Öyle desem kocama daha cok inat edecel su an sessiz kalmaya calisiyorum.. anasina laf soyletmiyor ama ben sustugum zamanda 2 gundur esimin yuzune bakmiyorum kendi geliyor yanıma .benim annem gelmeyecekse seninde anan gidecek bidaha gelmeyecek de
Öyle evet karisamaz ama karisiyor iste kocaminda fikrini degistirdi annen dar gunde yanimizda olmadi 20 gun sonrada gelemez o gelirse ben giderkm diyor bilmiyorum napicam
verilen akılları uyguladın mı daha farklı ne söylenebilir ki postanı koyup dişini göstereceksin ya da susup devam edeceksin bu kadar basit...Kimse yokmuuuu akil verinnn nolur
oda kendi çapında haklı zaten dengesiz diyorsunuz annenizin gelmesi gerekirdi ogelmeyince iyice kendini haklı görmüş.annenizin sebebi ne gelememek için.bence bunları çok kafanıza takammaya çalışın yoksa sütünüz kesilebilir ben sezaryanla doğum yaptım annem 10 dakika aramız yürüyerek hast. çıktığım gün babm geldi bize sizin yüzünüzden benim düzenim bozuluyor dedidi bağırdı çağırdı annem yine 6 gün kaldı yanımda sonra babam kasık fıtığı vardı 1,5 yıldır ameliyat olmaya karar verdi annem ona bakmak için gitti ve yanlız kaldım emzirmeyide beceremiyordum ağla ağla helak oldum kan değerim 8 e dülmüştü düşük tansiyon sıkıntısıda yaşıyordum annem gündüz uğruyor gidiyordu 6.günden sonra hep yanlızdım babamdan dolayı başka sorunlarda yaşadım bebeğime mama başlamak zorunda kaldım sonundada sütüm kesildi elkt. makinalar aldım ama yok fayda etmedi hiç kendinize stres yapmayın yatak odasından çıkmayın bebğinizle uyuyup uyanın onlar salonda takılsın yine önünüze yemeğinizi getiyormuş ben sadece hast. ilk gün önüme geldi yedim sürekli bayılıyordum çünkü sonra hep ağır aksak kendim yaptım lahusa yatağım yapıpı bi keyifle yatamadım bile.En buyuk suc onlarda zaten gelseydi 1 hafta bile kalsa bunlar agzjni acip birsey diyemezdi simdi kvde şöyle düşunuyor dogumuna ben geldim ben baktim o 20 gun sonra toparlaninca gelicek
Konu degisdgi icin yazdım zaten kocamda istemior annemi annem gitsede annen gelemez diyor buraya..m bende o yuzden kaynanam niye burda fiktine kapiliyorum kadın laf sokup duruyor devamlı dayanamiyorum cevap veriyorum kavga ediyoruzsenin konulara hep ayni cevaplar veriliyor, sen tekrar basa sarip ayni seyi bidaha soruyorsun..
annen gelecekmis zaten, kv de gider, madem esin de simdi daha iyi, sen de gozmezden duymazdan gel..
annen gelse bu kez de ona ziplardi kaynanan, vay beni koymadilar eve diye.. hiic tartisma, bebeginle ilgilen, esinle kavga cikarma..
onun annesi geliyosa seninki de gelecek.. yok oyle yağma.. hem sebep neymis de gelmeyecekmis, neden istemiyomus?Konu degisdgi icin yazdım zaten kocamda istemior annemi annem gitsede annen gelemez diyor buraya..m bende o yuzden kaynanam niye burda fiktine kapiliyorum kadın laf sokup duruyor devamlı dayanamiyorum cevap veriyorum kavga ediyoruz
Annem gelmdi neymis bizim adetlerde kaynanan bakarmis bu kadinin agzına iş verdi.. kadin 10 gundur evimde bana diyorki hareketlerini duzeltmedikce ben3 aay gitmicem bu evden diyor bebege bakicam itikliuor sen bak ozaman sen dogurduysan dedim tlfnda birilerylenkonusuyor dedikodumu yapiyor dayanamiyorum yaoda kendi çapında haklı zaten dengesiz diyorsunuz annenizin gelmesi gerekirdi ogelmeyince iyice kendini haklı görmüş.annenizin sebebi ne gelememek için.bence bunları çok kafanıza takammaya çalışın yoksa sütünüz kesilebilir ben sezaryanla doğum yaptım annem 10 dakika aramız yürüyerek hast. çıktığım gün babm geldi bize sizin yüzünüzden benim düzenim bozuluyor dedidi bağırdı çağırdı annem yine 6 gün kaldı yanımda sonra babam kasık fıtığı vardı 1,5 yıldır ameliyat olmaya karar verdi annem ona bakmak için gitti ve yanlız kaldım emzirmeyide beceremiyordum ağla ağla helak oldum kan değerim 8 e dülmüştü düşük tansiyon sıkıntısıda yaşıyordum annem gündüz uğruyor gidiyordu 6.günden sonra hep yanlızdım babamdan dolayı başka sorunlarda yaşadım bebeğime mama başlamak zorunda kaldım sonundada sütüm kesildi elkt. makinalar aldım ama yok fayda etmedi hiç kendinize stres yapmayın yatak odasından çıkmayın bebğinizle uyuyup uyanın onlar salonda takılsın yine önünüze yemeğinizi getiyormuş ben sadece hast. ilk gün önüme geldi yedim sürekli bayılıyordum çünkü sonra hep ağır aksak kendim yaptım lahusa yatağım yapıpı bi keyifle yatamadım bile.
Dogum zamaninda yanimda olmamış annem o bakmış benim annem 20 gun sonra ben ayaklandıktan sonra gelicekmis gelmesin diyor.. kocaminda aklina girmis ben aileme nasil solerim bunuonun annesi geliyosa seninki de gelecek.. yok oyle yağma.. hem sebep neymis de gelmeyecekmis, neden istemiyomus?
ailenin yuzune karsi bi olay cikarirmi?Dogum zamaninda yanimda olmamış annem o bakmış benim annem 20 gun sonra ben ayaklandıktan sonra gelicekmis gelmesin diyor.. kocaminda aklina girmis ben aileme nasil solerim bunu
Kırmızıyla belirttiğim yerden sonrası fasa fiso.Şikayet eden gitsin kalmasın.Kalıyorsa,sadece senin için değil torunu ve oğlu için herşeyden önce Allah rızası için kalıyor.Ya iyilik yapacaksa yapsın,ya bu kadar rahatsız oluyorsa gitsin.Oğlumun evi 2 ay kalırım diye bir lüksü yok.Orası senin ve eşinin evi.Meraba arkadaslar bir hafta oldu dogum yapalı hadi bismillah.. bilen bilir dogumuma annem gelmedi bir gun sonra kv dem geldi .... allahima sukurler olsun dunya tatlisi saglıklı bir bebek dogurdum okadar stresli hamileliktwn sonra... esimide bilen bilir ama dogumdan sonra bir insan bu kadarmı degisir bana karsi hep bebekle benle ilgileniyor... neyse annesi geldi olanlar oldu vay efendim neden senin annen gelmedi o gelse ben 20 gun sonra gelecektim neyse annesine ters konusdum diye esimde senin annen baban bu eve gelmicekde bilmm nede anneside destek verdi.. sonra eltim kusmus kvdme benim dgumuma gelmedi diye kvdemde dioki onlar bana kustu senin yuzunden senin annen dogumdan 20 gun sonra geldikten sonra ne anlamı kaldı bilmem ne bende dedimki yaa korkma gelmicek annem soylicem gelme diyeicin rahat olsun diorum.. esimde annesine susss dio devamli hergun ayni seyleri tekrarliyor kocam simdi uzulme dedi bugun bana ... ama bi yandanda bana laf ettiriyor... ne zaman gidicek bu kadin bilmiorum benim oglumun evi degilmi2 ay kalcam diyor.. 2 dkka sonra yuzume guluyor
Kalıcakmış isdeKırmızıyla belirttiğim yerden sonrası fasa fiso.Şikayet eden gitsin kalmasın.Kalıyorsa,sadece senin için değil torunu ve oğlu için herşeyden önce Allah rızası için kalıyor.Ya iyilik yapacaksa yapsın,ya bu kadar rahatsız oluyorsa gitsin.Oğlumun evi 2 ay kalırım diye bir lüksü yok.Orası senin ve eşinin evi.
keşke hiç gelmeseymiş yahu bu kadın. siz en iyisi soyleyin gitsin, hatta annenize soyleyin o da gelmesin.annenizin soylediklerinden de anlaşılıyor ki o da size iyi gelmeyecek.Kalıcakmış isdehele bugünki kavgamızdan sonra hic gitmicek adım gibi eminim arkadaslar akıl verin nolur bugun birbirimize girdik kvdem tlfnumu almis karistiriyordu bende dedimki verirmsn telefonumu karisdrma dedim elimden cekyi niye gizledgin biseymi var kocan gelene kadar vermicem dedi bu telegonu niye korktun dedi bnde elinden alirim dedim gel al kolaysa bir tane koyarim dedi delirdim aglamaya basladim bbegimi aldi o seni sevmiyo beji seviyo dedi kufurler etti aileme bana laf soktu gidip gelip. Gitmeye niyeti yok
Çocuk gibisiniz ikiniz deKalıcakmış isdehele bugünki kavgamızdan sonra hic gitmicek adım gibi eminim arkadaslar akıl verin nolur bugun birbirimize girdik kvdem tlfnumu almis karistiriyordu bende dedimki verirmsn telefonumu karisdrma dedim elimden cekyi niye gizledgin biseymi var kocan gelene kadar vermicem dedi bu telegonu niye korktun dedi bnde elinden alirim dedim gel al kolaysa bir tane koyarim dedi delirdim aglamaya basladim bbegimi aldi o seni sevmiyo beji seviyo dedi kufurler etti aileme bana laf soktu gidip gelip. Gitmeye niyeti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?