep sen ilgilen ona iş bırakma KV beni arardı gelim yıkayalım diye ben yıkadım derdim
En buyuk suc onlarda zaten gelseydi 1 hafta bile kalsa bunlar agzjni acip birsey diyemezdi simdi kvde şöyle düşunuyor dogumuna ben geldim ben baktim o 20 gun sonra toparlaninca gelicekannende de suç var niye gelmemiş ki doğumuna ne güzel kv sonra gelmeyi kabul etmiş başından.
seni kv eline bıraktığı için suçun büyüğü onda.
20 gün sonra annen gelince gidecekmi peki en azından bi umut var neden böyle zamanlarda kızın annesinden ilk gelmesi bekleniyorki yeri gelince diyorlar sende benim kızımsın ne soğuk bi lafCanım ben antlyada oturuyorum kv de ista istanbulda
Uzak oldgu icin kalmak istiyor bo gitse rahat edicem ama aannemin 20 gun sonra helecgni duyfya gitmez daha... bebekle zaten hep ben ilgileniyorum o hep ev isleri yapiuor. Ama laf sokmlari yokmu noyle skmdi kocamla ikisi salonda oturuyor ben yatak odasindayim kovamla arami acti
Amaaan gelmediği daha iyi olmuş annenin. Gelseydi de kayın validenle birbirine girerlerdi. Yaşadığımız bişey yani. Kız kardeşim kayın validesi kıskançlık yapıp ortalığı karıştırmıştı. Anneme bana, kardeşime bir sürü eziyet etmişti. Kardeşim de kaynanasını sepetlemişti sinirinden. Ortalık birbirine girmişti. Boşanma noktasına geldiler o olay yüzünden. O derece. Kadın entrika bırakmayıp çevirmişti. Oğlu da anasını tutmuştu. Biz de kızla çocuğu alıp gidiyoruz falan demiştik. Ortalık bayağı karışmıştı. Gelmedi diye üzülme yani. Eşine de annem rahat edemeyiz diye gelmedi de.Meraba arkadaslar bir hafta oldu dogum yapalı hadi bismillah.. bilen bilir dogumuma annem gelmedi bir gun sonra kv dem geldi .... allahima sukurler olsun dunya tatlisi saglıklı bir bebek dogurdum okadar stresli hamileliktwn sonra... esimide bilen bilir ama dogumdan sonra bir insan bu kadarmı degisir bana karsi hep bebekle benle ilgileniyor... neyse annesi geldi olanlar oldu vay efendim neden senin annen gelmedi o gelse ben 20 gun sonra gelecektim neyse annesine ters konusdum diye esimde senin annen baban bu eve gelmicekde bilmm nede anneside destek verdi.. sonra eltim kusmus kvdme benim dgumuma gelmedi diye kvdemde dioki onlar bana kustu senin yuzunden senin annen dogumdan 20 gun sonra geldikten sonra ne anlamı kaldı bilmem ne bende dedimki yaa korkma gelmicek annem soylicem gelme diyeicin rahat olsun diorum.. esimde annesine susss dio devamli hergun ayni seyleri tekrarliyor kocam simdi uzulme dedi bugun bana ... ama bi yandanda bana laf ettiriyor... ne zaman gidicek bu kadin bilmiorum benim oglumun evi degilmi2 ay kalcam diyor.. 2 dkka sonra yuzume guluyor
Bu da gelir bu da geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?