- 23 Şubat 2016
- 215
- 116
- 23
- Konu Sahibi Free madam
-
Insallah siz bizim durumumuzda olmazsiniz cunku gercekten kafayi siyirmak uzereyim.nereden baslasam diye karar kara dusunuyorum.Allahtan cocugum huysuz uyumayam bi cocuk degil,sukurler olsun ki.ben adam tek kalmasin babalik duygusuna alissin bir an once diy cikip evime geldim dogumdan sonra.ama adamin beni dusundugu yok.keske annemde kalsaydim orda ohh keyfim.yerinde annemle bakiyorduk bebegime donusumlu olarak, ama bilemedim isteCok zor bir durum. Ben de hamileyim,dogunca nasil olacagiz kim bilir. Esimle kavga edip.duruyoruz.. her dedigine aliniyorum oturup agliyorum. Komik bir duruma dusuyorum hatta artik.
Sana oyle yardimci olurum boyle isini gorurum askim diyen adam simdiden amaaan bosver diyip birseye elini surmuyo,sonra da vay sen pasaklisin bunlarin burda ne isi var.diye basliyo.. hamile halimizle logusa halimizle hizmetciliklerini yapma yemini etmisiz sanki....
Elleme birseyi bosver,ev daginik kalsin,kaslarini saclarini duzelt,ona da tavir al.. anlarsa anlar. Anlamazsa da birgun anlar elbet. Cocugu da sevmesi icin bile verme eline. Bak bakalim bi el mii yaman beymi..
canım beni annem 10 günlük iken izmitten bursaya getirdiKizlar selam,
Evimdeki bocek istilasindan buradaki.arkadaslarin fikirleriyle az cok kurtuldum sayilir.tekrar tesekkur ederim herkese.
Gelelim asil meseleye..
Kizim bir aylik oldu bugun,onun ailemize katilacagini ogrendigimiz gun içimizden gelen heyecan ve cosku seli yerini dinginlige ve sessizlige birakti.esim aksamlari eve gelince binvir zahmetle hazirladigim yemegi yiyip haberlere bi bakayim diye salona gecer.sanmayin ki tv izlesin.elinde telefon surekli bi araba sevdasi derdinde.yillardir bu boyleydi ama dogumdan sonra iyice bana batar oldu.zaten benim gunduz ve geceleri canim cikiyo bebekle ilgilenmekten.soylemesem biraz ilgilen ben yemek yiyim banyoya gireyim diye orali degil.ama sevmeye gelince agucuk agucuk hesabi.aglayinca da 'al annesi seni istiyo'
Hayir efendim! Beni felan istemiyor cocuk.kucaginda tuttugu yatim saattir ama yorulmustur beyfendi,eee biz anneler ne yapalim gece gunduz bizimle.
Gecen gece de ben gidip salonda yatayim uyuyamam dedi.
Ben de ' ee ne yapalim yani ben de uyuyamiyorum ya sizip kalirsam ya biseye ihtiyac olursa nasil seslenecegim sana' dedim.
E ama ben yarin ise gidiyorum uykusuz olurum dedi. Ben de git nereye gidersen yat uyu deyince gitmekten vazgecti sagolsun,lutfetti.
Zaten kuafore gidemiyorum kendimden gectim kaslarim bogazici koprusu gibi birlesti nerdeyse.sac bas daginik,evime ve kendime vakit ayiramiyorum,10 dakika dusa girsem hazine bulmus hibi seviniyorum
Kizimin uyudugu zamanlarda da olan bisey yok ne muhabbet var ne flortlesme.elde telefon hep ayni...
Ben boyle hayal etmemistim ya,o kadar doluyum ki bazen kizim uyumayinca huysuzlaninca ona bagiriyorum,sonra da vicdan azabindan oluyorum.ama bittim ya kendimi hic bu kadaf degersiz gormemistim hayatim boyunca.deli divane asik oldugum adam gitti yerine sanki tanimadigim biri geldi.eve gelir gelmez sen nasilsin demek yok.sadece kizim nerde,ne yapıyor diye soruyor.ah keske sorunun sonunda da gercekten bi ihtiyaciyla ilgilense.niye aglar diye bana soruyor.sen bastan duzgun ilgilensen neden agladigini zaten bileceksin,aglayinca da anne kucagina vermek yerine gazi oldugunu,altini pislettigini anlayacaksin.
Logusayim hala,cogunuz gecer diyecek ama inan iz birakiyor,batakliktayim sanki.cirpiniyorum daha da batiyorum.kimsenin yuzunu gorneye sesini duymaya tahammulum yok,nasil basacikacagimi bilmiyorum..
Zaten annemde kaldim ama kizimi babasindan ayri tutmayim araya sogukluk girmesin diye evime gectim.kv de zaten gicigima gidiyor surekli bi karisma derdinde.ondan uzak duruyorum cocuk bakiminda ters dusuyoruz fikir olarakcanım beni annem 10 günlük iken izmitten bursaya getirdi
işe başladım iki hafta önce o azamana kadar bursada geçirdim.
zaten eşim yoğun çalışıyor
benle ilgilenemezdi
o yüzden iyiki gitmişim ailemin yanına bursaya.
pazarları görmeye geldi çocuğu öle öle o kötü dönemleri altlattık
yoksa kafayı yerdim
allah yardımcın olsun
aynı şehirde kaynanan yada annen varsa yardım iste onlardan
Tabiki de en guzel mutluluk bebegim ama yetisemiyorum tek basima.gecesi gunduzu ayri ama sevip sevip bi sikintisi oldugunda kucagima vermesine deli oluyorum.nasil alisirsa oyle gider mantigiyla hareket edip onu da dahil etmeye calisiyorum ama daha babaliginin farkina varamiyor yazik ki.Şimdi herkes beni topa tutacak ama..
Bir aylık bir bebeğiniz var..
Muhteşem bir mutluluk..
Dünyanın en büyük mucizesi anne olmak..
Onunla vakit geçirmenin tadını çıkarmayı deneseniz Biraz..
Elbette ki babadan destek beklemek hakkınız..
Yapmıyorsa da keyfinizi bozmayın..
Doya doy güzel vakit geçirin minişinizle..
Aynen oyle.benim hamileligim cok rahat gecti sukurler olsun ki.son ayima kadar kendi isimi kendim gordum gezdim tozdum.ruh halim de cok iyiydi esim de ustume titrerdi oyle bi alismisim ki merkexin kendim olmasina.simdi afalladim akldkm.cunku ben denen bisey kalmadi ortada.afedersiniz ama kendimi sagimlik inek gibi hissediyorumBen annemden yardım alacağım ilk iki ay yoksa yapamam sanırım şimdiden korkuyorum. Eşime zaten emanet edemem yeni doğmuş bebeğimi. Lohusalık hamilelikten daha ağır bir psikoloji bence
çok zor gerçekten ben yaşamadım ama anlayabiliyorum. Bi çocuk dünyaya getiriyorsun bunun için de daha çok ilgi bekliyorsun doğal olarak ama insanların tamamı anlayışsız davranıyor.Aynen oyle.benim hamileligim cok rahat gecti sukurler olsun ki.son ayima kadar kendi isimi kendim gordum gezdim tozdum.ruh halim de cok iyiydi esim de ustume titrerdi oyle bi alismisim ki merkexin kendim olmasina.simdi afalladim akldkm.cunku ben denen bisey kalmadi ortada.afedersiniz ama kendimi sagimlik inek gibi hissediyorum
Tabiki de en guzel mutluluk bebegim ama yetisemiyorum tek basima.gecesi gunduzu ayri ama sevip sevip bi sikintisi oldugunda kucagima vermesine deli oluyorum.nasil alisirsa oyle gider mantigiyla hareket edip onu da dahil etmeye calisiyorum ama daha babaliginin farkina varamiyor yazik ki.
9 aylık oğlum..doğumdan hemen önce annem geldi yaşadığım yere 40 ımı çıkardı öyle gitti çok iyi geldi..erkekler babalıklarını geç idrak ediyor..anneni çağır evineZaten annemde kaldim ama kizimi babasindan ayri tutmayim araya sogukluk girmesin diye evime gectim.kv de zaten gicigima gidiyor surekli bi karisma derdinde.ondan uzak duruyorum cocuk bakiminda ters dusuyoruz fikir olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?