- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.152
- 373
- Konu Sahibi Free madam
-
Esim de ozel sektorde ctesi dahil aksam u ye kadar calisiyor.o yuzden ben pek bisey demiyordum simdiye kadar ama dank etti artiksiz sorumluluğu yüklenmişsiniz eşinizin de kolayına gelmis. çocukla da oynamayı yeterli görüyor muhtemelen. verin kucagına, ben kuaföre gidiyorum 1 saat sana emanet bebeğimiz hayatım de git kuaförüne...
evdeyken de biraz kendime bakmam lazım,duş alacağım, şu işim var diyip ver kucağına; ağladıgında sana getirdiğinde de 'sıkılmış başka bir şeyler yap, evin içinde dolaştır mesela' gibi önerilerde bulunabilirsin..
eşinin mesleği ne bilmiyorum ama benim eşimin çalışma şartları yoğunluğu ağır olmasına rağmen, yeri geldi ben uyudum sabaha kadar, dolaptan sağilmış sütlerimden ısıtıp içirdi beni uyandırmadı.
ama ben dedim çok fenayım bu gece dokunmayın bana lütfen diye, öyle oldu. he tabi sayılıdır boyle geceler ama pilimin bittiği noktada çok işe yarıyordu.
gerçekten kolay zamanlar değil ama siz güçlü gözüktükçe eşiniz de ona ihtiyacınız olmadığını düşünebilir. geçiyor o günler de gerçekten geçiyor; oyuncuanne nin atarlı lohusa diye bi yazısı var çok begeniyorum ..
Sadece anne sutu ile besliyorum bebegimi.disari cikma konusunda da belki kizacaklar birdan bana ama logusalik diye cikmak istemiyorum psikolojik ya.daha yeni dogun yapti disarlarda geziyor derler eminim.oyy çok yenisin daha. o yüzden gerçekten geçicek ama çocuktan çocuğa değişiyor durum. biz 2 aşından sonra biraz rahatladık. size destek gerek ama bebk çok küçük işte. sadece emiyorsa biraz işiniz zor. mama yiyorsa anne, babaanne gelse de siz de dışarı çıkıp nefes alsanız. ya da bebeğini uysal sa bebk arabasına atıp biraz yürüyüş yapın.
şu dönem sıkıntılı işte az büyümesi gerekiyor.
O da bencillik iste,en agir sikintili zamanlarini bizler ustlenip en tatli guzel zamanlarda babaya vermek de neden.o zaman da benimle oynasin etsin.cok yanlis bi davranis ama maalesef benim basimda da ayni seyi dusunen ve uygulayan bi baba adayi var.Çok bunalınca anneme git yardım eder nefes alırsın
Çocuk olunca evlilikler hep bir sarsılıyor ve hatta boşanmalar en çok ilk iki yıl oluyormuş
Telefonla daha az uğraşmasını istediğini söyle ve bunu ciddi ciddi konuş
Çoğu baba bebekken annenin kucağı a atıyor iki ağı deyip
Şöyle 1,5 2 yaş olunca çocuk da oyundan anlayınca daha fazla vakit geçiriyorlar
Sadece anne sutu ile besliyorum bebegimi.disari cikma konusunda da belki kizacaklar birdan bana ama logusalik diye cikmak istemiyorum psikolojik ya.daha yeni dogun yapti disarlarda geziyor derler eminim.
Yasinizi bilmiyorum ama inan su anki aklim olsa evlenmezdim ki ben 7 yillik isliki sonucu evlendim.bi 10 yil gezerdim.ve evlenip hemen cocuk yapmazdim.su an pismanlik degil de icinde bulundugum durumdan dolayi keske var.ama asla bebegime keske olmasaydin demiyorum.iyi ki diyorum.cunku hayatta hersey gider evlat kalir annelerin tek hazinesidir onlar.İşte bu yüzden ne evlenmek istiyorum ne de çocuk yapmak.
Okuyorum, görüyorum, arkadaşlarımdan biliyorum çocuklar büyüyüp iyice kendini kurtarana kadar sinir falan kalmıyor annelerde.
Annem küçükken beni çok döverdi, bazen kızıyorum böyle yaptığı için, bazen de diyorum ki "kim bilir kadına ne çektirdin?"..
Bilemedim... Allah yardımcın olsun... Kocanla ciddi ciddi konuşursan işe yarar diye düşünüyorum, en azından bir süreliğine yarar..
kızım kvler hep öleZaten annemde kaldim ama kizimi babasindan ayri tutmayim araya sogukluk girmesin diye evime gectim.kv de zaten gicigima gidiyor surekli bi karisma derdinde.ondan uzak duruyorum cocuk bakiminda ters dusuyoruz fikir olarak
Sadece moral bozukluğu olsa yine iyi depresyonun dibine vurdum resmen aynaya bakamiyorum.bi de esmerim ki hic sorma,o yuzden evime daha bebek gormeye gelenleei kabul etmiyorum,cunku hala pijama ile dolaşıyorum evin icinde.normal hayata gecis yapamadim.Baba destegi yok ise anne olmak iskenceye donusur, kim ne derse desin. Hani adami bosamis olsan tamam diyecegim bir umudun yok zira ayni evde degilsin. Ama bu nedir simdi? Tek basina bolunerek mi cogalmissin bunu sor beyefendiye.
Bu arada daha cok yenisin zamanla hayatin duzene girecektir. Kendine bakmazsan oyle devam eder. Tavsiyem bir program olustur kendine ve harfiyen uy. Ben oyle yaptim nisbeten daha iyiyim bakim olarak.
Aman diyeyim, kaslar birlesmesinsonra moral bozuklugu oluyor
O da bencillik iste,en agir sikintili zamanlarini bizler ustlenip en tatli guzel zamanlarda babaya vermek de neden.o zaman da benimle oynasin etsin.cok yanlis bi davranis ama maalesef benim basimda da ayni seyi dusunen ve uygulayan bi baba adayi var.
Yaparsin kuzum, sadece zaman. Sen bebise alis bebis sana alissin yeter.Sadece moral bozukluğu olsa yine iyi depresyonun dibine vurdum resmen aynaya bakamiyorum.bi de esmerim ki hic sorma,o yuzden evime daha bebek gormeye gelenleei kabul etmiyorum,cunku hala pijama ile dolaşıyorum evin icinde.normal hayata gecis yapamadim.
Annem sagolsun bi hafta filan kendi evinde bakti bana.ama tavsiyenizi degerlendirecegim keza gunduzleri enerji toplayip geceleri daha rahat atlatabilirim diye dusunuyorum.kv gecen gun bi ugradi yemeklik almis birakti gitti.insan yapar pisirir koyar gider.bi de soruyo yapilacak biseyin var mi diye.yok dedim.gittj.bi daha da gelmedi evimiz 10 dakika sadece.aramadi da mesaj atiyo sadece.e ben de dogal olarak bisey istemiyorum kendisindengünaydın güzel anne..
logusalık hamılelıge göre daha yorucu ve yıpratıcı bir süreç,hamılelıkte hayalini kurdugun herşeyin logusalıkta farklı bır bıcımde yasandıgını görüyorsun..uykusuzluk ve yorgunluk aslında bu süreci zorlayan..ve minik bebegin tabiki sadece annesıne ıhtıyacının olması..bazen ınsan bunalıyor bebekten zıyade bu durumdan..
eger ımkanın ve ıhtımalın varsa anneanne yada babaanne haftada 3-4 gün gündüzlerı yanına gelsınler sen emzirip teslım et güzel bir duş alıp uyu..o sırada onlar gazını cıkarıp bebegı uyutsunlar..
bir sonrakı uyku anında yıne emzırıp ver sen dısarı cık 10 dk bıle olsa,market bıle olsa..inan cok ıyı gelıyor..
benım bebegım kırkı cıkana kadar annem vs kv geldi gündüzleri hep..
ben emzırdıkten sonra verdım duşar girdim uyudum,bir sonrakı emzırme periyodunda yıne emzırıp sonra attım kendımı dışarı yada evde bişeyler yaptım falan..allaha şükür iyi geçti..
eşim o dönemler çok ilgilenmedi daha dogrusu bebekle ılgılenecek birşey bulamadı 10 dk kucagında tuttu falan okadar..ama kızım sımdı 21 aylık ve cok daha fazla zaman geciriyorlar..
zaman lazım biraz eşin için..
28 yaşındayım. 2 yıllık bir beraberliğim var çok güzel giden.. Açıkçası evlenirsek her şeyin büyüsü bozulacak gibi geliyor.Yasinizi bilmiyorum ama inan su anki aklim olsa evlenmezdim ki ben 7 yillik isliki sonucu evlendim.bi 10 yil gezerdim.ve evlenip hemen cocuk yapmazdim.su an pismanlik degil de icinde bulundugum durumdan dolayi keske var.ama asla bebegime keske olmasaydin demiyorum.iyi ki diyorum.cunku hayatta hersey gider evlat kalir annelerin tek hazinesidir onlar.
Sanki ayaklarima cimento dokmusler gibi kolumu kipirdatamiyorum inanin ki.bebegimi emziriyorum gazi cikiyo uyuyuyorum derken pilim bitiyo..Yaparsin kuzum, sadece zaman. Sen bebise alis bebis sana alissin yeter.
Sabah kalkar hemen kiyafetini degistirirsin, banyoya goder kendine ceki duzen verirsin, sadece on dakikani alir
Bir aylik bebegim daha küçük maalesefNe kadarlık bebeğin?
Çocuk olmadan önce bu yazını görsem olur mu öyle şey,onun da çocuğu derdim ama işin içine girince görüyorum ki doğurunca anne olunuyor ama bebek doğunca baba olunmuyor hemen maalesef
Dedigim gibiSanki ayaklarima cimento dokmusler gibi kolumu kipirdatamiyorum inanin ki.bebegimi emziriyorum gazi cikiyo uyuyuyorum derken pilim bitiyo..
Bizimde uzaktan yurudu iliskimiz hem de u yil kadar.gercekten buyu bozuluyor.eger jersey guzelse simdilik dusunme evlenmeyi.en azindan herseyden hevesini alana kadar28 yaşındayım. 2 yıllık bir beraberliğim var çok güzel giden.. Açıkçası evlenirsek her şeyin büyüsü bozulacak gibi geliyor.
Uzak ilişki olmasına rağmen hemen hemen sorunsuz gidiyoruz çünkü, çok şükür. Geziyoruz tozuyoruz fırsat buldukça.
Bu güzelliği bozmaya gerek yok diyorum...
Benim sana akıl vermem gerekirken sen bana verdinBizimde uzaktan yurudu iliskimiz hem de u yil kadar.gercekten buyu bozuluyor.eger jersey guzelse simdilik dusunme evlenmeyi.en azindan herseyden hevesini alana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?