Doğum yaptim hayatim değişti. .(koca sorunsali)

Zaten annemde kaldim ama kizimi babasindan ayri tutmayim araya sogukluk girmesin diye evime gectim.kv de zaten gicigima gidiyor surekli bi karisma derdinde.ondan uzak duruyorum cocuk bakiminda ters dusuyoruz fikir olarak

Bence annenizde falan kalmayın uygunsa anneniz ara sıra gelsin sizde kalsın. Kalamiyorsa kayinvalide kalsın. Baktirin ona. Ogretin doğruyu yanlışı. Tahmin edebiliyorum surtustugunuz konular vardır biz böyle yaptık böyle gördük vs diyordur. Ama o benim gibi yapmıyor diyerek onu elemeyin ona kendiniz gibi yapmayı Ogretin bu sizin kazanciniz olacak. Allah üzüm ömürler versin daha çok vakit gecireceksin bebeginle her an sen bakamazsin illa ki bir yerde destek alacaksın kayinvalideden şimdiden onu yontmaya başlarsan daha çok istifade etmiş olursun kendini de daha az yipratirsin.

Meraba canım benım de ıkı bıcuk yasında kızım var sen suan logusasın ve hersy bunalıma gırmene neden oluyor.. Benden daha agır gecıren yoktr annem yanımda ıdı kayınvalıdem ust ktta ama hep bana her dedıklerı batıodu ıkısınınde kavga etmeyen ben hergun kavga edıodum herkesle hersey batıyordu tak tak cewap verıodum kızım ölücel sanıodum sacımı agdamı hıc bırsey yapamıodum cok kotı zamanlardı ınan kı ama kırkı cıktı artı 3aylık oldu rahatladım..esım kucagına bıle alamıodu kızımı korkudan dusun senınkı gene alıomus bende o da yok .. Gecıyor ınan kı dua et ıyı olcaksın erkekler bıraz oyle ne yazık kı ..

Can
canimm yaa kiyamam gercekten cok duygulandim okuyunca.. İnşallah eşin düzelir içinş eşinle paylaşmanı tavsiye ederim...

kizlar sizlerle konusup biraz olsun rahatladim sayilir cok şükür en azindan evdeki islerimi biraz duzene soktum.esime gelince...
Ona ne oldu anlamadim ama neolduysa iyi olmus. Neden mi?
Cunku haftasonu tamamen kizimiza esim bakti tum pazar gunu de bana kaldi desem yalan olmaz sadeceemzirmek icin ben aldim kucagima.o kadar güzel bir duyguymus ki ayaklarini uzatip dinlenmek ve tvseyretmek.evet evett.. tv seyrettimvalla sadece kizimizin bakiminda degil ev islerinde de yardim etmeye basladi o gunden beri.yemek yenince sofrayi kaldirir hemen ya da kizimiza bakar oynar filan.simdi rahatladim biraz da olsa kuafore gittim ve de
Esime sanki sihirli bir degnek degmis gibi.aksamlari istersen emzir sen yat ben uyuturum kizimiz uyanana kadar sen uykunu almis olursun diyor.birmelek cikti adamin icinden artik ne hikmetse,ne oldu bilmiyorum ama cok da güzel oldu..
Yaptiginiz butun yorumlara iyi dileklerinize ve desteklerinize coktesekkur ederim kk hatunlari

Kaşlarınızın boğaziçi köprüsü gibibirleşmesinde koptum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…