- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.152
- 373
- Konu Sahibi Free madam
-
Basimdan gecti gordum yasadim,en azindan bi baskasina faydam olsun di miBenim sana akıl vermem gerekirken sen bana verdin
Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin,icim rahatladi valla ya.ne kadar pozitifisiniz.tipki benim hamile halim giniyani kayınvalide 10 dklık mesafede daha yardımcı olabılrdı aslında sana,birde ilişkiniz nasıl bılmıyorum ama acaba senden cekınıpmı gelmıyo,yoksa dil ucuylamı bişeye ihtiyacın varmı diye soruyor bılmıyorum..
ama eger kendnı kötü hissettigin birgün olursa de gel anne diye işine karıstırmadan dedıgım gibi emzırıp ver ve gazını cıkarıp uyutsun sen işine bak duşunu al..vs..
birde canım ben çok bunaldıgımda şunu düşünürdüm bu bir süreç hep bebek kalmayacak,bende bu evde hep bu halde olmayacagım..o büyüyecek hayat normal akışına kaldıgı yerden devam edecek..
sana bir bebek emanet edildi ve gercekten daha cok küçük,sen bu dünyada onun melegi olarak ona yardım edeceksın hayata hazırlayacaksın,sana muhtaç şuan biraz büyüyünce bukadar yükleri kalmıyor çünkü...
ama bunun ikiniz içinde bir süreç oldugunu unutmadan ve geçecegini bilerek günleri geçirmenı tavsıye ederım..
bebeklerın işi daha zor,onlar hiçbirşeyle başetmeyi bilmiyorlar henüz anneleri olmadan:)
güle güle büyüt meleğini ve pozitif kalmaya çalış canım:)
yani kayınvalide 10 dklık mesafede daha yardımcı olabılrdı aslında sana,birde ilişkiniz nasıl bılmıyorum ama acaba senden cekınıpmı gelmıyo,yoksa dil ucuylamı bişeye ihtiyacın varmı diye soruyor bılmıyorum..
ama eger kendnı kötü hissettigin birgün olursa de gel anne diye işine karıstırmadan dedıgım gibi emzırıp ver ve gazını cıkarıp uyutsun sen işine bak duşunu al..vs..
birde canım ben çok bunaldıgımda şunu düşünürdüm bu bir süreç hep bebek kalmayacak,bende bu evde hep bu halde olmayacagım..o büyüyecek hayat normal akışına kaldıgı yerden devam edecek..
sana bir bebek emanet edildi ve gercekten daha cok küçük,sen bu dünyada onun melegi olarak ona yardım edeceksın hayata hazırlayacaksın,sana muhtaç şuan biraz büyüyünce bukadar yükleri kalmıyor çünkü...
ama bunun ikiniz içinde bir süreç oldugunu unutmadan ve geçecegini bilerek günleri geçirmenı tavsıye ederım..
bebeklerın işi daha zor,onlar hiçbirşeyle başetmeyi bilmiyorlar henüz anneleri olmadan:)
güle güle büyüt meleğini ve pozitif kalmaya çalış canım:)
Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin,icim rahatladi valla ya.ne kadar pozitifisiniz.tipki benim hamile halim gini
Arada bi annem ugruyor onun o kadar faydasi var ki anlatamam.istedigim iki guzel soz.nasilsin hayatim,gunjn nasildi demesi.baska bisey istemiyorum inan kiLütfen bebeğinize bağırmayın o henüz bu dünyaya o kadar yabancı ki. İlk 3 ay anne karnının devamıdır. Koynunuzdan hiç indirmeyin kokunuza muhtaç şimdi. Bırakın ev işi beklesin eşiniz her gün yumurta yesin. Mümkünse haftada bir yardımcı gelsin temizlesin evi. Yakında kimseniz yok mu? Her gün 1 saat bile uğrasa yeter size. Eşinizle konuşun ama sakince. Bebek büyüsün eminim babası daha çok ilgilenecektir. 1 aylık bebeği tutmaya bile korkar eşler. İlk zamanlar benim eşimde öyleydi.
Bence sakince konuşun bu konuyu eşinizle. Bir loğusayı loğusalık yaşamayan anlamaz.Arada bi annem ugruyor onun o kadar faydasi var ki anlatamam.istedigim iki guzel soz.nasilsin hayatim,gunjn nasildi demesi.baska bisey istemiyorum inan ki
Eminim zor bir süreçtir..Ama eşiniz için de eminim ki zordur..Artık bir bebek var eşi onunla eskisi gibi ilgilenmiyor,her zaman hareketli mutlu olan karısı bugünler de yeni gelen bir bebek için onu boşlamaya başladı..sizin durumunuzu anlıyorum evet ama daha çok yeni eminim esiniz de siz de alisacaksiniz..Bosver in çirkin olun bir süre Bebeğinizi alın odaniza cekilin uyuyun uyanin emzirin. .bazi seyler zaman isterKizlar selam,
Evimdeki bocek istilasindan buradaki.arkadaslarin fikirleriyle az cok kurtuldum sayilir.tekrar tesekkur ederim herkese.
Gelelim asil meseleye..
Kizim bir aylik oldu bugun,onun ailemize katilacagini ogrendigimiz gun içimizden gelen heyecan ve cosku seli yerini dinginlige ve sessizlige birakti.esim aksamlari eve gelince binvir zahmetle hazirladigim yemegi yiyip haberlere bi bakayim diye salona gecer.sanmayin ki tv izlesin.elinde telefon surekli bi araba sevdasi derdinde.yillardir bu boyleydi ama dogumdan sonra iyice bana batar oldu.zaten benim gunduz ve geceleri canim cikiyo bebekle ilgilenmekten.soylemesem biraz ilgilen ben yemek yiyim banyoya gireyim diye orali degil.ama sevmeye gelince agucuk agucuk hesabi.aglayinca da 'al annesi seni istiyo'
Hayir efendim! Beni felan istemiyor cocuk.kucaginda tuttugu yatim saattir ama yorulmustur beyfendi,eee biz anneler ne yapalim gece gunduz bizimle.
Gecen gece de ben gidip salonda yatayim uyuyamam dedi.
Ben de ' ee ne yapalim yani ben de uyuyamiyorum ya sizip kalirsam ya biseye ihtiyac olursa nasil seslenecegim sana' dedim.
E ama ben yarin ise gidiyorum uykusuz olurum dedi. Ben de git nereye gidersen yat uyu deyince gitmekten vazgecti sagolsun,lutfetti.
Zaten kuafore gidemiyorum kendimden gectim kaslarim bogazici koprusu gibi birlesti nerdeyse.sac bas daginik,evime ve kendime vakit ayiramiyorum,10 dakika dusa girsem hazine bulmus hibi seviniyorum
Kizimin uyudugu zamanlarda da olan bisey yok ne muhabbet var ne flortlesme.elde telefon hep ayni...
Ben boyle hayal etmemistim ya,o kadar doluyum ki bazen kizim uyumayinca huysuzlaninca ona bagiriyorum,sonra da vicdan azabindan oluyorum.ama bittim ya kendimi hic bu kadaf degersiz gormemistim hayatim boyunca.deli divane asik oldugum adam gitti yerine sanki tanimadigim biri geldi.eve gelir gelmez sen nasilsin demek yok.sadece kizim nerde,ne yapıyor diye soruyor.ah keske sorunun sonunda da gercekten bi ihtiyaciyla ilgilense.niye aglar diye bana soruyor.sen bastan duzgun ilgilensen neden agladigini zaten bileceksin,aglayinca da anne kucagina vermek yerine gazi oldugunu,altini pislettigini anlayacaksin.
Logusayim hala,cogunuz gecer diyecek ama inan iz birakiyor,batakliktayim sanki.cirpiniyorum daha da batiyorum.kimsenin yuzunu gorneye sesini duymaya tahammulum yok,nasil basacikacagimi bilmiyorum..
Daha bebeğin 1 aylıkmış zaten babası Bebek adına birşey yapamaz çocuk tamamen sana muhtaç, eşin ev ile ilgilenir alışveriş yapar ortalığı toplar o kadar hayat müşterek elbette ama daha 1 aylık bebeğe eşit bakmanızı bekleme eşinden, şimdi çok normal bu hislerin çok zor günler saçını başını dert etme eminim yeni anne olarak çok da güzelsindit, eşinede dırdır yapma zamana bırak adam korkmasın çocuklu hayattan, erkekler bizim kadar güçlü dayanıklı değiller kendin ile kıyaslama, bırak Zamanla herşey yerine oturur, Allah sağlık versinKizlar selam,
Evimdeki bocek istilasindan buradaki.arkadaslarin fikirleriyle az cok kurtuldum sayilir.tekrar tesekkur ederim herkese.
Gelelim asil meseleye..
Kizim bir aylik oldu bugun,onun ailemize katilacagini ogrendigimiz gun içimizden gelen heyecan ve cosku seli yerini dinginlige ve sessizlige birakti.esim aksamlari eve gelince binvir zahmetle hazirladigim yemegi yiyip haberlere bi bakayim diye salona gecer.sanmayin ki tv izlesin.elinde telefon surekli bi araba sevdasi derdinde.yillardir bu boyleydi ama dogumdan sonra iyice bana batar oldu.zaten benim gunduz ve geceleri canim cikiyo bebekle ilgilenmekten.soylemesem biraz ilgilen ben yemek yiyim banyoya gireyim diye orali degil.ama sevmeye gelince agucuk agucuk hesabi.aglayinca da 'al annesi seni istiyo'
Hayir efendim! Beni felan istemiyor cocuk.kucaginda tuttugu yatim saattir ama yorulmustur beyfendi,eee biz anneler ne yapalim gece gunduz bizimle.
Gecen gece de ben gidip salonda yatayim uyuyamam dedi.
Ben de ' ee ne yapalim yani ben de uyuyamiyorum ya sizip kalirsam ya biseye ihtiyac olursa nasil seslenecegim sana' dedim.
E ama ben yarin ise gidiyorum uykusuz olurum dedi. Ben de git nereye gidersen yat uyu deyince gitmekten vazgecti sagolsun,lutfetti.
Zaten kuafore gidemiyorum kendimden gectim kaslarim bogazici koprusu gibi birlesti nerdeyse.sac bas daginik,evime ve kendime vakit ayiramiyorum,10 dakika dusa girsem hazine bulmus hibi seviniyorum
Kizimin uyudugu zamanlarda da olan bisey yok ne muhabbet var ne flortlesme.elde telefon hep ayni...
Ben boyle hayal etmemistim ya,o kadar doluyum ki bazen kizim uyumayinca huysuzlaninca ona bagiriyorum,sonra da vicdan azabindan oluyorum.ama bittim ya kendimi hic bu kadaf degersiz gormemistim hayatim boyunca.deli divane asik oldugum adam gitti yerine sanki tanimadigim biri geldi.eve gelir gelmez sen nasilsin demek yok.sadece kizim nerde,ne yapıyor diye soruyor.ah keske sorunun sonunda da gercekten bi ihtiyaciyla ilgilense.niye aglar diye bana soruyor.sen bastan duzgun ilgilensen neden agladigini zaten bileceksin,aglayinca da anne kucagina vermek yerine gazi oldugunu,altini pislettigini anlayacaksin.
Logusayim hala,cogunuz gecer diyecek ama inan iz birakiyor,batakliktayim sanki.cirpiniyorum daha da batiyorum.kimsenin yuzunu gorneye sesini duymaya tahammulum yok,nasil basacikacagimi bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?