Doğum yaptım.gobegin 9 aylık gibi diyen kv

10 gunluk lohusasiniz ve diyetisyene mi gideceksiniz?
kesinlikle gitmelisiniz hatta cok gec kalmissiniz cunku dunyada tek sezeryan olan ve gobegi 40 gunden once inmeyen sizsiniz.. milletin daha ameliyathaneden cikarken iniyor

kayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah

Ya igrencsiniz.. Usenmedim butun mesajlarinizi sikayet ettim.. Umarim icinizdeki pislikleri daha fazla dokmeden banlanirsiniz..

Konu sahibi hiç üzülmeyin.
İki sezaryen oldum. Göbeğim falan yok.
Daha çok yeni, kendinize zaman tanıyın.

Cuuss deseydin terbiyesiz densiz herif..bu erkekler ozellikle ne saniyolar kendini.. bi kadini bu kdr rencide ediyolar..ki hamile bi kadina ne sekil bakiyolar demek.. yeminle midem bulaniyo bu tiplerden...

kayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Konu sahibi arkadaşim..Bak senin kayinvalideye aynı böyle üstteki gibi yorum yapan cadi bi gelin lazımmış hakettigi bu çünkü.. Siz saygılısiniz fazlasıniz ona..

Siz kendinizi üzmeyin Allah'a havale edin kayinvalidenizi..Destek olması gereken yerde yersiz konuşan cahil bi kadın belliki.
Kilonu da verirsin zaman içinde.Göbek zaten gidecek öyle kalmaz dert etme.
Kayinvalidende bundan sonra sana ne derse desin bi kulağından girip ötekinden çıksın..

Ben de sezeryanla dogum yaptim.Karnima kimse bastirmadi.Hangi hastaneymis acaba .Dusuncesiz kayinvalidenizi de ciddiye almayin .Belli ki aklina geleni konusuyor.Yeni dogum yapmis kadina denilecek laf mi , simdiden diyet yapmayi dusunmeyin, sutunuz etkilenebilir.

10 günlük ameliyatlı lohusasınız ya siz. Densiz densiz konuşanlara bakmayın. Diyet içinde çok erken bence. Misafir kabul etmeyin bir süre. Bebeğinizle ilgilenin. Ruhunuzda vücudunuzda dinlensin biraz.

Doğum yapalı 1 hafta bile olmamıştı kaynana kayınbaba göbeğin kaldı nasıl gidecek bu göbek. Sanki çaresiz hastalığa düşmüşüm gibi neden böyle oldu niye böyle derdine düşmüşlerdi. Hiç muhattap olmadım 3-4 gün konuşup sustular.

Bebeğim 8 aylık, nasıl bu kadar zayıfladın niye zayıfladın neden yemek yemiyosun derdindeler.
Boş insanlar boş işlerle uğraşır.

Zamanla göbeğin inecek hiç cevap verme kafanada takma

Ay 10 gün olmuş daha doğum yapalı ne diyeti. Bütün doğum çantası hazırlama önerilerinde hastane çıkışı kıyafetlerinizi hamile kıyafetlerinden alın çünkü o göbek hemen inmiyor yazar.

Kayınvalideniz gerçekten kötü niyetli ve sinsi sanki anormal bir durum varmış gibi durup durup bunu söylediğine göre.

Iyi de neden umursuyorsun ki? Biliyorum yeni dogum yapan kadinlar fazla hassas olur. Ben de oglumu dogurdugumda(30 kg almistim hamileligimde) yakin bi arkadasim ayni gun hastaneye ziyaretime gelmis ve "o ne kiz almadilar mi bebegi, hala karninda sanki" diyip gulmustu. O fark etmemisti ama benim psikolojimi mahvetmisti. Takilmamak fok zor farkindayim ama su an umursayacagin son sey fazla kilolarin olmali. Su an senin stresten uzak bol bol ve faydali beslenip bebegine yeterli sutu uretmen lazim. Ayrica dikislerinin vs duzelmesi lazim. En son sey su an gobegin! Ben de iki kere sezaryen oldum acisini bilirim. Kendine ve bebegine odaklan. Inan benisu an goren 2 cocuk dogurmus demiyor. Ilerde bebeginin pesinden kosarken gobegin de erir, fazla kilolarin da.. Saglicakla....

Benimki de baskalarinin yaninda demedi de benim yuzume dedi suan 52 kiloyum.simdi de bi daha ki geldiginde kilo almis olarak gorecegim seni diyor :)bebegin pesinden kosmaktan kilo falan kalmiyor odemleriniz gobeginiz de gidecek.

Canimm içimde birikimleri çıkarmak için gelip karnına bastırıyorlar.ciksin diye çok kötü bişey .
Yok öyle birşey. Hayatımda böyle saçmalık duymadım. Bende Sezeryan oldum hiç de böyle birşey yaşamadım göbeğim de kalmadı.
Bol bol emzir bol sıvı tüket baklava börekden uzak dur. Zaten diyetisyen sana diyet verecek değil yani protein ağırlıklı ve yeşil salata tüket derim üç ay içinde fıstık gibi olursun 1 sene içinde de eski formuna dönüyorsun

Kötü etkilenmişsin.
Takma diyeceğim ama takacaksın.

Daha yeni doğum yapmışsın zaten
Bebek için koşturmaktan farkında bile olmadan verirsin diye düşünüyorum.

Kv bi daha konuşursa şimdi kilolu olmak moda.
Modaya uyuyorum de gül geç

doğum yapalı henüz kaç gün olmuş ki bence kimseye aldırış etmeyin fazla bebeğinizin tadını çıkarın

Yuh!
Bu cirkin laflar ve Allah'in icinde oldugu 'insAllah' kelimesi ayni cumle icinde kullaniliyor olamaz!!

Benim kv denin lafı :) benimkide aynı şeyleri söyledi hemde hamilelikte 10 kg filan almıştım ben eskisinden daha zayıf olurum sen merak etme dedim benim yapım böyle zaten güzelim dedim şimdi bebeğim 13 aylık eskisinden daha zayıf oldum. Bi kere naparsan yap o göbek 6 ay şiş kalacak kilo değil o doğum şişliği. Sen abur cubur yeme verirsin hiç canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…