Aynen öyle...diğerlerine kiyasla bayagi basit geldi bana bu dert... Onlar geçtiyse bunlar yarin sabaha unutulur bencehannesli önceki konuları bildiğin için mi böyle yazdın? ben bildiğim için buna benzer birşey yazacaktım, seninkini görünce "beğen" butonuna basmakla yetindim, ama benim gibi mi düşündün diye merak ettim
Aynen öyle...diğerlerine kiyasla bayagi basit geldi bana bu dert... Onlar geçtiyse bunlar yarin sabaha unutulur bence
Meraba arkadaslar bir hafta oldu dogum yapalı hadi bismillah.. bilen bilir dogumuma annem gelmedi bir gun sonra kv dem geldi .... allahima sukurler olsun dunya tatlisi saglıklı bir bebek dogurdum okadar stresli hamileliktwn sonra... esimide bilen bilir ama dogumdan sonra bir insan bu kadarmı degisir bana karsi hep bebekle benle ilgileniyor... neyse annesi geldi olanlar oldu vay efendim neden senin annen gelmedi o gelse ben 20 gun sonra gelecektim neyse annesine ters konusdum diye esimde senin annen baban bu eve gelmicekde bilmm nede anneside destek verdi.. sonra eltim kusmus kvdme benim dgumuma gelmedi diye kvdemde dioki onlar bana kustu senin yuzunden senin annen dogumdan 20 gun sonra geldikten sonra ne anlamı kaldı bilmem ne bende dedimki yaa korkma gelmicek annem soylicem gelme diyeicin rahat olsun diorum.. esimde annesine susss dio devamli hergun ayni seyleri tekrarliyor kocam simdi uzulme dedi bugun bana ... ama bi yandanda bana laf ettiriyor... ne zaman gidicek bu kadin bilmiorum benim oglumun evi degilmi2 ay kalcam diyor.. 2 dkka sonra yuzume guluyor
Canım ben antlyada oturuyorum kv de ista istanbulda
Uzak oldgu icin kalmak istiyor bo gitse rahat edicem ama aannemin 20 gun sonra helecgni duyfya gitmez daha... bebekle zaten hep ben ilgileniyorum o hep ev isleri yapiuor. Ama laf sokmlari yokmu noyle skmdi kocamla ikisi salonda oturuyor ben yatak odasindayim kovamla arami acti
Haklısında benim mevzu baska kayinvalide piskolojik manyak.. ayni seyleri tekrarlayip duruyor anca bu sabah beni birilerine sikayet edyodu tleefonda yok o duzelene kadar 3 ay burdayim onun annesi gelmicek bu eve dolapta utuleri ben yaptim pasaklida bilmem nede pislik kari hamilelgim n son gunleri nasil yapablrdm onları ben sonra esime anlattim bunlari dayanamiyorum artik dedimm oda kalkip ne desin annem hakli senin annenler bu eve gelemezler dar gunde gelmedi iyi gunde gelicelBen iki tarafa da Uzağım doğumda annem geldi kv hemen gelmeye niyetliydi ama 1 hafta sonraya ayarladim biletini. O da ona bozuldu. He geldi de ne oldu bi yemek yapti o da bogazıma dizildi. Yemek yapacak mıyız gerek var mı 4 günlük çorba var çorba var zaten diyor. Bi gün ütü yapti o da bebisin kiyafetleri tansiyonu düsmüş eşim tamamlamis. Ama gezecekse herkesten önce hazır olur. 19. Gün gitti ama son hafta eşime yeter artık gitsin demeye başlamıştım. Ama annesini şikayet etmiyordum yalniz kalmayı özledim seninle, kendi evimde odaya hapis yaşıyorum diyordum.
hiçbir şeye el sürmedim ben de eşimi yanında bırakmadım benimle odadaydı hep. eşim yokken de çıkmadım odadan.
Biz de iki kere küstük eşimle onun yüzünden ama boşver. Ben öyle yaptım. eski konularını bilmiyorum ama kocanla bozuşma kv nin günü sayılı gidecek nasılsa.
en son valla eşime dedim al anneni gezdir diye evde yalnız kalayım kafamı dinleyeyim amacım.
Annen gelse de ben neden erken gelmedim diyecekti meraklanma.
Haklısında benim mevzu baska kayinvalide piskolojik manyak.. ayni seyleri tekrarlayip duruyor anca bu sabah beni birilerine sikayet edyodu tleefonda yok o duzelene kadar 3 ay burdayim onun annesi gelmicek bu eve dolapta utuleri ben yaptim pasaklida bilmem nede pislik kari hamilelgim n son gunleri nasil yapablrdm onları ben sonra esime anlattim bunlari dayanamiyorum artik dedimm oda kalkip ne desin annem hakli senin annenler bu eve gelemezler dar gunde gelmedi iyi gunde gelicel
Gönderirmi hic bu bizim dinavimiz katlan biraz dio hrm ben bu kariya katlncam hemde benim annem gelmicek bu eve kocamnda aklina hirdi oda istemiyo artik gelmelerinigöndersin kocan anasını o zaman
madem çenesi durmuyor
bu arada saglıkla büyüsün bebiş
Gönderirmi hic bu bizim dinavimiz katlan biraz dio hrm ben bu kariya katlncam hemde benim annem gelmicek bu eve kocamnda aklina hirdi oda istemiyo artik gelmelerini
bebeğiniz hayırlı olsun öncelikle..Ay
Aynen oyle basima kakiyor yaptiklarini zaten kvdmin piskolojik sorunlari var... o yuzden kocamda her dedgne he diyo deliricem ya dogum yaptim sanki ben insan degilim
Öyle evet karisamaz ama karisiyor iste kocaminda fikrini degistirdi annen dar gunde yanimizda olmadi 20 gun sonrada gelemez o gelirse ben giderkm diyor bilmiyorum napicamYardima yada hayirli olsun gelmemis yani laf sokusturmaya gelmis gelmeseydi daha iyi hemde kim olursa olsun benim evime kimin gelecegine veya kimin gelmeyecegine kimse karisamaz kusura bakmasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?