Doğum yaptım.gobegin 9 aylık gibi diyen kv

kayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Mune arkadaş 22 yaşında lise mezunu bir diş hekimi (!) Ve neredeyse bütün yorumları bel altı.

insanların yanında kendini küçük düşünmek isteyen validenize cevap vermeyin.
validenize üzülün demek ki ona da bu davranışları yapmışlar bunları görmüş ki size de aynısını yapıyor
üzülmeyin eşinize evinize bebeginize odaklanın.
hiç olmadı misafir kabul etmeyin yada validenizi davet etmeyin
.karnınız sporla düzelir toparlar merak etmeyin

Gobek normal 10 gun sonra tamamen gitmez..9 ayda buyuttugun gobek nasil gitsin kisa surede :) ben cok kilo aldigimda yavas yavas gitti sukur..en son dogumdada oyle cok kilo almamistim ama gobek farkli birsey..hemen gobegin inincede sıkılaşmaya ihtiyaç duyuyosun..

Sende ona koskoca canli cikti icimizden de boru degil diye karsilik ver.. takmana degmez o kiloyu 1-2 sene icinde verirsin hatta daha zayif bile olursun

benim kv dede onceki gebelikte kameradan gorup kilolu oldugumu soylemisti :) sanki ben bilmiyorum doya doya yemistim sukur :) gelip gorunce o kdrda almamissin demisti ... halbuki 25 kilo almistim yani..kendileri kilolu oldugu icin fazla takinti yapiyolar.. ben takmadim cok sukurki 1 sene icinde verdim kilomu..onada birsey diyolar bu sefer.. cunku aktifim hareketliyim vs. Bu seferde sen veriosun biz veremioz oluyo :)

10 gün daha çok yeni gayet normal göbeğinizin olması benim ablam 27 kilo almıştı hamileyken sezaryen yaptı ve göbeğimde kaldı ama bir ayda gitti hepsi zaten bebekle ugrasmaktan hızla zayıflarsınız göbeğinizde ödem şiş çekilir dert etmeyin bu kadar kaynananızıda bi kere bozsanız hiç fena olmaz

Ağzımdan laf çıkmıyor
Bak seni en iyi anlayacaklardan biriyim
Ben de çok sessiz vi insanım bilio mısın
Sıcakkanlı bile diilim
Hakkımı arayamayan çoğu zaman ezilen hatta....
Hatta ve hatta sana örnek veriyim kayınpederim de ben sessizim die gelin armut soy da yiyek gelin şekerimi koy çayıma tarzı şeyler söylüyordu ulan dedim sene de bir görüyoz idare et sustum
İkinci gidişimde ders çalışmaya gitmiştim çalışırken başladı yemek yenmese de oturulurmuş sofraya
Ulan ben İstanbul'da doğdum büyüdüm sen mi eğiticen beni
Keyfi bişey diil ki ders çalıştığım için yemek yemiştim ki komsantremi bozamam
Israr edio ben içerdeyim
Bi patladım
Madem olgun diilim pısırığım cinnet mi geçirmem lazım
Açtım ağzımı yumdum gözümü eşyalarımı toplarım gittim ağlaya ağlaya ve elini öpmedim eşim öp dddi bi de ödül mü vericem dedim
O zamandan beri de aramıyorum
Heeee çok sessizim yaaa

Kuzum etrafımızda anlayışsız insanlar hep olacak. Biz sustukça da onlar konuşacak. Kendini topla, lohusasın sen. Ağzına geleni say. Ne biçim edep ben anlamıyorum ya. Yen'i Doğum yapmışsın. Lohusasın. Gönlünü hoş edeceği yerde kalbini kırıyo. Biz ne kadar bekledik bu yavrulara kavuşmayı. Şimdi kendini bilmezleri ettiği laflar yüzünden en güzel zamanımızı huzursuz mu geçirelim. O nasıl ki milletin içinde sana bunları söylüyo sen de daha kırıcı konuş ki bir daha ağzını açamasın. Söyle kayınvalidene: sen de bi tane daha getir de 9 aylık göbek 1 haftada gidiyo mu kendin tecrübe et.

Sezaryenle doğum yaptm bende karnıma filanda bastırmadılar.
6 7 ay sonra göbeğim filan kalmadi 10 günde gitmez acele etmeyin.
Bana kilo almışsn diyenlere yumurtlamadım ben doğurdum diyordum.

İyi de daha on günlük tabi ki hemen gitmez

Sana bunu kv demiş bana babam dogum yaptıktan sınra görmeye geldiginde hani dogurmuştun sen karnında hala bebek durutor demişti
Göbegim için
Boşver herkes konusuyor işte

Sevgili konu sahibi daha 10 günlük çiçeği burnunda bir annesin. Kayınvalideni, göbeğini falan boşver. Bebeğinle yakınlaş. Diyetisyene gitmen güzel tabi ama daha şimdiden kilo derdine düşmene gerek yok. Emziriyor musun?

kayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Mune kooooşşşş cümbüş var. Birilerinin canı sıkılıyor. Bizim de canımızı sıkmak istiyor

40ın çıkana kadar yavaş yavaş inecek şişlik. Biraz sabırlı ol. Diyet için erken. Çok su iç. Kaynanaya da cevap ver. Onlar söylerken sorun olmuyor da gelin cevap verince mi kötü oluyor? Hiçççç takma. Kendi doğum yapar yapmaz göbeği dümdğz mü olmuş sanki..

Bide baba yani...

Benim bi is arkadasi erkek demisti ilk gebeligimde.. bu kdr kiloyu nasil verceksin diye.. verilmez diye..bende kac defa dogurdunda bileceksin deyince bayaca bozuluvermisti :)

Bide baba yani...

Benim bi is arkadasi erkek demisti ilk gebeligimde.. bu kdr kiloyu nasil verceksin diye.. verilmez diye..bende kac defa dogurdunda bileceksin deyince bayaca bozuluvermisti :)

Bazı insanlar çok densiz
Arkadasımın eşi gecen hafta kilo almışsın ama kalçalar büyümemiş benim eşimin kalçaları kocaman olmuştu dedi
Ben sok oldum arkdasıma baktım hiç sallamadı bile
İnsanlar yorum yapma hakkını nereden buluyorlarsa artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…