dogum yaptım gene aynı şeyler..

Aynen öyle...diğerlerine kiyasla bayagi basit geldi bana bu dert... Onlar geçtiyse bunlar yarin sabaha unutulur bence

Tek sizin annenizin torunu mu niye bunu dile getirip duruyo , bir iyilik yapacaksan Allah için yapıcaksın. Yaptıktan sonra ısıtıp ısıtıp insanların önüne getirirsen bi kıymetide kalmaz. Demekki oğluna değer vermiyosun derim ben olsam onunda çocuğu babamızın evinden getirmiyoruz. Önceki konularınızı bilmiyorum ama anneniz gelmiyosa ben olsam sürekli kayınvalidemin 20 gün sonra gelicem laflarını çekmemek için birini tutardım bana yardımcı olucak. Ne yani 20 gün boyunca atom mu parçalayacakmış evinde, yeni bi genetik tür mü üretecekmiş insan niye torununu görmek istemez ki??? Ve eşiniz sizi korumuyorsa kendinizi savunun malesef yapısı buysa bunu öğrenmeniz gerekicek. Ayyyy kayınvalideniz beni boğdu resmen

by by bebeğini Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
bir arkadaş yukarıda çok güzel fikir vermiş kesinlikle onu uygula
hatırlatamadım kim olduğunu "iyiki geldin anne bu konuyu aklıma getittirme üzülüyorum" v.s.
bir yorumdu
bide normal doğum mu yaptın sezeryan mı?
eğer normal ise keşke eşin baksaydı izin alıp bikaç gün

Biliyorum zor ama umursamasaniz yalnızca bebegonize odaklansaniz oda stres olacak yazık yavruma

Anlayamıyorum ya hakkatten eşinizin annesi nasıl bir dava güdüyor. Gelmeseymiş efendim, siz zorla mı çağırdınız. 20 gün sonra gelseymiş ya da hiç gelmeseymiş... Eşinize demediniz mi, ailem gelmemeyi tercih etti anneni zorla çağırmadık neden ikisini kıyas ediyorsun diye. Hem oğlumun evi 2 ay kalıcam diyor hem erken geldim diye sıkıntı çıkartıyor. Kocan üzülme dediyse isyan et sende, dayanamıyorum de ağla bağır çağır, bebeğim oldu yine sorun heycanımı yaşamayacakmıyım ben de. Üz üz ki sütüm kesilsin diye acitasyon yap, eşin evden gidince kv nin burnundan getir, eşin eve gelince yine başla ağlamalara dayanamıyorum ne yaptım ben size de. Senin kv yi anca bu paklar. Şuna bak ya kadın doğum etmiş, yok eltisi yok dıdısı yok erken geldim oğlumun evi... Ne gereksiz muhabbetler.

Ben iki tarafa da Uzağım doğumda annem geldi kv hemen gelmeye niyetliydi ama 1 hafta sonraya ayarladim biletini. O da ona bozuldu. He geldi de ne oldu bi yemek yapti o da bogazıma dizildi. Yemek yapacak mıyız gerek var mı 4 günlük çorba var çorba var zaten diyor. Bi gün ütü yapti o da bebisin kiyafetleri tansiyonu düsmüş eşim tamamlamis. Ama gezecekse herkesten önce hazır olur. 19. Gün gitti ama son hafta eşime yeter artık gitsin demeye başlamıştım. Ama annesini şikayet etmiyordum yalniz kalmayı özledim seninle, kendi evimde odaya hapis yaşıyorum diyordum.
hiçbir şeye el sürmedim ben de eşimi yanında bırakmadım benimle odadaydı hep. eşim yokken de çıkmadım odadan.

Biz de iki kere küstük eşimle onun yüzünden ama boşver. Ben öyle yaptım. eski konularını bilmiyorum ama kocanla bozuşma kv nin günü sayılı gidecek nasılsa.
en son valla eşime dedim al anneni gezdir diye evde yalnız kalayım kafamı dinleyeyim amacım.

Annen gelse de ben neden erken gelmedim diyecekti meraklanma.

Haklısında benim mevzu baska kayinvalide piskolojik manyak.. ayni seyleri tekrarlayip duruyor anca bu sabah beni birilerine sikayet edyodu tleefonda yok o duzelene kadar 3 ay burdayim onun annesi gelmicek bu eve dolapta utuleri ben yaptim pasaklida bilmem nede pislik kari hamilelgim n son gunleri nasil yapablrdm onları ben sonra esime anlattim bunlari dayanamiyorum artik dedimm oda kalkip ne desin annem hakli senin annenler bu eve gelemezler dar gunde gelmedi iyi gunde gelicel

Kocam annem akli ailen gelmicek diyor bu eve annemde bi 20 gune gelmyi dusunuyor neyapicam.ben

Bizimki de mevlid öncesi toz aldı. Ev çok tozluymuş diyor. ki doğum yaptim o hafta sonu kardesim aldi tozumu sonra da o geldi. E dedim 2 haftadır almıyorsun anne normaldir.

Senin annenin gelmemesi laf vermiş ağızlarına ama tabi ki gelsin annen. Gelmediyse geçerli bir sebebi vardır elbette.

Annen evlenirken hiçbir şey yapmadı mı sana da bu kadar rahat konuşabiliyorlar? kv oğlumun evi dedi bir kere nişanlıyken daha hem de ben de benim evim dedim. ne demişler yuvayı dişi kuş yapar. benim iznim olmadan kimse gelemez evime eşim de davet etmez. Yeni evliyken yaptı 1-2 kere şimdi geleceğiz diyen olsa bile beni arayıp müsait miyiz diye sorar.

ben son güne kadar iş yaptım ama 40+6 da doğurdum ben artık doğsun diye ekstra hareket ediyordum.

BeniM kv babamın korkusuna dedikodumu yapamaz kimseye. Yapmaz da dışarıya iyi görünmek için zaten öyle bir artısı var.

göndersin kocan anasını o zaman
madem çenesi durmuyor
bu arada saglıkla büyüsün bebiş

göndersin kocan anasını o zaman
madem çenesi durmuyor
bu arada saglıkla büyüsün bebiş
Gönderirmi hic bu bizim dinavimiz katlan biraz dio hrm ben bu kariya katlncam hemde benim annem gelmicek bu eve kocamnda aklina hirdi oda istemiyo artik gelmelerini

Napicam bunu annenlere nasil dicem bilmiyorum

Gönderirmi hic bu bizim dinavimiz katlan biraz dio hrm ben bu kariya katlncam hemde benim annem gelmicek bu eve kocamnda aklina hirdi oda istemiyo artik gelmelerini

benim annem gelmeyecekse seninde anan gidecek bidaha gelmeyecek de

Ay

Aynen oyle basima kakiyor yaptiklarini zaten kvdmin piskolojik sorunlari var... o yuzden kocamda her dedgne he diyo deliricem ya dogum yaptim sanki ben insan degilim
bebeğiniz hayırlı olsun öncelikle..
psikolojik sorunları olan sadece kv niz mi? bence sizin toplu terapiye ihtiyacınız var,hele ki bebekten sonra daha çok...

"annecim, annecim ben senin hakkini nasil oderim, sen bitanesin" de, boynuna saril op, hersey hallolur.

rabbim hayırlı sağlıklı bi ömür nasip etsin bebişinize.

Yardima yada hayirli olsun gelmemis yani laf sokusturmaya gelmis gelmeseydi daha iyi hemde kim olursa olsun benim evime kimin gelecegine veya kimin gelmeyecegine kimse karisamaz kusura bakmasinda

Yardima yada hayirli olsun gelmemis yani laf sokusturmaya gelmis gelmeseydi daha iyi hemde kim olursa olsun benim evime kimin gelecegine veya kimin gelmeyecegine kimse karisamaz kusura bakmasinda
Öyle evet karisamaz ama karisiyor iste kocaminda fikrini degistirdi annen dar gunde yanimizda olmadi 20 gun sonrada gelemez o gelirse ben giderkm diyor bilmiyorum napicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…