- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Emirimoglum
-
kayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Oha diycemde demiyorum :)kayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Tövbe tövbe bu nasıl yorum gülsemmi aglasammı bilemedimkayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Bak seni en iyi anlayacaklardan biriyimAğzımdan laf çıkmıyor
kayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Kızlar merhaba 10 gün önce doğum yaptım.
Doğum yaptığım gün hemşireler tampon yaparken ve karnıma bastirirlarken (en kötüsü buydu sezeryan oldum.fazlaliklar dışarı çıksın diye karnıma abstirdilar.sesimle hastaneyi inlettim) tum bu acılarıma kv gobegimi görür görmez aaa göbek hala aynı duruyor sanki hiç doğmamış gibi dedi.!
Ondan sonra hergun bebeğimi görmeye gelen misafirlerin yanında kendi akrabalarının yanında göbeği hala 9 aylık demeye devam etti.ve ben her bu sözü duyduğumda banyoya gidip ağlamayı tercih ettim.agzinin payını veremedim.ne yazık ki !
Hâlâ demeye devam ediyor.ne yapicam ne dicem bilmiyorum.yarin diyetisyene başlıyorum.o dediği için degil tabiki kendim için.biliyorum karnım kaldı.ama bebeğime her baktigimdaa iyiki diyorum iyiki doğurmuşum.zaman geçtikçe karnının gideceğinden eminim.ama kv benim bütün motivasyonumu kendime olan güvenimi bitiroyr.ve üstelik başkalarının yanında böyle demesi beni çok kırıyor... derdimi anlatmak istedim.
Canimm içimde birikimleri çıkarmak için gelip karnına bastırıyorlar.ciksin diyeçok kötü bişey .
Bide baba yani...İyi de daha on günlük tabi ki hemen gitmez
Sana bunu kv demiş bana babam dogum yaptıktan sınra görmeye geldiginde hani dogurmuştun sen karnında hala bebek durutor demişti
Göbegim için
Boşver herkes konusuyor işte
Sezaryende karnınıza nasıl bastırdılar orayı tam anlayamadım ben ??
Bide baba yani...
Benim bi is arkadasi erkek demisti ilk gebeligimde.. bu kdr kiloyu nasil verceksin diye.. verilmez diye..bende kac defa dogurdunda bileceksin deyince bayaca bozuluvermisti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?