- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 43
- 35
- Konu Sahibi Emirimoglum
-
Canimm içimde birikimleri çıkarmak için gelip karnına bastırıyorlar.ciksin diyeSezaryende karnınıza nasıl bastırdılar orayı tam anlayamadım ben ??
Allah aşkına ağzının payını ver bak böyle alıştırma şakın ben olsam hayatta dayanamamKızlar merhaba 10 gün önce doğum yaptım.
Doğum yaptığım gün hemşireler tampon yaparken ve karnıma bastirirlarken (en kötüsü buydu sezeryan oldum.fazlaliklar dışarı çıksın diye karnıma abstirdilar.sesimle hastaneyi inlettim) tum bu acılarıma kv gobegimi görür görmez aaa göbek hala aynı duruyor sanki hiç doğmamış gibi dedi.!
Ondan sonra hergun bebeğimi görmeye gelen misafirlerin yanında kendi akrabalarının yanında göbeği hala 9 aylık demeye devam etti.ve ben her bu sözü duyduğumda banyoya gidip ağlamayı tercih ettim.agzinin payını veremedim.ne yazık ki !
Hâlâ demeye devam ediyor.ne yapicam ne dicem bilmiyorum.yarin diyetisyene başlıyorum.o dediği için degil tabiki kendim için.biliyorum karnım kaldı.ama bebeğime her baktigimdaa iyiki diyorum iyiki doğurmuşum.zaman geçtikçe karnının gideceğinden eminim.ama kv benim bütün motivasyonumu kendime olan güvenimi bitiroyr.ve üstelik başkalarının yanında böyle demesi beni çok kırıyor... derdimi anlatmak istedim.
Bu ne biçim yorum yakayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Ağzımdan laf çıkmıyorAllah aşkına ağzının payını ver bak böyle alıştırma şakın ben olsam hayatta dayanamam
Siz erkek üye misiniz diğer konuya da bel altı yorum yapıyorsunuz. Hem de alakasız yerekayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Ben de sezaryenle doğum yaptım ama öyle bir şey yaşamadımCanimm içimde birikimleri çıkarmak için gelip karnına bastırıyorlar.ciksin diyeçok kötü bişey .
Siz erkek üye misiniz diğer konuya da bel altı yorum yapıyorsunuz. Hem de alakasız yere
Terbiyesizlik yapmis resmen kesin erkek uyeSiz erkek üye misiniz diğer konuya da bel altı yorum yapıyorsunuz. Hem de alakasız yere
kayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Milletin işi gücü yok mu anlamıyorum gerçekten. Şurada iki erotik birşey duyup zevk mi alıyorlar. Konu sahibi kusura bakma nolur isgal ettik konuyuTerbiyesizlik yapmis resmen kesin erkek uye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?